Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun Beta değerleriniz kaç çıktı?Merhabalaaaarrr Beni de ekleyin
Son ad. Tarihi 16.05.2023
Yas 31
İlk çocuk
Kastamonu
Henüz kese görünmedi beta takibindeyiz
Teşekkür ederim benim gebeligim tedavili. Son beta 194 ciktiHayırlı olsun Beta değerleriniz kaç çıktı?
Hayırlı olsun çok sevindimTeşekkür ederim benim gebeligim tedavili. Son beta 194 cikti
Cok teşekkürlerHayırlı olsun çok sevindim
ay adet döngünüz nasıldı, sat aynı bizim bat’ınız neydi? bende hayalet cizgi gördümde 1 saate falan kan vercem cok heyecanlıyım. bilmiyorum car mı eklemem yanlış olmaz umarım. aynı tarihi görünce heyecanlandımda beta kaç çıkması lazımMerhabalar benide eklermisiniz
Sat:19.05.23
Yaş 26
İlk çocuk daha dün öğrendim hamile olduğumu beta takibindeyim
acaba bir bana da bakabilir misiniz, sıkıyorum özür dilerimCok teşekkürler
yani eğer varsa ben de bu anneler grubuna katılacagım cünkü..acaba bir bana da bakabilir misiniz, sıkıyorum özür dilerim
Yo yo ne özrü.acaba bir bana da bakabilir misiniz, sıkıyorum özür dilerim
Çoktaaandır 600-800 mcg + b12 kullanıyorum mthfr heterozigot çıkmıştı da yüksek doz kullanıyorumHayırlı olsun. Günlük 400 mcg folik asit kullanmaya başlayın muhakkak doktoru beklemeyin
aşırı heyecanlıyım 7 aydır ilk kez ikinci cizgiyi görüyorum test bozuk mu dedim kuruma çizgisi mi dedim neler dedim, en üstteki 15/20 dk sonraydı tek çizgi görünce bırakıp gitmiştim çünkü sonra tekrardan lavabo ihtiyacım gelince gittim gördüm. ikincisi anında gördüm, en son en alttakide 4 dkYo yo ne özrü.
Hayirli olsun diyerek başlayalım güzel sonuçlar devamında olsun inşallah. Özellikle en alttaki testte bariz belli gibi fakat testin kaçıncı dksinda cikti yarım saat sonra felan belli olmadı dimi. Bazen kuruma çizgisi olabiliyor. Eger ilk dklarda çıktıysa kan verin belli olur allahin izniyle. Sakin kalmaya çalışın dikkatli olun
Hadi hayırlı olsun. Kan sonucunu da yazın muhakkakaşırı heyecanlıyım 7 aydır ilk kez ikinci cizgiyi görüyorum test bozuk mu dedim kuruma çizgisi mi dedim neler dedim, en üstteki 15/20 dk sonraydı tek çizgi görünce bırakıp gitmiştim çünkü sonra tekrardan lavabo ihtiyacım gelince gittim gördüm. ikincisi anında gördüm, en son en alttakide 4 dk
ayyy insallah canlarım Allah razı olsun umarım her isteyen hepimiz hayırlı haberlerimizi alırız yazacağım mutlakaHadi hayırlı olsun. Kan sonucunu da yazın muhakkak
Ahahah çok normal seni çok iyi anlıyorum 5. Yılda bulduk 2. Çizgiyi bizaşırı heyecanlıyım 7 aydır ilk kez ikinci cizgiyi görüyorum test bozuk mu dedim kuruma çizgisi mi dedim neler dedim, en üstteki 15/20 dk sonraydı tek çizgi görünce bırakıp gitmiştim çünkü sonra tekrardan lavabo ihtiyacım gelince gittim gördüm. ikincisi anında gördüm, en son en alttakide 4 dk
Allahım cümlemize nasip etsin hayırla sağlıkla inşallah isteyen herkese daha bat’a 3 gün var benim valla hazırlanıcam şimdi gidicem hastaneye sağlık ocağında verip bir gün daha bekleyememAhahah çok normal seni çok iyi anlıyorum 5. Yılda bulduk 2. Çizgiyi biz
Adet günün ne zaman bide kan sonucunu da yaz. Kısa sürece 2. Çizgi çıktıysa zaten var gibi görünüyor. Beta takibiyle netleşir inşallah. Sağlıklı bebis sağlıklı gebeliklerin olsun
Ahaha evet ya o ilk heyecanlar ne güzel. Rabbım dileyen isteyen bu yolda çabalayan herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin. sağlık ocağının gazabına bende uğradım 1 buçuk gün sonra cikti ve deliye döndüm hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel.Allahım cümlemize nasip etsin hayırla sağlıkla inşallah isteyen herkese daha bat’a 3 gün var benim valla hazırlanıcam şimdi gidicem hastaneye sağlık ocağında verip bir gün daha bekleyemem
ayy amin amiinnn, özel hastanede test fiyatı nedir biliyo musunuz acabasıı bi de ne kadarda cıkıyoAhaha evet ya o ilk heyecanlar ne güzel. Rabbım dileyen isteyen bu yolda çabalayan herkese sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin. sağlık ocağının gazabına bende uğradım 1 buçuk gün sonra cikti ve deliye döndüm hadi bakalım hayırlı sonuçlarla gel.
Benim de sat 27 nisan benim de ilk çocuk. 7 Haziran'da beta 167 9 Haziran'da 461ydi. Kese bugün bakilcak. Yakın değerler. Bakalım bugün güzel sonuçlar alırız inşallah27 Nisan adet ama 21 Mayıs yumurtlama olmalı
Yaş 30 olmak üzere
İlk çocuk
İstanbul Anadolu yakası
Kese yarın bakılacak 7 Haziran'da beta 372 di
Ben ilk kanı sağlık ocağında 2. Kanı acilde. 3. Kanida kadın doğum randevusu alarak vermiştim. Ozellerde 200 üstü olabileceğini düşünüyorum. Özel ve acillerde 1 saat içinde sonuc cikarayy amin amiinnn, özel hastanede test fiyatı nedir biliyo musunuz acabasıı bi de ne kadarda cıkıyo