- 6 Ağustos 2022
- 2.092
- 1.955
- Konu Sahibi Buffalosos
- #68.641
Kahvaltıda tarhanalı omlet (artık beyazını veriyorum)
Şimdi muz ceviz karışımı yedi akşama Allah kerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu bebeklerim hepsinin kendine ait yemek zevkleri ve tercihleri olması peki yarasın şifa olsunKahvaltıda tarhanalı omlet (artık beyazını veriyorum)
Hepsi şahsına münhasırbu bebeklerim hepsinin kendine ait yemek zevkleri ve tercihleri olması peki yarasın şifa olsun
Bi kere bir kıyafet yayını vardı ordan 500 TL kod aldım baya bişey aldım ama çok kötü çıktıCanlı yayında kodlar hemen bitiyor hiç yakaladın mı canım
Bende tarhanalı omlet denemek istiyorum sevdi mi? Bazı doktorlar beyazını da verebilirsin diyor geçen bende bizim omletten biraz yedirdim beyazınıKahvaltıda tarhanalı omlet (artık beyazını veriyorum)
Aniden oluyor herşey dimi benimki hala totoyu kaldırıp atıyor kendini kafası çarpıp duruyor her yereDünden beride tam anlamıyla emekliyoruz
Nasıl canım anlamadımKizlar bunun gibi grubu nasil açılıyor. Listesini falan nasip yapiliyor bilen var mi
Bence bünyeden bünyeye değişiyor yani ben kırıkım çıktıktan sonra regl oldum sonra da hep düzenli devam etti ilk defa geçen ay beş gün gecikmiştiHasta olmama daha 6 gün vsr 3 gündür karnım çok ağrıyor ya daha geçen ay ilk kez adet oldum doğum sonrası, düzensiz mi olıyor acaba bir süre
Benimki düzenli geldiHasta olmama daha 6 gün vsr 3 gündür karnım çok ağrıyor ya daha geçen ay ilk kez adet oldum doğum sonrası, düzensiz mi olıyor acaba bir süre
Mesela hani 2024 şubat anneleri paylasim alanı diyor ya girince de hamileler listesi var ya onlari nasil yapiyoruz ben açmak istesem nasil yapicamNasıl canım anlamadım
Masallah suan kac aylik. Ne zamandan beri oturuyor.Poposunu öne ata ata yer degistiriyor otururken Oturur birakiyorum gelince 1 metre öne ilerlemis buluyorum
Sevdi bence de güzeldi kendimize bile yapabiliriz haşlama yaptığımda tüm beyazı yedirmem ama yine birkaç veririm ağzına omlet tarzında da hepsini veririm artıkBende tarhanalı omlet denemek istiyorum sevdi mi? Bazı doktorlar beyazını da verebilirsin diyor geçen bende bizim omletten biraz yedirdim beyazını
Dün akşam birden baktım dizlerinin üstünde gidiyor bugün de devam ettirdi artık öğrenmiş o kafa vurmaları daha yeni başlıyorAniden oluyor herşey dimi benimki hala totoyu kaldırıp atıyor kendini kafası çarpıp duruyor her yere
Uzun zamandırnhasta olmayınca ağrı çekmekte bir garip geldi yaBence bünyeden bünyeye değişiyor yani ben kırıkım çıktıktan sonra regl oldum sonra da hep düzenli devam etti ilk defa geçen ay beş gün gecikmişti
Konu aç kısmından galiba tam bilemedimMesela hani 2024 şubat anneleri paylasim alanı diyor ya girince de hamileler listesi var ya onlari nasil yapiyoruz ben açmak istesem nasil yapicam