- 8 Mart 2023
- 229
- 377
- 23
- 31
Allahtan çok misafirliği seven bir ülkede değilim, ama geldiklerinde de yardımcı oluyorlar o güzelAyy allah yardımcın olsun o daha zor hamileler için iyi ki bizim öyle değil eşim öyle tutalım diyordu istemiyordum rahmetli annemin evi öyleydi misafir gelince rahat olamıyor insan herkes bakıyor en güzel ayrı olması
güzelll, tanıdıgım aybüke ler cok naif ve yardımseverler ..Aybüke nasıl bir isim görenler yorum yapabilir mi :) eşim istiyor da
Kızlar hafif hafif sağdan migren geliyor hissediyorum parol içsem mi şimdidenbir tutarsa yandım bittim
Evet o da hoşuma gidiyorOy oda güzel Aysima da güzel
İnşallah gönlümden geçen olur canmEvet o da hoşuma gidiyoreşim aybüke diyor ama ben İpek Asya olsun diyorum kız olursa :) erkek olursa da Kaan Uraz
Kuzum baktım seninkine yazamadım sağlık ocağındaydım , Ramzi için bebiş büyük artık bekleyip nub bakmak lazım 5-6-7 haftalar Ramzi için bebiş görüntüsü olunca değişiyormuş 11-12. Haftalarda nub bakılıyor kemiğe göre.. daha erken ultrason varsa onu at bakayımOlabilir atabilirsin canım ben kullandım bir kaç kere parol.Bir de sen anlıyorsun biraz sanırım Ramzi işinden bakar mısın bizim görüntüye de
Kuzum baktım seninkine yazamadım sağlık ocağındaydım , Ramzi için bebiş büyük artık bekleyip nub bakmak lazım 5-6-7 haftalar Ramzi için bebiş görüntüsü olunca değişiyormuş 11-12. Haftalarda nub bakılıyor kemiğe göre.. daha erken ultrason varsa onu at bakayım
evett kalp atısından sonra yaptırmıstım bendeKızlar sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı? Yaptırmayan mutlaka gitsin yaptırsın takip ediyorlar 17. Haftada 13 Eylül için randevu verdiler muayene, tahlil ve tetanoz aşısı olacakmışım herhangi bir şeyde de ara dediler bebeğin kalp atışlarını da ilerleyen haftalarda takip edeceklermiş
Ben kabızlık için içmiştim onu 4 gün kabızlık çektimmercımek corbasıda gaz yapıyor
bende de cok oluyor gaz ve bagırsak hareketleri,
Kız ben onu kabızlık için içtim ne yapim 4 gün kabızlık çektimKiz sen gaz sorunu varken bide mercimek içip gene gaz eklemissin kendineay hepimiz türlü türlüyüz ya
aa tm ozaman cunku oda gaz yapar :))Ben kabızlık için içmiştim onu 4 gün kabızlık çektimgaz zaten hiç gitmiyor
Bende sürekli dışarıdan yemek istiyorum salçalı ev yemeklerinden midem bulanıyor nedense. Türk kahvesi çok severdim ondan tiksindim turşu çık severdim yiyemiyorum midem kötü oluyor. Canım sürekli pizza çekiyorKızlar en çok neler yemek istiyorsunuz canınız neler çekiyor?
Ben daha çok tuzlu ekşi turşu istiyorum birde ev yemeklerini hiç yiyesim yok kebap lahmacun pide pizza tarzı istiyor canım hep löp löp yiceksin vallatatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor
Evet canım mantıklı bende deneyimBen oyumu masal dan yana kullanıyorum
Evet bir de gaz çıkaramama var. Çok kötü ya. Beyaz leblebi yazmışlardı yorumlarda bugün alıp deneyeceğim bi , sende dene istersen
Benim Aybüke adında öğrencilerim vardı hepsi fenaydıAybüke nasıl bir isim görenler yorum yapabilir mi :) eşim istiyor da
Tetanoz aşısı neden? Gebelikte vurulduğunu bilmiyordumKızlar sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı? Yaptırmayan mutlaka gitsin yaptırsın takip ediyorlar 17. Haftada 13 Eylül için randevu verdiler muayene, tahlil ve tetanoz aşısı olacakmışım herhangi bir şeyde de ara dediler bebeğin kalp atışlarını da ilerleyen haftalarda takip edeceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?