Hayırlı olsun , sabırsızlığını çok iyi anlıyorum bende aynıyımayy amin amiinnn, özel hastanede test fiyatı nedir biliyo musunuz acabasıı bi de ne kadarda cıkıyo
Batım cumaydı ama tüp bebekle hamile kaldım ben canımay adet döngünüz nasıldı, sat aynı bizim bat’ınız neydi? bende hayalet cizgi gördümde 1 saate falan kan vercem cok heyecanlıyım. bilmiyorum car mı eklemem yanlış olmaz umarım. aynı tarihi görünce heyecanlandımda beta kaç çıkması lazım
ay benden 475 tl aldılar allah onları kahretmesin, sonuç bekliyorum neyseHayırlı olsun , sabırsızlığını çok iyi anlıyorum bende aynıyım
Bizim burada özel hastane de 140 tl 1 - 1 buçuk saatte çıkıyor sonuç.
121 TL burda canım 1-1,5 saatte çıkıyor sonuç hayırlı haberlerle gel inşallah:) iki güne bir toplamda iki kez yaptirsan artış miktarına baksan yeterli sonrasında doktordan randevu al bence direkt 6.hafta için :)ayy amin amiinnn, özel hastanede test fiyatı nedir biliyo musunuz acabasıı bi de ne kadarda cıkıyo
ay benden 475 tl aldılar allah onları kahretmesin, sonuç bekliyorum neyse
Hangi sehirlerdesiniz baya fark var arada.121 TL burda canım 1-1,5 saatte çıkıyor sonuç hayırlı haberlerle gel inşallah:) iki güne bir toplamda iki kez yaptirsan artış miktarına baksan yeterli sonrasında doktordan randevu al bence direkt 6.hafta için :)
Muayene değilde beta testi için daha uygun alıyorlar aslındaay benden 475 tl aldılar allah onları kahretmesin, sonuç bekliyorum neyse
Tek beta için çok gibi zatenMuayene değilde beta testi için daha uygun alıyorlar aslında
Van'da olmanın doğu görevinin de bazı avantajları oluyorHangi sehirlerdesiniz baya fark var arada.
Ahahah evet güzel yanlarına odaklanalimVan'da olmanın doğu görevinin de bazı avantajları oluyorKendimi avutmaya devam
istanbuldayım sonucun cıktııHangi sehirlerdesiniz baya fark var arada.
Oh elhamdülillah sonuc güzel 2 gün sonra yada yarın tekrarlayabilirsinizistanbuldayım sonucun cıktıı
Ama sen doktor muayenesine girdin o zaman ? Ben acilden girip beta hcg baktıracağım diyorumay benden 475 tl aldılar allah onları kahretmesin, sonuç bekliyorum neyse
Merhaba doktorunuzdan memnun musunuz27 Nisan adet ama 21 Mayıs yumurtlama olmalı
Yaş 30 olmak üzere
İlk çocuk
İstanbul Anadolu yakası
Kese yarın bakılacak 7 Haziran'da beta 372 di
yok ya girmedim muayene girince + 425 tl dedi ve randevusuz almıyo vs dedi bende direkt test yapın o zaman dedimAma sen doktor muayenesine girdin o zaman ? Ben acilden girip beta hcg baktıracağım diyorum
tesekkur ederim normal mi sonucOh elhamdülillah sonuc güzel 2 gün sonra yada yarın tekrarlayabilirsiniz
Tek beta ile yorumlamak zor ama değer güzel takip edilmesi gerek. Bence artık öğrendiniz sağlık ocağından verebilirsiniz diğer günlerde ekstra ücret ödemeyin. Yarin sabah sağlık ocağına gidin yada perstesekkur ederim normal mi sonuc
Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağınaistanbuldayım sonucun cıktıı
Ayyy bir sonraki seyahatim Prag olacak diye totem yapmıstım bebiş cıktıMerhaba :) ben de araniza geldim :)
Yasim 29, Ilk cocugum olacak, Son adet tarihi 12.05, kalp atisi ve kese icin henuz doktora gitmedim ama 6+5 icin randevum var, Prag'da yasiyorum :)