- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Çok teşekkür ederim canımm insallah sağlıkla ilerler kucağıma alırım bol bol okuyacağım sizlerin mesajlarını da bana yol gösterir süreçteMerhaba canım ağustos annelerinde beraberdik yeni açılan konularda tesadüfen gördüm hayırlı olsun demek istedim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın
yukarıda sağ üstte nickine tıkla forum seçeneklerini tıkla ordaAllah allah bulamadım ya ayarlarıda bulamadım
Aaa teşekkürler unutmuşumayarlar kısmında imzayı gör diye bir yer var sanırım oraya tıklamak gerekiyor
Tamam canım tesekkürleryukarıda sağ üstte nickine tıkla forum seçeneklerini tıkla orda
Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kısmını işaretle canım
Sorun olduğunu düşünmüyorum canım ama yinede dinlen senKızlar şimdi lavaboya gittim günlük pedime tırnak kadar belli belirsiz pembelik vardı sildim devamıda gelmedi sabah doktordaydım zaten herşey iyi demişti yerleşmemi acaba ilk gebeliğimde kanama çok yaşamıstım ama o dolu doluydu buna dikkatli bakmasam görülmüyor bile
Devamı gelmedi zaten mendil koydum zaten minicikti bian hayalmi dedimSorun olduğunu düşünmüyorum canım ama yinede dinlen sen
Ayyy masallahhh bakalım bizler bir de kalacak mıyız
Sat 11 mayıskızlar alıntı yaparak yanıtlayın
Son adet tarihiniz , Yaşınız, kacıncı cocuk, yaşadığınız şehir bilenler kese haftası kaç artı kaç ve kalp atısı haftası
9 mayısmis benim pardonkızlar alıntı yaparak yanıtlayın
Son adet tarihiniz , Yaşınız, kacıncı cocuk, yaşadığınız şehir bilenler kese haftası kaç artı kaç ve kalp atısı haftası
Hayırlı olsun. Günlük 400 mcg folik asit kullanmaya başlayın muhakkak doktoru beklemeyinBen de 5+2ye randevu almış oldum, şu an 4+1 daha. inşallah hayırlısıyla görürüz hepimiz keseleri kalp atışlarını
27.04.2023kızlar alıntı yaparak yanıtlayın
Benim de yarın randevum inşallah kese görünür benim 2 çocuk olucak27.04.2023
27
Nasipse hayırlısıyla ilk çocuğum
Henüz kese görmedik yarın yine randevum var görürüz inşallah:)
Son adet tarihi 13 Mayıskızlar alıntı yaparak yanıtlayın
27 Nisan adet ama 21 Mayıs yumurtlama olmalıkızlar alıntı yaparak yanıtlayın
Merhaba canım , öncelikle konuyu sahiplendiğin için teşekkürler emeğine sağlıkkızlar alıntı yaparak yanıtlayın