- 8 Mart 2023
- 229
- 377
- 23
- 31
Benim de açık mutfak, asla balık et tavuk yapmak istemiyorumEvet çok mantıklı bidakini nasipse kışa getirmek istiyorumyemek yaptıkça sıcaktan mutfak yemek kokuları daha cok kokuyor bana kış olsa bu şekilde fazla kokmucak eminim
Bende 1.70 boy 56 ile hamile kaldım ama doktorum 55 yazdı 3-4 gün önce 58 dim ilersini düşünemyorumayy nutella kaşıklayan bennnn gormek dahı ıstemıyorum ..
eksı eyler ısıtyor canım tuzlu falan...
ev yemegı de olsa boyle tuzlu,ekşi seyler yıyorum genelde ..
tatlı mıdemı bulandıracak gıbı hısseıdyorum belkı ondan bılmıyorum..
1 kilo almışım, 9+2 yim ..
Ben oyumu masal dan yana kullanıyorumBen kızım olursa ela koymak istiyorum ama bnm kızım da masal olsun diyor bakalım kim galip gelecek
Evet bir de gaz çıkaramama var. Çok kötü ya. Beyaz leblebi yazmışlardı yorumlarda bugün alıp deneyeceğim bi , sende dene istersenBenim de sürekli var özellikle geçen hafta kabızlıkta üstüne eklendi çok zorlandım. Mide şişkinliği gaz ve özür dilerim ama gaz çıkaramama sorunuvar ama çıkmıyor. Kabızlığı kayısı ve mercimek çorbası içerek geçirdim gibi ama gaz hala var bide sancı yapıyor
Ayy allah yardımcın olsun o daha zor hamileler için iyi ki bizim öyle değil eşim öyle tutalım diyordu istemiyordum rahmetli annemin evi öyleydi misafir gelince rahat olamıyor insan herkes bakıyor en güzel ayrı olmasıBenim de açık mutfak, asla balık et tavuk yapmak istemiyorum3 gün çıkmıyor kokusu
Ben sürekli lahmacun yemek istiyorum bu 2 ay içinde 5-6 kez yedim ama hep cnm istiyorKızlar en çok neler yemek istiyorsunuz canınız neler çekiyor?
Ben daha çok tuzlu ekşi turşu istiyorum birde ev yemeklerini hiç yiyesim yok kebap lahmacun pide pizza tarzı istiyor canım hep löp löp yiceksin vallatatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor
Yemek yapmak eziyet gerçekten çoğunlukla eşime yaptırıyorum ben yemiyorum bileEvet çok mantıklı bidakini nasipse kışa getirmek istiyorumyemek yaptıkça sıcaktan mutfak yemek kokuları daha cok kokuyor bana kış olsa bu şekilde fazla kokmucak eminim
Ay turşu resmen hayat arkadaşım o kadar çok yiyorum ki tuzlu soğuk ayran Allahtan tansiyonum düşük normalde etkilemiyor çokDayanamıyorum turşu sürekli yemek istiyorum ama bu seferde tansiyonum yükselir dye korkuyorum ya
Bn de aynen böyleyim tatlı hiç yiyemiyorum hep eksi canim istiyoKızlar en çok neler yemek istiyorsunuz canınız neler çekiyor?
Ben daha çok tuzlu ekşi turşu istiyorum birde ev yemeklerini hiç yiyesim yok kebap lahmacun pide pizza tarzı istiyor canım hep löp löp yiceksin vallatatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor
Benimde düşük ama hamilelik tansiyonu şekeri var ya o yüzden aşırıya kaçmamak tadında bırakmak en güzeli özellikle turşuyu ayranın hiçbit zararı olmaz bende çok yapıp içerimAy turşu resmen hayat arkadaşım o kadar çok yiyorum ki tuzlu soğuk ayran Allahtan tansiyonum düşük normalde etkilemiyor çok
Ay hiç anlamıyorum benTeyzeler acaba bize de tahmin de bulunur musunuz cinsiyet için
Eki Görüntüle 3274397
Yüsra ismini benim eşimde koymak istiyor . Anlsmıda cok güzel kızımız olursa hazır isim ama erkek olunca ne olur bilmiyorumBirde yüsra vardı unutmusum yazmayı çocuklugumdan beri kız olursa bunları koyucam diye hayal ediyordum
Aybüke nasıl bir isim görenler yorum yapabilir mi :) eşim istiyor daYüsra ismini benim eşimde koymak istiyor . Anlsmıda cok güzel kızımız olursa hazır isim ama erkek olunca ne olur bilmiyorum
Ay hiç anlamıyorum benBu kaç haftalık Görüntü canım? Benim bebişe benziyor da bi de kaç mm merak ettim
ben devamlı karpuz peynir yemek istiyorumKızlar en çok neler yemek istiyorsunuz canınız neler çekiyor?
Ben genel olarak dijital çağda olduğumuz için ü ö ğ ı ş ç içeren isimlerin çocuklar için uygun olmayacağını düşünüyorum vize alırken vs ü harfi ue oluyor mesela yurtdışından para geldi diyelim ü harfi uluslarası alfabede ue oluyor veya ö oe oluyor isim uyumsuz parayı veremeyiz başkası adına isteyin diyorlar başımıza geldi bir arkadaşımdanAybüke nasıl bir isim görenler yorum yapabilir mi :) eşim istiyor da
Oy oda güzel Aysima da güzelAybüke nasıl bir isim görenler yorum yapabilir mi :) eşim istiyor da
Bence güzel benim birkaç tanıdığım var eskiden falan çok sevmediğim, onlar olmasa ben koyardımAybüke nasıl bir isim görenler yorum yapabilir mi :) eşim istiyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?