İnşallah en kisa surede azalir bu kullandiklarimizda.kimileri hic kullanmiyor ben sasiriyorum.bizim doktor ilac sever sanirim.Progestan iğnenin adını merak etmiştimçok teşekkürler açıklama için
Az ilaç verince de insan endişeleniyor. Benim doktorum az ilaç kullanıyor mesela, diğerlerinin ilaçlarını okuyunca acaba eksik miyim diyorumİnşallah en kisa surede azalir bu kullandiklarimizda.kimileri hic kullanmiyor ben sasiriyorum.bizim doktor ilac sever sanirim.
Aşırı buz gibi içersen uygun olmaz ama normal bir isidaki soğuk sudan zarar gelmez.Kızlar malum yaz, havalar aşırı sıcak. Bu sıcakta susuzluğumu ancak soğuk suyla gideriyorum. Herkes de kızıyor. Bebeklere zararı olur, dokunur, diye içmemi istemiyor ve tepki veriyorlar. Eşim kv kp sizce soğuk su içmenin zararı var mıdır?
kan testi iki gün sonra çıkacak. pazartesi günü doktoruma götüreceğimAmin inşallah aynı gün sonuç çıkıyormu acaba
ben çok kiloluydum bu iğne ilaç ve düşük riski yüzünden evde yattım sıkıntıdan da yedim iyiyce aldım kilo. doktor göremedi karından alttan baktı . ama normalde de görünüyorduDoktorun cihazı iyi demek ki 11. Haftada hemen görmüş
evet orası öyle. ilk gebeliğimde evden çıkmamıştım sürekli yatıyordum hiç iş yapmadan kalbi durdu. ikincide tüp bebekti. transferden sonra bi iki gün evde durup direk çalışmaya başladım normal hayata geçtim tuttuÖyle tabi sürekli bir endişe hali bir şey mi oldu olacak mı derken böyle böyle ömrümüz geçecekAllah'ın izniyle biz tedbirli davrandıktan sonra hiçbir şey olmaz onun dünyada yiyecek ekmeği varsa gelecek.
Haftaya ikili testim bende sorucam belli oluyormu diye inşallh tahminde olsa bsey derben çok kiloluydum bu iğne ilaç ve düşük riski yüzünden evde yattım sıkıntıdan da yedim iyiyce aldım kilo. doktor göremedi karından alttan baktı . ama normalde de görünüyordu
Garantiye almak istiyordur şansa bırakmamak için ben de tranferssn beri göbeğimden gün de üç kere iğne yaptım. iki kez prulutex bir kere oksapar sabah akşam fitilim vardı . göbeğim mosmor oldu. eski doktoruma başladım oğlumdaki. artık bu kadar ilaç olmaz kara ciğerini yorar dedi. pruluton diye bir iğne verdi 5 günde bir vurulacağım bie kaç kutu sonra bırakırız dedi. o bile beni ne kadar rahatlattı.İnşallah en kisa surede azalir bu kullandiklarimizda.kimileri hic kullanmiyor ben sasiriyorum.bizim doktor ilac sever sanirim.
Ben de ikili tarama yaptırmayacağım, doğrudan ayrıntılı ultrason istediler. Ona yöneldik randevusunu aldım, benim kararım değil doktor öyle yönlendirdi.Kızlar bu arada benim hem ikiz hem de tüp bebek olduğu için perinatolojide ayrıntılı ultrasonu 12. Haftada da yaptırmam lazımmış. Doktoru böyle bir şey söyleyen var mı ? Ayın 5 ine randevu aldım doktorumun önerdiği perinatologdan , gittiğimizde 11+5 olacağız inşallah cinsiyetleri de öğrenmiş oluruz muhtemelen
Benim tüp bebek değil ama bende ikili tarama için rafyolojiden randevu alıcakmışım gittiğim hastane öyle çalışıyormuşKızlar bu arada benim hem ikiz hem de tüp bebek olduğu için perinatolojide ayrıntılı ultrasonu 12. Haftada da yaptırmam lazımmış. Doktoru böyle bir şey söyleyen var mı ? Ayın 5 ine randevu aldım doktorumun önerdiği perinatologdan , gittiğimizde 11+5 olacağız inşallah cinsiyetleri de öğrenmiş oluruz muhtemelen
Güzel sonuçlar alırız inşallah şimdiden telaş basıyor hiç sevmiyorum kan alma iğne olaylarınıkan testi iki gün sonra çıkacak. pazartesi günü doktoruma götüreceğim
Ne kadarmış ayrıntılı ultrason sizin orada ? 2500 tl dediler bizeBen de ikili tarama yaptırmayacağım, doğrudan ayrıntılı ultrason istediler. Ona yöneldik randevusunu aldım, benim kararım değil doktor öyle yönlendirdi.
Ayrıntılı ultrason bakacak demekki onlarda. Çok heyecanlı yaBenim tüp bebek değil ama bende ikili tarama için rafyolojiden randevu alıcakmışım gittiğim hastane öyle çalışıyormuş
Bende de şekerden şüphelendi açıkçası şeker ile hiç alakam yok yani tatlı şeyler sevmem şekerli şeyler tüketmem midem çok bulanır gebe kalmadan öncede böyleydi şimdi arş seviyede şekeri sevmem ama işte sanırım şekerin bununla alakası yokumarım bende sağlıcakla alırım kucağıma .Bu arada bende yeşil eşim de kahve gözlü umarım bizim bebede mavi gözlü olur
Ne kadarmış ayrıntılı ultrason sizin orada ? 2500 tl dediler bize
Offf bende de oluyor öyle şeyler çok sinir bozucuBenim malesef dün makarna yediğimde fırladı şekerim. Önceden bildiğim için hissediyorum. Yemek sonrası aşırı uyku, aşırı ağız kuruluğu vs. Yine diyet yapacağım muhtemelen, zaten dikkat ediyordum.
Umarım insülin aşamasına gelmemişimdir bu sefer. İkili teste gidince şeker yüklemesini öne alalım mı diye soracağım oluyor mu bilmiyorum hiç.
Ayrıntılı ultrason 20.24. Hafta yazıyor bilgilendirme kağıdımda 11.14. Haftadalardada ikili tarama(ense kalınlığı) yazıyor bu şekildeAyrıntılı ultrason bakacak demekki onlarda. Çok heyecanlı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?