2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Bende 1.70 boy 56 ile hamile kaldım ama doktorum 55 yazdı 3-4 gün önce 58 dim ilersini düşünemyorum

Ben kızım olursa ela koymak istiyorum ama bnm kızım da masal olsun diyor bakalım kim galip gelecek
Ben oyumu masal dan yana kullanıyorum
Evet bir de gaz çıkaramama var. Çok kötü ya. Beyaz leblebi yazmışlardı yorumlarda bugün alıp deneyeceğim bi , sende dene istersen

Benim de açık mutfak, asla balık et tavuk yapmak istemiyorum 3 gün çıkmıyor kokusu
Ayy allah yardımcın olsun o daha zor hamileler için iyi ki bizim öyle değil eşim öyle tutalım diyordu istemiyordum rahmetli annemin evi öyleydi misafir gelince rahat olamıyor insan herkes bakıyor en güzel ayrı olması

Kızlar hafif hafif sağdan migren geliyor hissediyorum parol içsem mi şimdiden bir tutarsa yandım bittim

Ben sürekli lahmacun yemek istiyorum bu 2 ay içinde 5-6 kez yedim ama hep cnm istiyor

Evet çok mantıklı bidakini nasipse kışa getirmek istiyorumyemek yaptıkça sıcaktan mutfak yemek kokuları daha cok kokuyor bana kış olsa bu şekilde fazla kokmucak eminim
Yemek yapmak eziyet gerçekten çoğunlukla eşime yaptırıyorum ben yemiyorum bile

Bn de aynen böyleyim tatlı hiç yiyemiyorum hep eksi canim istiyo

Ay turşu resmen hayat arkadaşım o kadar çok yiyorum ki tuzlu soğuk ayran Allahtan tansiyonum düşük normalde etkilemiyor çok
Benimde düşük ama hamilelik tansiyonu şekeri var ya o yüzden aşırıya kaçmamak tadında bırakmak en güzeli özellikle turşuyu ayranın hiçbit zararı olmaz bende çok yapıp içerim

ben devamlı karpuz peynir yemek istiyorum

Aybüke nasıl bir isim görenler yorum yapabilir mi :) eşim istiyor da
Ben genel olarak dijital çağda olduğumuz için ü ö ğ ı ş ç içeren isimlerin çocuklar için uygun olmayacağını düşünüyorum vize alırken vs ü harfi ue oluyor mesela yurtdışından para geldi diyelim ü harfi uluslarası alfabede ue oluyor veya ö oe oluyor isim uyumsuz parayı veremeyiz başkası adına isteyin diyorlar başımıza geldi bir arkadaşımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…