- 4 Ağustos 2022
- 4.921
- 2.433
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.541
3 4 gündür kendisi yapmaya başladı gece uykusuna geçince beşikte düz koyuyorum kendini yüz üstü yapıyor yan koyuyorum yine yüz üstü yapıyor ve dediğin gibi ben kaç kere düzelttim uyanıyor hem çocuk uykusundan oluyor ağlıyor hem bana ekstra yorgunluk oluyor baştan uyutmaya çalışıyorum. Ama öyle yüzüstü de ben uykuya geçemiyorum sabaha kadar bekliyorum başında.Eğer bu alışkanlığı kendi geliştirdiyse yüzünü kapatmamasi gerektiğini de biliyor. Benim ki dönemiyor mesela ben dondurdugumde yorulursa gomuyor yatağa yüzünü.
Gözlemleyin yüzünü gömüyor mu? Yoksa engelleyemezsiniz dönecek çünkü artık. Her seferinde sırt üstüne getiremezsiniz hem uyanır hem size de yazık
Bence bal gibi biliyorda laf ettirmiyor. Yoksa karısının yalan söylemeyeceğini biliyordur yani. Oo senin 9 yıl olmuş bide evlenmeden önce de tanıdıysan yıllardır yüz göz olmuşsundur. Ben 1.5 yıllık evliyim ama öncesinde de yüz göz oldum malesef 5 yıldır felan hayatımda kaynanam olacak kadın. Keşke başta tanımasaydım yada başta bu kadar içlerine girmeseydim diyorum.Görmüyor görmüyor. Çünkü asla laflarını yapmadı. Ben yapacak olduğumda da sen yanlış anlamissindir asla öyle dememiştir yapmamıştır diye savunmaya geçiyor. Ben cevap verince dik dik konuşma napsin o da benim annem
Falan dedi 1-2 kere. Ondan beri ağzımı acmadim 9 senelik evliyim. Nefret ederim kendileri gelmek istemezlerse evime davet etmem. Saygıda kusur etmem kendime de laf ettirmem ama tiksiniyorum kendilerinden.
2.5 saattir uyutmaya çalışıyorum. Yok uyumuyor.
Yüz üstü geldiğinde yüzünü gömmüyor değil mi? Gündüz de yapıyorsa bi gözlemle istersen. O beceriyi kazandıysa emin ol kendini korumasını da öğrenmiştir bıcırık3 4 gündür kendisi yapmaya başladı gece uykusuna geçince beşikte düz koyuyorum kendini yüz üstü yapıyor yan koyuyorum yine yüz üstü yapıyor ve dediğin gibi ben kaç kere düzelttim uyanıyor hem çocuk uykusundan oluyor ağlıyor hem bana ekstra yorgunluk oluyor baştan uyutmaya çalışıyorum. Ama öyle yüzüstü de ben uykuya geçemiyorum sabaha kadar bekliyorum başında.
Vallahi pertimYüz üstü geldiğinde yüzünü gömmüyor değil mi? Gündüz de yapıyorsa bi gözlemle istersen. O beceriyi kazandıysa emin ol kendini korumasını da öğrenmiştir bıcırıksen nasıl dayanacaksın asker gibi başında dikilirsen uykusuzluğa
insallah öyledir yoksa çok haksızlık var bana karşı yapılan, görüyordur umarımBence bal gibi biliyorda laf ettirmiyor. Yoksa karısının yalan söylemeyeceğini biliyordur yani. Oo senin 9 yıl olmuş bide evlenmeden önce de tanıdıysan yıllardır yüz göz olmuşsundur. Ben 1.5 yıllık evliyim ama öncesinde de yüz göz oldum malesef 5 yıldır felan hayatımda kaynanam olacak kadın. Keşke başta tanımasaydım yada başta bu kadar içlerine girmeseydim diyorum.
Analık delilik diye boşuna demiyorlarVallahi pertimbir takip edeyim canım.
Allah yardımcın olsun ben 9 saat mücadele verdim kaç kere uyuttum uyandı bide ağlıyor
HaketmişBana çok şey söylediler ve söylemeye devam ediyorlar. Net bir şekilde sevmiyorum hatta nefret ediyorum dedim. Kişiliğini değiştirdi kadın benim. Ben daha önce hiç bir insan evladından bu denli nefret etmedim ve kin beslemedim.
