- 17 Nisan 2023
- 1.941
- 1.500
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #68.581
Ben hemen mama veriyorum 60 veriyorum az mı oluyor kiBen ek gıda üstüne mama vermiyorum yanlış mı yapıyorum acaba. Hemen mi veriyorsunuz bekliyormusunuz? Sonra kaç saat bekliyorsunuz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hemen mama veriyorum 60 veriyorum az mı oluyor kiBen ek gıda üstüne mama vermiyorum yanlış mı yapıyorum acaba. Hemen mi veriyorsunuz bekliyormusunuz? Sonra kaç saat bekliyorsunuz ?
Ben ek gıdadan sonra vermiyorum çünkü artık öğün niyetine veriyorum ve doyuyo.. Acaba hangisi doğru vermek gerekir mi ek gıda üstüne mamaBen hemen mama veriyorum 60 veriyorum az mı oluyor ki
benim bebeğim yedi aylık son gündüz uykusundan sonraki 4 saat sonra gece uykusuna yatıyor. Aslında çok değil yani internette üç yazıyor yazıyor ama çocuktan çocuğa değişir. Dördüncü saatin sonunda bayağı uykusu gelmiş oluyor ondan önce istesekte uyutamıyoruzAynen bide seninkinin son uykusu ile gece uykusu arasında kaç saat oluyor uyandığından sonra gece uykusuna geçene kadar 4 saat uyumuyor hep öyle son uykusu ile gece uykusu arası çok uzun ayakta kalıyor
Ben de bunu çok merak ediyorum benim annem ablama katı gıda’dan sonra meme vermiş ablamın hep midesi bulanır memeyi bırakmış. Ben katı gıda verdiysem 1 saat sonra falan emziriyorum istediğinde. Katı gıdadan önce de 1 saat önce emzirmiş oluyorum. Çok önemli mi bu detaylar ya ben anam babam usulü gidiyorumBen ek gıdadan sonra vermiyorum çünkü artık öğün niyetine veriyorum ve doyuyo.. Acaba hangisi doğru vermek gerekir mi ek gıda üstüne mama
Bende yaptım bugün ama pek sevmedi öğürdü aslında tadı güzeldi çekmedim pütürlü bıraktım ondan mı acabaBen verdim çok sevdi mis gibi yedi
Benimki de öyle 3te kalktı hala uyumadıEn son 3 buçukta kalktı bi daha uyumadı. 8 buçukta uyursa 5 saat
Gece nasıl pekiBenimkinin uykuları çok kötü ya normal değil
Nasıl yaptın benimki sevmedi pütürlü bıraktım belki ondan bilmiyorum ama yemek istemediBen verdim çok sevdi mis gibi yedi
Benimki de 4 saati zorluyor bu aralar ama baya huzursuz oluyor zor oyalıyorum uyumuyorda oyalanmıyor dabenim bebeğim yedi aylık son gündüz uykusundan sonraki 4 saat sonra gece uykusuna yatıyor. Aslında çok değil yani internette üç yazıyor yazıyor ama çocuktan çocuğa değişir. Dördüncü saatin sonunda bayağı uykusu gelmiş oluyor ondan önce istesekte uyutamıyoruz
Bende böyle yapıyorum ek gıda arası 1 saat bırakıyorum zaten istesem de yemek yedikten sonra kendisi kabul etmiyor emmeyi illa zaman geçmesi lazımBen de bunu çok merak ediyorum benim annem ablama katı gıda’dan sonra meme vermiş ablamın hep midesi bulanır memeyi bırakmış. Ben katı gıda verdiysem 1 saat sonra falan emziriyorum istediğinde. Katı gıdadan önce de 1 saat önce emzirmiş oluyorum. Çok önemli mi bu detaylar ya ben anam babam usulü gidiyorum
Dün mesela 2 3 5 te kalktı 6 da güne başladıGece nasıl peki
Çok zor oluyor saatte bir kalktığındaDün mesela 2 3 5 te kalktı 6 da güne başladı
Bizim çocuklar zor ya maalesefÇok zor oluyor saatte bir kalktığında
Disleri mi ağrıyor acaba. Bizimki de ilk 5 ay gece uykusu öncesi çok huzursuz oluyordu. Sonra yuvarlanmaya surunmeye falan başlayınca şuanda öyle oyalanıyorBenimki de 4 saati zorluyor bu aralar ama baya huzursuz oluyor zor oyalıyorum uyumuyorda oyalanmıyor da
Biraz zor oyalıyorum çabuk sıkılıyorDisleri mi ağrıyor acaba. Bizimki de ilk 5 ay gece uykusu öncesi çok huzursuz oluyordu. Sonra yuvarlanmaya surunmeye falan başlayınca şuanda öyle oyalanıyor
Evet canım öyle canları sağolsun ne yapalım sabrıma hakim olsam keşke diyorum bazen çok zorluyor beni sinirleniyorum söyleniyorumBizim çocuklar zor ya maalesef
Keşke öyle olabilsek ama maalesef insanız ve sınırlarımız çok zorlanıyor ister istemez yaşanıyor bunlar ama elimizden geleni yapıyoruz. İnşallah kolaylaşarak devam ederEvet canım öyle canları sağolsun ne yapalım sabrıma hakim olsam keşke diyorum bazen çok zorluyor beni sinirleniyorum söyleniyorum
Benim aldığım migrosta normal labne peynirlerinden farklı bir yerdeydi. Organik yumurtaların falan olduğu taraflardaydı istersen bir de o taraflara bak. Ben de aynı markanın labnesi kullanıyorumMigrosya bakmıştım ama kalmamıştı demekki görmedim tekrar bakayım ikisine de
Ben önceden uyanınca wp dan kendime mesaj atardım takipçi gidiyordum şimdi telefona bakmıyorum kaç kere kalktım bilmiyoeum bazen uyanıyorum üstüm açık emzirmek için açmışım ama acaba uykum da mı açtım yoksa gerçekten emzirecek miydim bilmiyorum bazen diyorum açtım ama acaba emzirdim mi resmen kafayı yedim yaDün mesela 2 3 5 te kalktı 6 da güne