2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
İnşallah en kisa surede azalir bu kullandiklarimizda.kimileri hic kullanmiyor ben sasiriyorum.bizim doktor ilac sever sanirim.
Az ilaç verince de insan endişeleniyor. Benim doktorum az ilaç kullanıyor mesela, diğerlerinin ilaçlarını okuyunca acaba eksik miyim diyorum güvenmek gerek sanırım.

Aşırı buz gibi içersen uygun olmaz ama normal bir isidaki soğuk sudan zarar gelmez.

Doktorun cihazı iyi demek ki 11. Haftada hemen görmüş
ben çok kiloluydum bu iğne ilaç ve düşük riski yüzünden evde yattım sıkıntıdan da yedim iyiyce aldım kilo. doktor göremedi karından alttan baktı . ama normalde de görünüyordu

evet orası öyle. ilk gebeliğimde evden çıkmamıştım sürekli yatıyordum hiç iş yapmadan kalbi durdu. ikincide tüp bebekti. transferden sonra bi iki gün evde durup direk çalışmaya başladım normal hayata geçtim tuttu bu da tüp bebek ben hiç tutmaz diye düşünüyordum çünkü oğlum 3 yaşında kaç keree düştü koştum ağladı kucağıma aldım çok yoruldum dedim ben hiç yatmadım bu çocuk tutmaz kesin tutundu. yiyecek ekmeği olan gerçekten yiyor . allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ben çok kiloluydum bu iğne ilaç ve düşük riski yüzünden evde yattım sıkıntıdan da yedim iyiyce aldım kilo. doktor göremedi karından alttan baktı . ama normalde de görünüyordu
Haftaya ikili testim bende sorucam belli oluyormu diye inşallh tahminde olsa bsey der

İnşallah en kisa surede azalir bu kullandiklarimizda.kimileri hic kullanmiyor ben sasiriyorum.bizim doktor ilac sever sanirim.
Garantiye almak istiyordur şansa bırakmamak için ben de tranferssn beri göbeğimden gün de üç kere iğne yaptım. iki kez prulutex bir kere oksapar sabah akşam fitilim vardı . göbeğim mosmor oldu. eski doktoruma başladım oğlumdaki. artık bu kadar ilaç olmaz kara ciğerini yorar dedi. pruluton diye bir iğne verdi 5 günde bir vurulacağım bie kaç kutu sonra bırakırız dedi. o bile beni ne kadar rahatlattı.

Bir de siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz bilmiyorım ama benim tüp bebek doktorum devletin ödemediği ilaçladı yazıyordu hep biz maddi açıdan da çok yıprandık. şimdiki doktorum ilk oğlumu doğumunu yaptıran kişi. ona çok güveniyordum yine ona başladık tüm ilaçları devletin karşıladığı ile değiştirdi. o iğneyi de yavaş yavaş bitirecek tek doğuma kadar oksapar kullanacağım .

Kızlar bu arada benim hem ikiz hem de tüp bebek olduğu için perinatolojide ayrıntılı ultrasonu 12. Haftada da yaptırmam lazımmış. Doktoru böyle bir şey söyleyen var mı ? Ayın 5 ine randevu aldım doktorumun önerdiği perinatologdan , gittiğimizde 11+5 olacağız inşallah cinsiyetleri de öğrenmiş oluruz muhtemelen

Ben de ikili tarama yaptırmayacağım, doğrudan ayrıntılı ultrason istediler. Ona yöneldik randevusunu aldım, benim kararım değil doktor öyle yönlendirdi.

Benim tüp bebek değil ama bende ikili tarama için rafyolojiden randevu alıcakmışım gittiğim hastane öyle çalışıyormuş

Benim malesef dün makarna yediğimde fırladı şekerim. Önceden bildiğim için hissediyorum. Yemek sonrası aşırı uyku, aşırı ağız kuruluğu vs. Yine diyet yapacağım muhtemelen, zaten dikkat ediyordum.

Umarım insülin aşamasına gelmemişimdir bu sefer. İkili teste gidince şeker yüklemesini öne alalım mı diye soracağım oluyor mu bilmiyorum hiç.

Offf bende de oluyor öyle şeyler çok sinir bozucu

Ben 11.14 haftalarda yani 11+4 ken ikili tarama yaptıracağım ardından 16.18. Haftalarda aft mom yapılcak ikili tarama yaptırcağım için üçlü,dörtlü teste gerek yokmuş ikili yaptırmazsam üçlü dörtlü yaptırmam gerekiyormuş 16.20 haftalarda sağlık ocağında tetanoz 9 eylülden sonra gel demişti aile hekimi 20.24. Haftalarda ultrason diyor yine radyoloji yada periodontolojiye randevu gerekiyormuş birde yine bu haftalarda fetal eko yaptırcakmışım anlaştıkları bir devlette benim bu şekilde ilerliyor sanırım her doktorun hastanenin tetkik isteme sistemleri farklı çalışıyor anladığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…