• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Kızlar yeni kutu prilam aldım aşırı kötü kokuyor acaba bozuk mu. Diğer bitende böyle koku var mıydı hiç koklamadım . Sanki böyle plastik gibi aşırı kötü kokuyor. Sizin de öyle mi ? İçtim bide inşallah bişey olmaz. Sktsi geçmemiş baktım. Niye öyle kokuyorsa anlmadım
Afedersin bk gibi kokuyor o ilaç ya burnumu tıkayıp içiyorum hatta eşime bile koklattim bak nasıl kokuyor diye 😅

ben çok kiloluydum bu iğne ilaç ve düşük riski yüzünden evde yattım sıkıntıdan da yedim iyiyce aldım kilo. doktor göremedi karından alttan baktı . ama normalde de görünüyordu
Ben de beklemediğim zamanda gebe kaldım dolayısıyla istemediğim kilo ya 🥹🥹

Dün kanamam başlamıştı bugün gittim düşük olmuş kürtaja alacaklar öğleden sonra bir kaç parça kalmış dua edin 9 haftalıktı kalp atışı da vardı Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
canım benim başıma da 4 ay önce aynısı geldi kromozom bozukluğudur dediler sakın üzülme ilerleyen haftalarda olmaması çok büyük bir şans senin için merak etme kürtajdan sonra rahim yenileniyor hemen hamile kalıyorsun 12-13 haftadan sonra belli olsaydı inanılmaz uğrasırdın perişan ederdi seni süreç sağlıksızmış ondan düştü

Herkese merhaba , bizim bugün kontrolümüz vardı 9+5. Her şey yolunda dedi doktorumuz. Bebeklerimden bir tanesinin kolu oynuyordu çok heyecanlandık görünce. Çok güzel bir duyguymuş 🤩 bir bebeği çok net gördük ama diğeri kardeşinin arkasına saklanmış o yüzden onu net göremedik ama doktor ikisi de gayet iyi dedi. 3 cm olmuşlar kuzucuklarım 🤩
sizlerin bebişler nasıl var mı başka doktora giden ?
ikizlerde bir ayrı tatlı oluyorlar ama 😍

Afedersin bk gibi kokuyor o ilaç ya burnumu tıkayıp içiyorum hatta eşime bile koklattim bak nasıl kokuyor diye 😅
Siz prifemynin kokusunu almadınız galiba resmen daha çok kusturuyordu beni burnumu tıkayıp içiyordum prilam içiyorum artık hiç kokmuyor

Garantiye almak istiyordur şansa bırakmamak için ben de tranferssn beri göbeğimden gün de üç kere iğne yaptım. iki kez prulutex bir kere oksapar sabah akşam fitilim vardı . göbeğim mosmor oldu. eski doktoruma başladım oğlumdaki. artık bu kadar ilaç olmaz kara ciğerini yorar dedi. pruluton diye bir iğne verdi 5 günde bir vurulacağım bie kaç kutu sonra bırakırız dedi. o bile beni ne kadar rahatlattı.

Bir de siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz bilmiyorım ama benim tüp bebek doktorum devletin ödemediği ilaçladı yazıyordu hep biz maddi açıdan da çok yıprandık. şimdiki doktorum ilk oğlumu doğumunu yaptıran kişi. ona çok güveniyordum yine ona başladık tüm ilaçları devletin karşıladığı ile değiştirdi. o iğneyi de yavaş yavaş bitirecek tek doğuma kadar oksapar kullanacağım .
Şuan kullandiklarimi karsiliyor katki paylari oduyorum.Bu surecte farkli doktora gittim kanamam oldugunda kendisi ilaclari kesti ama pruloton vermedigi icin supheye dustum guvenemedim ve yine tup bebek doktoruma gittim.haftaya 3 ayim doluyor tekrar baska doktor arayisina girsem mi bilmiyorym guvenmekde zor geliyor ama haplar ilaclar yoruyor beni artik.

Back