İşte gorumcemın ıkı çocuğu var bıyu okımus ıslerını bulmuş ellı boş gönlü hoş bana mı düşer bıde en küçük gelin benım bıde ızmırde kayın var onun da bebeler büyükkynımOTE="Ucanbalon, post: 77485870, member: 1060030"]
Allah korusun elden ayaktan düşmüş olur bakacak kimsesi olmaz ben sanmiyorum ki sen ben bakmam diyesin. Elin kolun tutuyoken de yıkılma kimseye yahu
Ay aynı benim eşim. Şikayet etme diyor bana. Yahu insanız çok normal değil mi? Bebek bakmak çok zor baba olmak var bu hayattaBenimde öyle çok huzursuz hep kucakta olmak istiyoruykuya direniyor ağlıyor dün bugün yarım ölçek calpol verdim hafif bi sıcaklık var gibi. Eşimde aynı ben üzülüyorum diyor ki çocuğumuzun kahrını çekemeyecek miyiz sanki ben yorulduğum için söyleniyorum onun o haline kıyamadığım için üzülüyorum neymiş kahrını çekmeyecek miyiz.
Ya ben öğrettim yaşaya yaşaya. Kayınvalidemler Biliyorlar ki akşamları çocuğun uyku saati ben 7 de başlıyorum kaçta uyursa artık bu sıra 9 10 u bile bulabiliyor. Çocuk akşamları uykulu huysuz oluyor. Bir iki defa tam uyuyacak zaman odadan çıkarttırdılar çocuk çığlık kıyamet. O oldu. Geçen de gidelim akşam 7de kalktı görsünler dedim. 1 saat ağladı yine de uyumadı çıktım geldim. Çıtları çıkmıyor. Gündüzleri görebilirsiniz dedim. Ki eşimde bana çok destek çıktı. Beni şikayet ediyordu ama ben bebeği görmeye geldim diye. Gündüzleri gel gör ne işin var dediBenimkiler de anlamıyor diyorum ki akşam gelmeyin çocuk ağlıyor diyorum olsun bişey olmaz bizi görünce susar diyor 2 3 oldu geliyorlar çocuk kriz geçiriyor. Sinir oluyorum bende. Bide onları yabancı buluyor ondan da çok ağlıyor. Bu arada senin bebek kaç kilo aldı bu ay ? Benimki 9 saat uyumadıaşıdan mı neyden anlamadım
Haklısın canımÇok geldi çünkü
Biz bugün olduk, sürekli bir ağlama hali uykuya direnme yaşıyoruz. Ateş olmasın diye calpol verdim iki kere.4. Ay aşılarını olan var mı kızlar pazartesi aşı günümüz
Su veriyorum bu arada doktorum mutlaka ver dedi çocuk ter içinde gün içinde sıcak yerdeyiz her mamadan sonra (anne sütü almıyor) bir 10 cc kadar içiriyorum su kana kana içiyor
Ya bi defa şikayet değil içimizi döküyoruz. Anlıyorum diyeceksin sarılacaksın bu kadar ya dedim geçenAy aynı benim eşim. Şikayet etme diyor bana. Yahu insanız çok normal değil mi? Bebek bakmak çok zor baba olmak var bu hayatta
Oyyy geçmiş olsun rahat uyur calpolleBiz bugün olduk, sürekli bir ağlama hali uykuya direnme yaşıyoruz. Ateş olmasın diye calpol verdim iki kere.
Aynen öyle işte boşuna şikayet etme çocuğumuz bu bizim diyor sanki ben bu bebeği alın diyorumYa bi defa şikayet değil içimizi döküyoruz. Anlıyorum diyeceksin sarılacaksın bu kadar ya dedim geçen
Ya bi defa şikayet değil içimizi döküyoruz. Anlıyorum diyeceksin sarılacaksın bu kadar ya dedim geçen
Akşamdan akşama 1 saat oynamakla 24 saat hem besle hem uyut hem etkinlik yap hem nazı hem gazı tüm bunları bir sanıyorlar.Aynen öyle işte boşuna şikayet etme çocuğumuz bu bizim diyor sanki ben bu bebeği alın diyorum