- 13 Kasım 2022
- 2.013
- 4.245
- 63
önümüzdeki haftaya randevu alırsan keseyi göreceğini umuyorum, kalp atışı için bir süre daha beklemen gerekebilir.SAT 13.06.2023 buna göre (5+1)
5. Gün donmuş embriyo transfer tarihim 6.7.2023 buna göre (4+4)
Hamilelik sürelerim.
Beta hgc
14 Temmuz: 46 (transferden sonra 8. Gün)
17 Temmuz 235 (11. Gün)
19 Temmuz 606 (13. Gün)
Keseyi görmek için hangi tarihi baz alarak randevu almalıyım? Yardım edebilir misiniz lütfen
Kusura bakmayında ben çok çok çok garipsiyorum bu konusmanızı neden bu kadar karşısınız erkek bebegeB Buffalosos bence sen benim gibi cinsiyet partisi yapma erkek çıkarsa ikimizde şok oluruz çocuk ilerde videolara bakıp istenmedim der
Ben çok istiyorum ama aşırı meraklı olduğumdan muhtemelen ultrasona bakarken kendimde anlıyorum görürüm gibi geliyorKızlar cinsiyet partisi yapacak mısınız?
Arkadaşımızın yazdığı durum beni kapsıyor. Şimdi ne alaka evlat acısı ile? Yani herkes farketmez demek zorunda değil kiKusura bakmayında ben çok çok çok garipsiyorum bu konusmanızı neden bu kadar karşısınız erkek bebege
Tamam insan kızı olsun çok ister
Bazılarıda oğlu olsun çok ister ama resmen siz erkek lafına bile katlanamıyorsunuz
Benim için bunun iki açıklaması var ya evlat acısı çekmediniz yada evlat hasreti çekmediniz ben üç evlat acısı çektiğim için ve evlat için çok yollardan geçtiğim icin yazdıklarınız bana çok garip geliyor sükürsüzlük olarak geliyor
Yok sanırım yapmam yaB Buffalosos bence sen benim gibi cinsiyet partisi yapma erkek çıkarsa ikimizde şok oluruz çocuk ilerde videolara bakıp istenmedim der
Siz farketmez demiyorsunuz kiArkadaşımızın yazdığı durum beni kapsıyor. Şimdi ne alaka evlat acısı ile? Yani herkes farketmez demek zorunda değil ki
Not; evlat acısı yaşadım. Eğer bu bir kıstas ise..
Yine favorim kız çocuğu
İşte herkes farketmez demek zorunda değil o sizin hayatınız bu benim. Siz benim hayatım hakkında yaptığım yorumlara bu kadar kendinizi yormayın, kasılmayın onu demek istiyorumSiz farketmez demiyorsunuz ki
Siz erkek olmasın olmasın diyorsunuz
Bana çok garip geliyor erkek lafına bile katlanamıyorken bebeginiz erkek olursa napıcaksınız
Evlat acısını şu yüzden söylüyorum evlat acısı çektiğinde ,aradığında daha bi değerli oluyor ya kız erkek ayrımı yapmayıp sağlıklısını istiyorsun ya bu yüzden diyorum
Evet bazılarına garip gelmeyebilir ama bana çok garip geldi
Madalyon kitabında da şeker yüklemesini yaptırın mutlaka diyor her doktor farklı konuşuyor napcamızı şaşırdık yaKızlar toplu cevap vereyim tetanoz aşısı hakkında Canan Karatayı dinledim çok gözüm korktu açıkçası yaptırmayan da çok kişi var bir sorun yaşayanı duymadım. Şeker yüklemesini de kitabında bahsediyor zararlı olduğundan o açıdan istemedim ama yine bir risk görürse doktorum yaptırırım
Bana doğumda paslı alet kullanılırsa falan diye demişlerdi o zaman vurulmuştum şimdiki aklım olsa vurulmazdım. Çok düşük ihtimal yani zaten öyle durum olsa sonradan da vuruyorlar aşıyıNeden vurulmamız gerekiyormuş peki ben hamileyken aşı olmaya biraz karşıyım. Vurulmasak ne gibi sorunlar olur acaba
Ben sizin için gerilmiyorum,yorulmuyorumda merak etmeyin.İşte herkes farketmez demek zorunda değil o sizin hayatınız bu benim. Siz benim hayatım hakkında yaptığım yorumlara bu kadar kendinizi yormayın, kasılmayın onu demek istiyorum
kimsenin hayatı, bakış açısı, inancı, durumu, psikolojisi, yaşantısı bir değil.
Kaldı ki biz aslında bu cinsiyet yorumlarını şakaya vuruyoruz artık gülüyoruz yorumlarda.
Erkekse ölsün bitsin demiyorum bende tabi ki töbe töbe. Artık aramızda espri konusu oldu benim kız çocuk sevdam.
Bundan siz rahatsızlık duymayın kendi bebeğinizle ilgilenin bol bol dua edin şükredin başkasının bakış açısına karışmayın size zarar boşuna geriliyorsunuz
Amin hepimiz için inşallah elbette erkekse de evladım parçam o ayrı artık espriye dönüştü grupta benim meselem o yüzden de kız erkek ayrımı yorumlar oluyor bende ki gülüp geçiyoruzBen sizin için gerilmiyorum,yorulmuyorumda merak etmeyin.
