- 19 Mayıs 2024
- 1.877
- 1.234
- Konu Sahibi Buffalosos
- #68.561
Aynen bende öyle yaptımBen öyle olunca giydirip fotoğraf çektirip geri kaldırıyorum En azından anı kalır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende öyle yaptımBen öyle olunca giydirip fotoğraf çektirip geri kaldırıyorum En azından anı kalır
Günleri günleriniz tutmuyor ki dışarıda duruyorsa dışarı çıkar biraz hava alsınBugün biz hiç durmuyoruz neyle oyalayacağımı şaşırdım hemen sıkılıyor
Benimde karnım yoktu aynen öyle 7 aydan sonra çıktı hatta doktor bebek bu kadar kilo alıyor karnın nasıl çıkmadı dedi şaşırmıştı yavaş yavaş insanlaru takmamayı öğreniyorum ya kafam bambaşka şeylerle meçhul kimseyi dinlemej istemiyorum artık istediklerini desinler aynen diyip geçicem artıkMaşallah benim karnımda 7. Aya kadar çıkmadı hiç belli olmuyordu doktor iç karnın geniştir ondan derdi yine kv her zamanki psikolojik baskısı ile çocuk beslenemiyor bişey yemiyorsun ondan karnın çıkmadı derdi
Migrosya bakmıştım ama kalmamıştı demekki görmedim tekrar bakayım ikisine deMigrosun doğal labnesi var canım biogurme diye onu kullanıyorum ben istersen ondan al yada orda file market varsa onunda doğal labnesi varmış
Ay ben daha kıyma et tavuk falan hiç bişey vermedim ona rağmen kabız olıyor devamlıOy kıyamam canım geçmiş olsun canım gerçekten hasta olmayalım ki bebeğimize bakalım
Tavuk yediriyor musun benim bebeğim de kıyma seviyor ama genelde mangal da yapıp yedirdik. Daha hiç çorbada yada yemeğinde denemedim. Bu ay da migrostan somon alıp yapacam artık balığa da geçecem
Ahhahahha aynı bensin hep bunu düşünüyorum bebişler büyüsede bizimle yeseEvdeki mercimek olmaz mı acaba
Ek gıda da veriyoruz ya alacak tabi annesi sağlıklı olsun boşverBu ay 390 gram almış diğer aylar hep 200 alırdı ilk defa biraz yüksek aldı
Evet o sos kaplarıyla kemik suyu yaptım nerdeyse 50 tane çıktı kullanıyorum hala gerçekten pratik oldu öyle1 butu az sogan yarim havuc sarimsakla hasladm. Suyu 2 günde kullandm bebegn yemeklerinde. Istersen dondurablrsn tabi. Onun icin ambalajcilardan sos kaplari oluyor onlardan alip icine koyabilirsin
Bende bu ay balığa başlarım ama organik tavuk nerden bulurum bilmiyorumBenim doktorum da 8.ay demisti tavuga ama cok hasladim ve minicik yaptm verdim. Iki hafta sonra yine 1 tavuk budunu haslar 2 gün yemeklerinde kullanirim
Evet baktım netten baya pahalı cidden ama başka nerden alabiliriz ki köy tavuğu felan nerden bulacaz kiOrganik tavuk asiri pahaliymis etikete bakmamistim kasada şok oldum. Çok tercih etmem bundan sonra
Bugünde turşu kapya felan kışlık için birşeyler yapıyorduk annemle şansımıza oğlumun da hiç durmadığı gün uyuyor yarım saat sonra uyanıyor bütün oyuncaklardan sıkılmış vik vik 3 4 saattirGünleri günleriniz tutmuyor ki dışarıda duruyorsa dışarı çıkar biraz hava alsın
Geçen Osman hoca ek gıdaya erken başlarsanız kabızlık olur demiş bi soru cevap hikayesinde. Ben 5. Ayında başladım kabızlık ondan mı diyorum ama demir ilacı vermediğimde kabız olmuyor anlamadım demirden mi ek gıdadan mı çözemedimAy ben daha kıyma et tavuk falan hiç bişey vermedim ona rağmen kabız olıyor devamlı
İkiside etki eder ben o kadar uzun süre demiri bırakmadım ondan mı tabi emin değilim ama çokta erken başlamadım ya ek gıdaya 5 ay 13 günlüktü zaten 1 aya kadar tadım yaptım hep daha yeni yeni porsiyon gibi arttırdımGeçen Osman hoca ek gıdaya erken başlarsanız kabızlık olur demiş bi soru cevap hikayesinde. Ben 5. Ayında başladım kabızlık ondan mı diyorum ama demir ilacı vermediğimde kabız olmuyor anlamadım demirden mi ek gıdadan mı çözemedim
Valla akşama kadar kıçımdan ter akıyor oyalamak içinBugünde turşu kapya felan kışlık için birşeyler yapıyorduk annemle şansımıza oğlumun da hiç durmadığı gün uyuyor yarım saat sonra uyanıyor bütün oyuncaklardan sıkılmış vik vik 3 4 saattir
Valla ne yiyorsak yesin işteAhhahahha aynı bensin hep bunu düşünüyorum bebişler büyüsede bizimle yese
Bende öyle 1 ay tadım yaptım bilemedim neyden olduğunuİkiside etki eder ben o kadar uzun süre demiri bırakmadım ondan mı tabi emin değilim ama çokta erken başlamadım ya ek gıdaya 5 ay 13 günlüktü zaten 1 aya kadar tadım yaptım hep daha yeni yeni porsiyon gibi arttırdım
Aynen bide seninkinin son uykusu ile gece uykusu arasında kaç saat oluyor uyandığından sonra gece uykusuna geçene kadar 4 saat uyumuyor hep öyle son uykusu ile gece uykusu arası çok uzun ayakta kalıyorValla akşama kadar kıçımdan ter akıyor oyalamak için
En son 3 buçukta kalktı bi daha uyumadı. 8 buçukta uyursa 5 saatAynen bide seninkinin son uykusu ile gece uykusu arasında kaç saat oluyor uyandığından sonra gece uykusuna geçene kadar 4 saat uyumuyor hep öyle son uykusu ile gece uykusu arası çok uzun ayakta kalıyor
Benimkinin uykuları çok kötü ya normal değilAynen bide seninkinin son uykusu ile gece uykusu arasında kaç saat oluyor uyandığından sonra gece uykusuna geçene kadar 4 saat uyumuyor hep öyle son uykusu ile gece uykusu arası çok uzun ayakta kalıyor
Ben verdim çok sevdi mis gibi yediKızlar hiç mercimek verdiniz mi çorba yapayım diyorum ama