2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Tetanoz aşısı yaptırmayı düşünmüyorum ben. İkili test + şeker yüklemesi de düşünmüyorum hekimim kesinlikle yaptırmalısın derse ancak o zaman düşünebilirim

Kontrolden geldim. Boğmaca tetanos hepsinin aşısıını olmam gerektiğini söyledi doktorum bana da ama tabi ilerleyen haftaalrda. Yurtdışındayız biz hatta baba da olacakmış. Burda şeker yüklemesi de öneriliyor mutlaka dedi. Bebişin görüntüsü bu. Zaten geç döllenme olduğu kkesindi tekrar hesaplandı haftası 7+6 uyumlu çıktı bakalım. Okadar kanamadan bhcg düzensizliğinden sonra tutunmuş bebişimiz

Ben 12. Haftadayım benim ilk zamanlardan beri öyle huzursuz bacak sendromu

Bebekler için olan nemlendiricileri kullanabilirsin mustela ve minorisin en azından dogal

Neden vurulmamız gerekiyormuş peki ben hamileyken aşı olmaya biraz karşıyım. Vurulmasak ne gibi sorunlar olur acaba
Böyle yazıyor ama ebede prosedür dedi enfeksiyon riskine karşıymış herkese yapıyorlarmıs

Eklentiler

• A6B3DC44-1A11-451A-BF97-F8BD4BD2549F.png
    194,4 KB · Görüntüleme: 73
Böyle yazıyor ama ebede prosedür dedi enfeksiyon riskine karşıymış herkese yapıyorlarmıs
Ben işyerinde vurulmuştum iki üç doz iş kazasından enfeksiyon falan kapmayalım diye on yıl sonra tekrarlancak dedi ama on yıl olmadı daha vurulmaya gerek varmı acaba ya

Ben işyerinde vurulmuştum iki üç doz iş kazasından enfeksiyon falan kapmayalım diye on yıl sonra tekrarlancak dedi ama on yıl olmadı daha vurulmaya gerek varmı acaba ya
Bi doktoruna sor canım hiç bilmiyorum ben de bu tetanozu benim yok sanırım aşım varsa da 10 yılı geçmiştir hiç hatırlamıyorum yaptırırım o yüzden

Tetanoz aşısı yaptırmayı düşünmüyorum ben. İkili test + şeker yüklemesi de düşünmüyorum hekimim kesinlikle yaptırmalısın derse ancak o zaman düşünebilirim
Biz hepsini yaptırcaz nasipse sizin için ikili testi bilemem ama şeker yüklemesinin zararı yokki aksine sizde ve bebekte şeker varmı ona bakılıyor faydalı bence

Kızlar göbeği kaşınmaya başlayan oldumu benim özellikle geceleri kaşınıyor göbeğim çatlamasın dye kıyafet üstünden sürterek kaşıyorum

Sabahları aç karına imom içmeyi deneyin

Teşekkürler tavsiye için

Kızlar bana bu çok iyi geliyor, mide bulantım yok ama bunu çekiyor canım hep :) iyi geliyor heralde vücuda ne bileyim

Eklentiler

• image.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…