- 8 Mart 2023
- 228
- 377
- 31
Hahahaha gelirseniz goruselim iki bebisAyyy bir sonraki seyahatim Prag olacak diye totem yapmıstım bebiş cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaha gelirseniz goruselim iki bebisAyyy bir sonraki seyahatim Prag olacak diye totem yapmıstım bebiş cıktı
Doğsun onunla cok gezicem insallah bulusuruzzzz mutlaka bebişlerleee artık birlikte nasip olacak sanırımHahahaha gelirseniz goruselim iki bebis
Ben de gezmeyi umuyorum valla, nasip olur insallah :)Doğsun onunla cok gezicem insallah bulusuruzzzz mutlaka bebişlerleee artık birlikte nasip olacak sanırım
Merhaba hayırlı olaun :) son adet tarihlerimiz yakın benim de 11.05. Ben cuma günü gittiğimde keseyi gördüm iki hafta sonra da kalp atışı için çağırmışlardı ben de tam 6. haftaya randevu aldım bakalım kalp atışı duyabilecek miyimMerhaba :) ben de araniza geldim :)
Yasim 29, Ilk cocugum olacak, Son adet tarihi 12.05, kalp atisi ve kese icin henuz doktora gitmedim ama 6+5 icin randevum var, Prag'da yasiyorum :)
Beni yazmayı unutmuşsunuzgrubumuzun üyeleri artıyor dolsun tassın listemiz
yaş kaçıncı cocuk ve kese haftası neydi canım hemennn ekleyeyimBeni yazmayı unutmuşsunuz
Sat 11.05 yaşım 27. Kese için hafta söylemedi doktor o yüzden yarın tekrar gideceğim. İlk çocuğum olacak :)yaş kaçıncı cocuk ve kese haftası neydi canım hemennn ekleyeyim
ilk cocuk mu olacak sizin deSat 11.05 yaşım 27. Kese için hafta söylemedi doktor o yüzden yarın tekrar gideceğim. İlk çocuğum olacak :)
ayy sonunu görmemişim allah mı sordurttu acaba kaç kez belki1taneyle kalmazSat 11.05 yaşım 27. Kese için hafta söylemedi doktor o yüzden yarın tekrar gideceğim. İlk çocuğum olacak :)
Benimde ayakta durdugumda biraz yorulduğumda adet sancisina benzer kasik agrim oluyo. Akinti konusunda bi sey diyemem çünkü progesteron fitil kullanıyorum zaten akinti yapiyo benim. Bacak ağrısı değilde halsizlik var. Uyku hali ve uykuya dalamama. Sürekli aciz ve wc ye gidiyoruzkızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor
ay gece kocaman ekmek arası yedim kalkıp midem kazınıyor sürekli kilo alıcam hamilelikte olsun haha yemek yemeyi zaten severdim fena iştah açıldı progestan fitili doktor mu verdi acabaBenimde ayakta durdugumda biraz yorulduğumda adet sancisina benzer kasik agrim oluyo. Akinti konusunda bi sey diyemem çünkü progesteron fitil kullanıyorum zaten akinti yapiyo benim. Bacak ağrısı değilde halsizlik var. Uyku hali ve uykuya dalamama. Sürekli aciz ve wc ye gidiyoruz
Size de hayirli olsun :) saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Allah :)Merhaba hayırlı olaun :) son adet tarihlerimiz yakın benim de 11.05. Ben cuma günü gittiğimde keseyi gördüm iki hafta sonra da kalp atışı için çağırmışlardı ben de tam 6. haftaya randevu aldım bakalım kalp atışı duyabilecek miyim
Bende çok zor yiyorum. Bebis biraz bana çekecek galiba pek sevmedi yemek yemeği benim tüp bebek ile oldu o yüzden epeydir fitil kullanıyorumay gece kocaman ekmek arası yedim kalkıp midem kazınıyor sürekli kilo alıcam hamilelikte olsun haha yemek yemeyi zaten severdim fena iştah açıldı progestan fitili doktor mu verdi acaba
sıkı sıkı tutunsun annişineeeBende çok zor yiyorum. Bebis biraz bana çekecek galiba pek sevmedi yemek yemeği benim tüp bebek ile oldu o yüzden epeydir fitil kullanıyorum
Amiin hepimizin bebisleri sımsıkı tutunsun.sıkı sıkı tutunsun annişineee
Evet canım bendede aynıydı bazende çok keskin sancı giriyordukızlar bugün 4+0 olduk biz ağrılarım cok adet sancısı gibi bir de cok akıntım var sizde de oldu mu belim bacaklarım da kopacak gibi ağrıyor