- Konu Sahibi Buffalosos
- #68.601
Bilmiyorum ki kuzum 1 cay bardagi yediyse bir öğün sütü çıkarın diyorlar ama hani ölçü ne kaç saatte ondan soruyorumBen hemen mama veriyorum 60 veriyorum az mı oluyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ki kuzum 1 cay bardagi yediyse bir öğün sütü çıkarın diyorlar ama hani ölçü ne kaç saatte ondan soruyorumBen hemen mama veriyorum 60 veriyorum az mı oluyor ki
Bir bakıcam ya biraz kahvaltıya yoğunlaşmak istiyorumBenim aldığım migrosta normal labne peynirlerinden farklı bir yerdeydi. Organik yumurtaların falan olduğu taraflardaydı istersen bir de o taraflara bak. Ben de aynı markanın labnesi kullanıyorum
Bende çoğunlukla geceyi hatırlamıyorum kalktık mı kaç kere ne yaptık gece yaşandı mı her şey muammaBen önceden uyanınca wp dan kendime mesaj atardım takipçi gidiyordum şimdi telefona bakmıyorum kaç kere kalktım bilmiyoeum bazen uyanıyorum üstüm açık emzirmek için açmışım ama acaba uykum da mı açtım yoksa gerçekten emzirecek miydim bilmiyorum bazen diyorum açtım ama acaba emzirdim mi resmen kafayı yedim ya
Meyveli yulaflı kahvaltısına katıyorum ya da keçiboynuzu özü ile karıştırıp yediriyorumKızlar kahvaltıda tahin yediren varmı? Nasıl veriyorsunuz yada vereceksiniz?
Mercimek ve ev yapımı salçayı kavurdum biraz sonra patates havuç ve soğan ekleyip suda kaynattım hepsini sonra blend yaptım.. Osman gönülal bebeklere tuz vermeyin diyoruz ama ev yapımı salçanız varsa kullanabilirsiniz demişti bn ona güvenerek arada salça kullanıyorumNasıl yaptın benimki sevmedi pütürlü bıraktım belki ondan bilmiyorum ama yemek istemedi
Saatte bir kalkıyordu hatta dişi patlatmadan önce ki 2 gün gece 10 12 kere kalkmışımdır. Birde salyası çoğalmıştı baya akıyordu son zamanlarda, kafası sıcaktı ama ateşi çok yoktu bizde belirtiler böyleydiBenim kızım 4 aylık olduğundan beri damak kaşıma, ellerini ağızdan çıkarmama gibi diş çıkarmanın her türlü belirtisini gösteriyor (tabii oral dönemde olmalarının da etkisi olabilir) artık baktığımda damağın altında dişleri görüyorum ama hala patlamadı son birkaç gündüz de uykularda ekstra huzursuz (bunda yüz üstü yatmaktan oturmaya geçmesinin de etkisi olabilir). Diş çıkaran anneler, diş patlamadan hemen önceki belirtiler benzer miydi?
Ahaha aynı ben saymıyorum artık saati acaba kaç diye bakiyorum öncekini aklımda tutmaya çalışıyorum falan memeler açık uyanmadiginda bile kıpır kıpır ben uyanıyorum bı garip hallerBen önceden uyanınca wp dan kendime mesaj atardım takipçi gidiyordum şimdi telefona bakmıyorum kaç kere kalktım bilmiyoeum bazen uyanıyorum üstüm açık emzirmek için açmışım ama acaba uykum da mı açtım yoksa gerçekten emzirecek miydim bilmiyorum bazen diyorum açtım ama acaba emzirdim mi resmen kafayı yedim ya
Benimkide kıymayı yiyemedim ya, blenderdan da geçirdim yinede beğenmedi ama haşlama eti, balığı severek yedi.Balık vermeye başladın mı nasıl yapıyorsun balığı?
Evet paylaşalım çok iyi olur
İlk defa mı deneyecek canımBende avakado aldım belki sever tadım yapmama gerek var mı yoksa direkt labne ve yumurtayla vereyim mi kızlar
Hangi balığı verdin canımBenimkide kıymayı yiyemedim ya, blenderdan da geçirdim yinede beğenmedi ama haşlama eti, balığı severek yedi.
Bizim burası hala sıcak klima da yatıyoruz kısa kol çıtçıtlı ile yatırıyorum üzerine ince müslin örtüyorum ama hep açıyor üstünüKızlar günaydın geceleri bebeklerimizi nasıl giydiriyorsunuz örttüğünüz üzerinde kalıyor mu ? ben ince uzun kolllu uzun pijama giydiriyorum ince bir bebek battanşyesiylr örtüyorum ama sürekl üzerinden atıyor.Üsütüyor gibi geliyor bana birkaç gündür bir iki kez kustu.Karnı ağrıyor gibi oluyor gece.uyku tulumu alan var mı
Çupra yapmıştık ona da verdim güzel güzel yedi ama ilk olduğu için çok vermedim.Hangi balığı verdin canım
Ayy o kadar sıcak mı hala gece.Biz klimayı artık gece kapatıyoruz kendimiz de ince paketle yatıyoruz bebek üşüyor gibi geliyor uyku tulumu için de erken sanki ne yapacağımı bilemedimBizim burası hala sıcak klima da yatıyoruz kısa kol çıtçıtlı ile yatırıyorum üzerine ince müslin örtüyorum ama hep açıyor üstünü
Ay bende dün aldım hiç anlamam avokadodan baya sert sapını çıkarıp bakın dediler sarı gibi daha olmamış kaç gğne olur acaba buz dolabında mı tutsam dışarıda nı bilemedim bir de onu kesince hemen bitmesi mi lazımBende avakado aldım belki sever tadım yapmama gerek var mı yoksa direkt labne ve yumurtayla vereyim mi kızlar
Geçen yazmıştım ben bu konuyla ilgili baya karmaşık akşam ev sıcak oluyor kısa kollu ile uyuyor benimki çok sık uyandığı için gece üzerine uzun kollu giydiriyorum sabah karşı da örtü örtüyprum ama genelde açıyor örtüyü şuan bizim ev uyku tulumu için müsait değil akşam ile sabah baya fark ediyorKızlar günaydın geceleri bebeklerimizi nasıl giydiriyorsunuz örttüğünüz üzerinde kalıyor mu ? ben ince uzun kolllu uzun pijama giydiriyorum ince bir bebek battanşyesiylr örtüyorum ama sürekl üzerinden atıyor.Üsütüyor gibi geliyor bana birkaç gündür bir iki kez kustu.Karnı ağrıyor gibi oluyor gece.uyku tulumu alan var mı