- 19 Eylül 2018
- 14.183
- 37.998
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.561
Baba olsam 5 çocukta yaparım ya mis gibi valla bi de akıl veriyorlarAkşamdan akşama 1 saat oynamakla 24 saat hem besle hem uyut hem etkinlik yap hem nazı hem gazı tüm bunları bir sanıyorlar.
Biz de biliyoruz bebek bu Allahtan korkmaz cennetten çıkmaz diye boşuna dememişler. Sikayet etmiyoruz dertleşmeye çalışıyoruz da anlayana
Bir daha ebeveyn olacaksam baba olmak istiyorum zatenBaba olsam 5 çocukta yaparım ya mis gibi valla bi de akıl veriyorlargel de delirme
Ee öyle uykusunu alıyor her temel ihtiyacını yerine getiriyor ama ben bişey diyince şikayet ediyorsun diyor.Ay aynı benim eşim. Şikayet etme diyor bana. Yahu insanız çok normal değil mi? Bebek bakmak çok zor baba olmak var bu hayatta
İyi bari eşin sana destek oluyorsa devamYa ben öğrettim yaşaya yaşaya. Kayınvalidemler Biliyorlar ki akşamları çocuğun uyku saati ben 7 de başlıyorum kaçta uyursa artık bu sıra 9 10 u bile bulabiliyor. Çocuk akşamları uykulu huysuz oluyor. Bir iki defa tam uyuyacak zaman odadan çıkarttırdılar çocuk çığlık kıyamet. O oldu. Geçen de gidelim akşam 7de kalktı görsünler dedim. 1 saat ağladı yine de uyumadı çıktım geldim. Çıtları çıkmıyor. Gündüzleri görebilirsiniz dedim. Ki eşimde bana çok destek çıktı. Beni şikayet ediyordu ama ben bebeği görmeye geldim diye. Gündüzleri gel gör ne işin var dedi
Haklısın canım
Eşim bebek ağlayınca hiç dayanamıyor. Bir de uyku düzeninin farkını çok açık gördü bence. Sen nasıl biliyorsan uyut o rahat etsin yeter diyor. Eşim işten geç geliyor onu görecek şekilde ayarlamaya çalışıyorum ama o uyusun sabah görürüm diyor önemli olan onun rahatlığı diyor neyse kiİyi bari eşin sana destek oluyorsa devambenimki n'olacak ki diyor görmeye geliyorlar bebek bu ağlar uyumasın biraz diyor
Anlayışlı olması güzel. Benim bebeğimin akşam aynı saatlerde ağlama krizi tutardı kolik olduğu için. O ara eşim dayanamazdı bi ara baktım nerdeyse o da ağlayacak başını tutmuş felan. Ama şimdi bünyesi alıştı ağlaya ağlaya büyüyecek diyorEşim bebek ağlayınca hiç dayanamıyor. Bir de uyku düzeninin farkını çok açık gördü bence. Sen nasıl biliyorsan uyut o rahat etsin yeter diyor. Eşim işten geç geliyor onu görecek şekilde ayarlamaya çalışıyorum ama o uyusun sabah görürüm diyor önemli olan onun rahatlığı diyor neyse kişimdi böyle de biraz büyüsün babayı görmeden uyumaz zaten kuzum. Görmeli de Çocuk yetiştirme konusunda genel bir plan çizmiştik birlikte. Bana bırakıyor çoğunlukla ve güveniyor sağolsun. Sadece duygular konusunda bizim kadar hassas olamıyorlar bence. O konuda da dün bir güzel kalayladım
Ne kadar uzaklar ki? Görsünler görmesine de bebek bu bir düzeni olacak illa ki. Keyfini kaçırdıktan sonra ne anladım ben bu işten. Ağlat ağlat ver anasına
Akşamın 8inden beri aynıyız 11bucuk gibi yerine yatırdım bi duş aldım uzandım uyuyayım diye ağlayarak uyandı doyurdum geri yatırdım arkamı donmemle uyanması bir oldu çatlarcasına bi ağlama krizi yeni uyuttum ama ayağımda sürekli kımıldaniyo uyaniyo. Ayağımdan bile bırakamıyorum o derece 10 dakikada bir kalkıyor. Uykusuzluktan olmek üzereyim kaç gündürAyyy çıldırıcam 2 saat uyudu kalktı emzirdim uyudu yerine koydum beşikte döne döne uyandırdı kendini hiç bir pozisyonda rahat etmiyor sağa sola sırt üstü yüzüstü her şekilde dönüyor ıh ıh yapıp duruyor saatlerdir uyumuyor gene ne yapacam ben böyle aşıdan mı oldu yoksa böyle mi devam edecek
Bende bendeAkşamın 8inden beri aynıyız 11bucuk gibi yerine yatırdım bi duş aldım uzandım uyuyayım diye ağlayarak uyandı doyurdum geri yatırdım arkamı donmemle uyanması bir oldu çatlarcasına bi ağlama krizi yeni uyuttum ama ayağımda sürekli kımıldaniyo uyaniyo. Ayağımdan bile bırakamıyorum o derece 10 dakikada bir kalkıyor. Uykusuzluktan olmek üzereyim kaç gündür
Evet bugün oldukBende bendesizde mi 4. Ay aşısı olmuştunuz
Calpol verdim bir çay kaşığı olmadı ateşi ama ağrısı sancısı vardı tüm gün inledi ağladı canım huzursuzluk çöktü kucağından inmek istemediKızlar biz dün 4 ay aşısı olduk dünden beri ateşimiz var bunu yaşayanlar oldu mu sizde de
Ben Calpol sürekli veriyorum 4 6 saat arayla yoksa ateşi hiç düşmez yaz zaten çok sıcak geceden beri perişanızCalpol verdim bir çay kaşığı olmadı ateşi ama ağrısı sancısı vardı tüm gün inledi ağladı canım huzursuzluk çöktü kucağından inmek istemedi
Yavrum ya4. Ay aşılarını olan var mı kızlar pazartesi aşı günümüz
Su veriyorum bu arada doktorum mutlaka ver dedi çocuk ter içinde gün içinde sıcak yerdeyiz her mamadan sonra (anne sütü almıyor) bir 10 cc kadar içiriyorum su kana kana içiyor
Ama çok mutlu ıdı o halde ıslak tı her yerı ferahladı belkıdrGünaydınlar ilk defa benom bebeın cısı kakası dısına cıkmıs bokmıcınde uyandık
Kesinlikle çok rahatlıyor benimki de 7 den beri 3 kere kaka yaptı az önce ağlamadan uykuya daldı rahatladığı için rahat uyuduğunu düşünüyorum her ne kadar yarım saat falan uyusa daAma çok mutlu ıdı o halde ıslak tı her yerı ferahladı belkıdr
Benimki de gecem gün gözümün önünde altını aliyoken tooorrt ile halıyı batırdıGünaydınlar ilk defa benom bebeın cısı kakası dısına cıkmıs bokmıcınde uyandık
Evet hafif ateş var 3 gündürKızlar biz dün 4 ay aşısı olduk dünden beri ateşimiz var bunu yaşayanlar oldu mu sizde de