Nereden aldınızKızlar bana bu çok iyi geliyor, mide bulantım yok ama bunu çekiyor canım hep :) iyi geliyor heralde vücuda ne bileyim
Ayy az once ıs yerınde yurudum bıraz korıdıorda fena kaşındı, catlayacak mı acabaaa dedım kendı kendımeKızlar göbeği kaşınmaya başlayan oldumu benim özellikle geceleri kaşınıyor göbeğim çatlamasın dye kıyafet üstünden sürterek kaşıyorum
Getir yemekte juico diye bir restorandanNereden aldınız
İkili test belki yaptırılmayabilir ama şeker çok çok önemli gebelikteTetanoz aşısı yaptırmayı düşünmüyorum ben. İkili test + şeker yüklemesi de düşünmüyorum hekimim kesinlikle yaptırmalısın derse ancak o zaman düşünebilirim
Bebeğin göbek bağı vs tetanoza açık oluyor ayrıca biz de öyle doğumda ve sonrasında açığız. Yaptırmakta bir sakınca yok uzun yıllardır yapılan bir uygulamaNeden vurulmamız gerekiyormuş peki ben hamileyken aşı olmaya biraz karşıyım. Vurulmasak ne gibi sorunlar olur acaba
Evet ama hatırladığım kadarıyla bir ara türkiyede tetanoz aşıları toplatıldı biz şimdi neye göre güvenip o aşıyı yaptıracağız normalde ben iki hamilleiğimde yaptım ama bu sefer kararsızım aşılar toplatıldı diye kafamda deli sorularBebeğin göbek bağı vs tetanoza açık oluyor ayrıca biz de öyle doğumda ve sonrasında açığız. Yaptırmakta bir sakınca yok uzun yıllardır yapılan bir uygulama
Kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden olabiliyor bende öyleydim 1 haftadır bir kaç gündür soda içiyorum ve çok iyi geldi tavsiye ederimBen 12. Haftadayım benim ilk zamanlardan beri öyle huzursuz bacak sendromu
Ay bilemedim vallaBöyle yazıyor ama ebede prosedür dedi enfeksiyon riskine karşıymış herkese yapıyorlarmıs
Önceki gebeliğimde gereksiz büyükbir organizasyon yapmıştımKızlar cinsiyet partisi yapacak mısınız?
Ben bu tür kutlamaları sevmiyorum o yüzden yapmayacağım :)Kızlar cinsiyet partisi yapacak mısınız?
Ben yapmayacağım ama sevdiklerimize cinsiyeti cupcake konsepti ile söylemeyi düşünüyorum çok hoşuma gitti bu konsept
Bende yapmayacağım galiba :)Ben bu tür kutlamaları sevmiyorum o yüzden yapmayacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?