Sizin hayatınız hakkındada yorum yapmıyorum
Erkekse ölsün bitsin demiyorsunuz ama erkek lafına katlanamıyorsunuz bunu diyorum
Asıl sizin sükretmeniz gerektiğini ve cinsiyyetten çok bebeginizin sağlıgını düşünmenizi tavsiye ederim
Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Bir yazdığımı ve yazdığınızı tekrar okuyun biraz abartmadınız mi? Sadece espri olarak yapılmış bir cümleyi nereye çektiniz kesinlikle tartışmak değil niyetim ama şükürsüzsünüz ve evlat hasreti çekmemişsiniz ne demek. Kimin ne yaşadığını bilmeden burda bi sözle nerelere çektiniz lafı. Benim gönlümden kız geçiyor ama oğlum olursa da asla üzülmem Allah vermiş bana ki erkek olsa eminim iyi ki erkek olmuş diyeceğim. Sadece insan bir cinsiyet ister ya bende ki o. Kız istiyorum eşimle Allahta biliyor ya. Erkek olursa da başım gözüm üstüne. Abartılı cevabınızı doğru bulmuyorum.Kusura bakmayında ben çok çok çok garipsiyorum bu konusmanızı neden bu kadar karşısınız erkek bebege
Tamam insan kızı olsun çok ister
Bazılarıda oğlu olsun çok ister ama resmen siz erkek lafına bile katlanamıyorsunuz
Benim için bunun iki açıklaması var ya evlat acısı çekmediniz yada evlat hasreti çekmediniz ben üç evlat acısı çektiğim için ve evlat için çok yollardan geçtiğim icin yazdıklarınız bana çok garip geliyor sükürsüzlük olarak geliyor
Abartmadığımı düşünüyorumBir yazdığımı ve yazdığınızı tekrar okuyun biraz abartmadınız mi? Sadece espri olarak yapılmış bir cümleyi nereye çektiniz kesinlikle tartışmak değil niyetim ama şükürsüzsünüz ve evlat hasreti çekmemişsiniz ne demek. Kimin ne yaşadığını bilmeden burda bi sözle nerelere çektiniz lafı. Benim gönlümden kız geçiyor ama oğlum olursa da asla üzülmem Allah vermiş bana ki erkek olsa eminim iyi ki erkek olmuş diyeceğim. Sadece insan bir cinsiyet ister ya bende ki o. Kız istiyorum eşimle Allahta biliyor ya. Erkek olursa da başım gözüm üstüne. Abartılı cevabınızı doğru bulmuyorum.
Allah yardımcın olsun canım sana çok dua edeceğim inşaAllah hayırla ve sağlıkla geçer ve bebişlerine kavuşursunKızlar ben kızamık geçirmemiş biri olarak mesela kızamık olmaktan çok korkuyorum, yetişkinlikte kızamık daha tehlikeliymiş üstelik. Bu yüzden bebeğimin mikrop ve Hastalıkları karşı savunmasız kalmasındansa aşı olmasını tercih ederim. Amacım bebeğimin bağışıklık sistemini korumak olmasından ötürü şahsi kararım bu yönde.
Şeker yüklemesiyle alakalı da şunu okumuştum, günlük hayatta bize yüklenen şeker kadar şeker tüketiyoruz zaten. Ekstra bir zararı olmadığını tam tersi gebelik şekerinin bebek için aşırı zararlı olduğunu duymuştum.
Doktorlarımın bana önerdiği tüm tetkik ve tedavileri yaptırmayı düşünüyorum. Ama laf aramızda artık doktorlara gitmekten nefret eder oldum. Bugün yine çoğul gebeliğin risklerinden bahsetti doktorum. Tek yumurta ikizi bebelerimin arasında zar yokmuş birbirlerini boğabilirlermiş. Bir yerde doktora gitmek zülm benim için.
Biz sağlığını düşünmüyor muyuz? Hangi anne acaba sağlığı düşünmez? Ne kadar gereksiz bir tavsiye. Yine de tavsiyeniz için teşekür ederim ama burda şaka ile yapılmış bir yoruma tabiki fikriniz olabilir düşünceniz de olabilir ama buraya bunu yazıp huzur kaçırmaya kavgaya çekmeye şükürsüz evlat acısı çekmemiş demeye getirmek doğru değil. Allah kimseye evlat acısı vermesinAbartmadığımı düşünüyorum
Yukardada belirttiğim gibi şükürsüzlük ve evlat acısını şuna bağlıyorum evlat acısı çekmiş birinin evlat cinsiyet ayrımı yapmak aklına gelmez.
Evet her insanın içinden bir cinsiyet geçer ama ben bunun çok dillendirilmesini şu olsun şu olsun diye ısrarla söylenmesini asla doğru bulmuyorum.
Şuan bizim düşünmemiz gereken bebegin cinsiyetinden çok bebegin sağlıgı olmalı.
İki doktorla paralel gidiyorum ama her randevuda da risklerden bahsedilir mi ya? Bir de bugünkü doktor bana bunlar iyi günlerin risklerin önümüzdeki aylarda artacak dedi. Şimdi laylaylommuş her şey. Of Allahım benim imtihanım da doktorlarla.Allah yardımcın olsun canım sana çok dua edeceğim inşaAllah hayırla ve sağlıkla geçer ve bebişlerine kavuşursunama şunu söyleyim gerçekten burdanda gördüm bende tecrübe ettim tek doktorun sözüyle kalma bana da bir doktor dış gebelik olabilir dedi hatta bebeği gördükten sonra bunu dedi sonra başka doktora gittim o sonra nasıl dış gebelik baya içerde dedi. Valla anlamıyorum bu doktorları. Bi doktor yorumuyla kalma. Birde sen çoğul gebeliksin çok iyi bir doktorla devam et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?