2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    321
maşallah canımm, saglıkla gelsın..
evet bence cok evham yapma mıde bulantısı azalacak ve sonra bıtecek ..

Kızlar en çok neler yemek istiyorsunuz canınız neler çekiyor?
Ben daha çok tuzlu ekşi turşu istiyorum birde ev yemeklerini hiç yiyesim yok kebap lahmacun pide pizza tarzı istiyor canım hep löp löp yiceksin vallatatlı yiyince ve aklıma bile gelse midem bulanıyor yada midem bulandığı için daha çok ekşiye yükleniyorum hiçbirşekilde için tatlıyı almıyor

doktorum banada suan bı vıtamın vermedı herseyım normal dıye sadece folık asıt ve tsh ıcın hap kullanıyorum ..
3 ay sonra bakacagız demıstı ..
kendı doktoruna sorup oyle kullan, ama vıtamın kullanan cok arkadasım var gebelıklerının basından berı kullanıyorlar ..

ayy nutella kaşıklayan bennnn gormek dahı ıstemıyorum ..
eksı eyler ısıtyor canım tuzlu falan...
ev yemegı de olsa boyle tuzlu,ekşi seyler yıyorum genelde ..
tatlı mıdemı bulandıracak gıbı hısseıdyorum belkı ondan bılmıyorum..
1 kilo almışım, 9+2 yim ..

benim canımda hep ekşi şeyler istiyor limonlu tuzlu ekşili ama hiç yemek istemiyor ne ev yemeği ne dışarı hatta yemek yemeye gittiğim insanları da sinir ediyorum ama hiç böyle yemek yemek içimden gelmiyor eski iştahlı hallerimi özlüyorum tuzlu soğuk salatalık yeşil elma favorilerim

maşallah canımm, saglıkla gelsın..
evet bence cok evham yapma mıde bulantısı azalacak ve sonra bıtecek ..
Maşallah bizde yarın gidicez inşallah 10+4 ken nasıl birşeye benzyor acaba çok merak ediyoruz birde şuan yeni gittiyseniz bir ay sonraya denk getirin sonraki kontrolünüzü bir ayı geçirmeyin doktorlar ayda bir çağırıyor kontrele 6-7 haftayı geçirmeyin yani cinsiyeti öğreniceksiniz diye tarama testinde de öğreneblirsiniz

Evet eski iştahlı halimi bende özlüyorum inşallah 3. Aydan sonra düzelicez be az kaldı sabırev yemeklerini düşündükçe yağlı salçalı falan içim kalkıyor resmen ya

Evet eski iştahlı halimi bende özlüyorum inşallah 3. Aydan sonra düzelicez be az kaldı sabırev yemeklerini düşündükçe yağlı salçalı falan içim kalkıyor resmen ya
bende öyleyim bir de ilk ayları yaza gelenlerin midesi daha çok bulanıyormuş mantıklı geliyor sıcak havalarda midemi bulandırıyor

Ne sıklıklarla ultrasona giriyorsun canım. Ben bu ara sık girdim diye biraz ara vermek istiyorum 13-14.haftamda gitmeyi düşündüm aksilik olmazsa, hem cinsiyet netleşir. Tarama testi yaptırmayı düşünmüyorum şimdilik

Bende kararsız kaldım d vitamini düşüktü biraz onu kullanayım bari de decavit için acele etmeyeyim

Kızlar selam, 10. Haftamız doldu 11+0 dayım son 1 haftadır geceleri ayak yanmalarimdan uyuyamıyorum sürekli bacaklarımı hareket ettiriyorum dönüp duruyorum uykuya zor dalıyorum var mı benim gibi olan, benim hafif lekelenmelerim var ara ara oluyor progestan iğne ve fitil duphaston kullanıp sürekli uzanıyorum arada evde geziyorum. Durum böyle

2 kere girdim ama 10 gün arayla çağırmıştı kalp atışını 6+2 de gördükten sonra herşey yolunda artık ayda bir geliyorsun dedi en son 20 haziranda gittim şimdi 20 temmuzda gidicem

bende öyleyim bir de ilk ayları yaza gelenlerin midesi daha çok bulanıyormuş mantıklı geliyor sıcak havalarda midemi bulandırıyor
Evet çok mantıklı bidakini nasipse kışa getirmek istiyorumyemek yaptıkça sıcaktan mutfak yemek kokuları daha cok kokuyor bana kış olsa bu şekilde fazla kokmucak eminim

Dayanamıyorum turşu sürekli yemek istiyorum ama bu seferde tansiyonum yükselir dye korkuyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…