- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.016
- 598
Evet prosedürmüş öyle dedi 2 doz mu ne olacakmışTetanoz aşısı neden? Gebelikte vurulduğunu bilmiyordum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet prosedürmüş öyle dedi 2 doz mu ne olacakmışTetanoz aşısı neden? Gebelikte vurulduğunu bilmiyordum
Ben 12. Haftadayım benim ilk zamanlardan beri öyle huzursuz bacak sendromuKızlar selam, 10. Haftamız doldu 11+0 dayım son 1 haftadır geceleri ayak yanmalarimdan uyuyamıyorum sürekli bacaklarımı hareket ettiriyorum dönüp duruyorum uykuya zor dalıyorum var mı benim gibi olan, benim hafif lekelenmelerim var ara ara oluyor progestan iğne ve fitil duphaston kullanıp sürekli uzanıyorum arada evde geziyorum. Durum böyle![]()
Bebekler için olan nemlendiricileri kullanabilirsin mustela ve minorisin en azından dogalKızlar benim bi tikim var durmadan ellerimi kremliyorum evimin heryerinde nemlendirici var çoğu bitmiş şimdi yeni almaya gidicektim ama internette bi bakıyım dedim nemlendiricide doktora sorularak kullanılıyormus ama ben bidaha randevuma kadar asla krem sürmeden duramam
Geneldede bilindik markalar alırm nivea dove gibi bunlar kullanılabilirmi veya bildiğiniz bi marka varsa söylermisiniz
Neden vurulmamız gerekiyormuş peki ben hamileyken aşı olmaya biraz karşıyım. Vurulmasak ne gibi sorunlar olur acabaEvet prosedürmüş öyle dedi 2 doz mu ne olacakmış
Böyle yazıyor ama ebede prosedür dedi enfeksiyon riskine karşıymış herkese yapıyorlarmısNeden vurulmamız gerekiyormuş peki ben hamileyken aşı olmaya biraz karşıyım. Vurulmasak ne gibi sorunlar olur acaba
Ayy maşallah erkek gibi sankiTeyzeler acaba bize de tahmin de bulunur musunuz cinsiyet için
Eki Görüntüle 3274397
Ben işyerinde vurulmuştum iki üç doz iş kazasından enfeksiyon falan kapmayalım diye on yıl sonra tekrarlancak dedi ama on yıl olmadı daha vurulmaya gerek varmı acaba yaBöyle yazıyor ama ebede prosedür dedi enfeksiyon riskine karşıymış herkese yapıyorlarmıs
Ben kalp atışından önce yaptırmıştım banada 9 eylülden sonra geleblirsin dedievett kalp atısından sonra yaptırmıstım bende![]()
Bi doktoruna sor canım hiç bilmiyorum ben de bu tetanozuBen işyerinde vurulmuştum iki üç doz iş kazasından enfeksiyon falan kapmayalım diye on yıl sonra tekrarlancak dedi ama on yıl olmadı daha vurulmaya gerek varmı acaba ya
Çok teşekkürler canımBebekler için olan nemlendiricileri kullanabilirsin mustela ve minorisin en azından dogal
Biz hepsini yaptırcaz nasipse sizin için ikili testi bilemem ama şeker yüklemesinin zararı yokki aksine sizde ve bebekte şeker varmı ona bakılıyor faydalı benceTetanoz aşısı yaptırmayı düşünmüyorum ben. İkili test + şeker yüklemesi de düşünmüyorum hekimim kesinlikle yaptırmalısın derse ancak o zaman düşünebilirim
Sabahları aç karına imom içmeyi deneyinBenim de sürekli var özellikle geçen hafta kabızlıkta üstüne eklendi çok zorlandım. Mide şişkinliği gaz ve özür dilerim ama gaz çıkaramama sorunuvar ama çıkmıyor. Kabızlığı kayısı ve mercimek çorbası içerek geçirdim gibi ama gaz hala var bide sancı yapıyor
Parol hamilelerde sorun olmuyorKızlar hafif hafif sağdan migren geliyor hissediyorum parol içsem mi şimdidenbir tutarsa yandım bittim
Teşekkürler tavsiye içinKızlar sağlık ocağına kayıt yaptırdınız mı? Yaptırmayan mutlaka gitsin yaptırsın takip ediyorlar 17. Haftada 13 Eylül için randevu verdiler muayene, tahlil ve tetanoz aşısı olacakmışım herhangi bir şeyde de ara dediler bebeğin kalp atışlarını da ilerleyen haftalarda takip edeceklermiş
Ayy migren fena gelmeden iç bendede var hissettiğim an içerim ama beni parol kesmiyor hep majezik içerdim hamile kaldığımdan beri minoset içtim oda bir kere bidaha ağrımadı şükür parol ve minoset içebilirsin demişti doktorumParol hamilelerde sorun olmuyor
hayırlısı teyzesiAyy maşallah erkek gibi sanki