2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kocan gitsin anasında kalsın

Valla dur şu dediğini bu gittiğimde yapayım çıldırsın az yanında kocamla iyi geçineyim. Ama ben eskiden konuşmazdım kocama hep iyi konuşurdum o zaman evimden çıkmazlardı eşim seviyorum sanıyordu hep davet ediyordu şimdi çizgimi çektim sevmiyorum dedim eşimde pek çağırmamaya başladı. Nasıl kıskanıyor

Kahırla ne ilgisi varmış Allah aşkına kıyamıyoruz yavrumuza. Benim eşimde duygularımı bastırmamı bekliyor.

Ee esın tepkı vermedı MÖ sevmiyorum deyınce

Bebek için mi dedi cidden
Evet aslında artık 4 ay oldular bilemiyorum tekrar sormak lazım ama doğum yapacağım zaman yenidoğanın ateşi yüksek olur 38.5 üzerine çıkarsa sorun var demektir müdahale et demişti. Hatta bebeğim öksürüyordu hastaydı 2. Ayda sanırım aile hekimi de aynısını söylemişti. Ateş düşürücü ne zaman vermeliyim diye sorduğumda

Evet aşı olmadık daha bir de 4 haftadır meme reddi var az kilo aldı bu ay. 4. Ay ne hale geleceğim acaba şimdiden böyleyse..gerçekten bugün hayattan soğudum hala daha uyutmaya uğraşıyorum
Benim ki de 3.5 da başladı uykuya inanılmaz direniyor ağlayarak uyuyor hep
Herşey dert ya herşey dert. Uyku beslenme oyalamak hepsi sorunlu bir de sadece bende duruyor. Kimi görse çığlık çığlığa ağlıyor. Kv ve görümce yarın bebek sevmeye gelecekmiş çok özlemişler. Böyle olduğunu da biliyorlar yalan mı söylüyorum zannediyorlar ne düşünüyorlar bilmiyorum bu halde neyini sevecekler katıla katıla ağlayan bebeğin. Çok sinir oldum ya

Kahırla ne ilgisi varmış Allah aşkına kıyamıyoruz yavrumuza. Benim eşimde duygularımı bastırmamı bekliyor.
Aynı valla çocuk ağlayınca önceden o da çok kötü oluyordu şimdi alıştı ağlamasına ama ben hala kötü oluyorum hatta ağlıyorum bazen çocuk uyuduktan sonra ne ağlıyorsun diyip saçma buluyor

Ee esın tepkı vermedı MÖ sevmiyorum deyınce
Bana çok şey söylediler ve söylemeye devam ediyorlar. Net bir şekilde sevmiyorum hatta nefret ediyorum dedim. Kişiliğini değiştirdi kadın benim. Ben daha önce hiç bir insan evladından bu denli nefret etmedim ve kin beslemedim.

Benimkiler de anlamıyor diyorum ki akşam gelmeyin çocuk ağlıyor diyorum olsun bişey olmaz bizi görünce susar diyor 2 3 oldu geliyorlar çocuk kriz geçiriyor. Sinir oluyorum bende. Bide onları yabancı buluyor ondan da çok ağlıyor. Bu arada senin bebek kaç kilo aldı bu ay ? Benimki 9 saat uyumadı aşıdan mı neyden anlamadım

Çok geldi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…