• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
ayy nutella kaşıklayan bennnn gormek dahı ıstemıyorum ..
eksı eyler ısıtyor canım tuzlu falan...
ev yemegı de olsa boyle tuzlu,ekşi seyler yıyorum genelde ..
tatlı mıdemı bulandıracak gıbı hısseıdyorum belkı ondan bılmıyorum..
1 kilo almışım, 9+2 yim ..
Bende 1.70 boy 56 ile hamile kaldım ama doktorum 55 yazdı 3-4 gün önce 58 dim ilersini düşünemyorum

Ben kızım olursa ela koymak istiyorum ama bnm kızım da masal olsun diyor bakalım kim galip gelecek
Ben oyumu masal dan yana kullanıyorum 😅
Benim de sürekli var özellikle geçen hafta kabızlıkta üstüne eklendi çok zorlandım. Mide şişkinliği gaz ve özür dilerim ama gaz çıkaramama sorunu 🤣 var ama çıkmıyor. Kabızlığı kayısı ve mercimek çorbası içerek geçirdim gibi ama gaz hala var bide sancı yapıyor
Evet bir de gaz çıkaramama var. Çok kötü ya. Beyaz leblebi yazmışlardı yorumlarda bugün alıp deneyeceğim bi , sende dene istersen

Benim de açık mutfak, asla balık et tavuk yapmak istemiyorum 😅 3 gün çıkmıyor kokusu 🤣
Ayy allah yardımcın olsun o daha zor hamileler için iyi ki bizim öyle değil eşim öyle tutalım diyordu istemiyordum rahmetli annemin evi öyleydi misafir gelince rahat olamıyor insan herkes bakıyor en güzel ayrı olması

Kızlar hafif hafif sağdan migren geliyor hissediyorum parol içsem mi şimdiden 🥺 bir tutarsa yandım bittim

Kızlar en çok neler yemek istiyorsunuz canınız neler çekiyor?
Ben daha çok tuzlu ekşi turşu istiyorum birde ev yemeklerini hiç yiyesim yok kebap lahmacun pide pizza tarzı istiyor canım hep löp löp yiceksin valla😊tatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor
Ben sürekli lahmacun yemek istiyorum bu 2 ay içinde 5-6 kez yedim ama hep cnm istiyor😂😂😂

Evet çok mantıklı bidakini nasipse kışa getirmek istiyorum🤣🤣yemek yaptıkça sıcaktan mutfak yemek kokuları daha cok kokuyor bana kış olsa bu şekilde fazla kokmucak eminim
Yemek yapmak eziyet gerçekten çoğunlukla eşime yaptırıyorum ben yemiyorum bile

Ben daha çok tuzlu ekşi turşu istiyorum birde ev yemeklerini hiç yiyesim yok kebap lahmacun pide pizza tarzı istiyor canım hep löp löp yiceksin valla😊tatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor
Bn de aynen böyleyim tatlı hiç yiyemiyorum hep eksi canim istiyo

Ay turşu resmen hayat arkadaşım o kadar çok yiyorum ki tuzlu soğuk ayran Allahtan tansiyonum düşük normalde etkilemiyor çok
Benimde düşük ama hamilelik tansiyonu şekeri var ya o yüzden aşırıya kaçmamak tadında bırakmak en güzeli özellikle turşuyu ayranın hiçbit zararı olmaz bende çok yapıp içerim😊

Teyzeler acaba bize de tahmin de bulunur musunuz cinsiyet için
FB2E4E90-71E0-4383-966D-938FE2442D91.jpeg

ben devamlı karpuz peynir yemek istiyorum :halay:

Aybüke nasıl bir isim görenler yorum yapabilir mi :) eşim istiyor da
Ben genel olarak dijital çağda olduğumuz için ü ö ğ ı ş ç içeren isimlerin çocuklar için uygun olmayacağını düşünüyorum vize alırken vs ü harfi ue oluyor mesela yurtdışından para geldi diyelim ü harfi uluslarası alfabede ue oluyor veya ö oe oluyor isim uyumsuz parayı veremeyiz başkası adına isteyin diyorlar başımıza geldi bir arkadaşımdan 😅

Back