• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
Ayy allah yardımcın olsun o daha zor hamileler için iyi ki bizim öyle değil eşim öyle tutalım diyordu istemiyordum rahmetli annemin evi öyleydi misafir gelince rahat olamıyor insan herkes bakıyor en güzel ayrı olması
Allahtan çok misafirliği seven bir ülkede değilim, ama geldiklerinde de yardımcı oluyorlar o güzel 😅 bir de evimiz 1+1 yemek kokusundan diğer odaya kaçsan orda da yatak var. Oraya takıldım mı çıkmak mümkün değil 🤣🤣🤣

Bu uyku beni perişan ediyor . 2 dakka gözümü açıyorum sonra geri dalıyorum . Geceleri hele cok değişik rüyalar görüyorum

Olabilir atabilirsin canım ben kullandım bir kaç kere parol.Bir de sen anlıyorsun biraz sanırım Ramzi işinden bakar mısın bizim görüntüye de 🫶😇
Kuzum baktım seninkine yazamadım sağlık ocağındaydım , Ramzi için bebiş büyük artık bekleyip nub bakmak lazım 5-6-7 haftalar Ramzi için bebiş görüntüsü olunca değişiyormuş 11-12. Haftalarda nub bakılıyor kemiğe göre.. daha erken ultrason varsa onu at bakayım 🙏🏻

Kızlar sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı? Yaptırmayan mutlaka gitsin yaptırsın takip ediyorlar 17. Haftada 13 Eylül için randevu verdiler muayene, tahlil ve tetanoz aşısı olacakmışım herhangi bir şeyde de ara dediler bebeğin kalp atışlarını da ilerleyen haftalarda takip edeceklermiş

Oda yok canım çok sağol genede 🫶. Ben daha gitmedim kayıda gideyim bende doktorum söyledi aslında yaptır diye
Kuzum baktım seninkine yazamadım sağlık ocağındaydım , Ramzi için bebiş büyük artık bekleyip nub bakmak lazım 5-6-7 haftalar Ramzi için bebiş görüntüsü olunca değişiyormuş 11-12. Haftalarda nub bakılıyor kemiğe göre.. daha erken ultrason varsa onu at bakayım 🙏🏻

Kızlar benim bi tikim var durmadan ellerimi kremliyorum evimin heryerinde nemlendirici var çoğu bitmiş şimdi yeni almaya gidicektim ama internette bi bakıyım dedim nemlendiricide doktora sorularak kullanılıyormus ama ben bidaha randevuma kadar asla krem sürmeden duramam
Geneldede bilindik markalar alırm nivea dove gibi bunlar kullanılabilirmi veya bildiğiniz bi marka varsa söylermisiniz

Kızlar sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı? Yaptırmayan mutlaka gitsin yaptırsın takip ediyorlar 17. Haftada 13 Eylül için randevu verdiler muayene, tahlil ve tetanoz aşısı olacakmışım herhangi bir şeyde de ara dediler bebeğin kalp atışlarını da ilerleyen haftalarda takip edeceklermiş
evett kalp atısından sonra yaptırmıstım bende :KK37:

Kızlar en çok neler yemek istiyorsunuz canınız neler çekiyor?
Ben daha çok tuzlu ekşi turşu istiyorum birde ev yemeklerini hiç yiyesim yok kebap lahmacun pide pizza tarzı istiyor canım hep löp löp yiceksin valla😊tatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor
Bende sürekli dışarıdan yemek istiyorum salçalı ev yemeklerinden midem bulanıyor nedense. Türk kahvesi çok severdim ondan tiksindim turşu çık severdim yiyemiyorum midem kötü oluyor. Canım sürekli pizza çekiyor 🤣 bide soğuk yoğurtlu makarna felan

Tetanoz aşısı neden? Gebelikte vurulduğunu bilmiyordum

Back