- 4 Ağustos 2022
- 4.921
- 2.433
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.581
Nasıl bugün ? Bi sıkıntı yok dimiAma çok mutlu ıdı o halde ıslak tı her yerı ferahladı belkıdr
Dünden beri mahvolduk 6 saatte bir 2ml calpol veriyorum ama hala sıcak çocuk inleye inleye uyuttum dün gece hep ya kucağımda ya ayağımda uyudu. 24 saat oldu aşı olalı hala vücudu sıcak huzursuz uykusuzKızlar biz dün 4 ay aşısı olduk dünden beri ateşimiz var bunu yaşayanlar oldu mu sizde de
Canım nasıl Efe bugün iyi değil miAma çok mutlu ıdı o halde ıslak tı her yerı ferahladı belkıdr
Ateşi kaç çıkıyor? Kıyamam çok geçmiş olsunDünden beri mahvolduk 6 saatte bir 2ml calpol veriyorum ama hala sıcak çocuk inleye inleye uyuttum dün gece hep ya kucağımda ya ayağımda uyudu. 24 saat oldu aşı olalı hala vücudu sıcak huzursuz uykusuz
28 çok yüksek bi dercee sıcak.Mı min termometresi var oda yi 28,5 gösteriyor pencereyi açtım hava gelsin diye üstünde zıbın kısa kollu altında birşey yok üstünü örtüp öyle yatircam ama sorun olmaz dimi
Ouyy geçmiş olsun nasil yi miEfe kanepede düştü alnı sıstı
Benim o kadar çok oldu ki o durum kaç kere kıyafet çöpe attım eheyyy üzerime işimesi ayrı bonusGünaydınlar ilk defa benom bebeın cısı kakası dısına cıkmıs bokmıcınde uyandık
Rabbim beterinden korusun cok. Büyük geçmiş olsunKorusun hepsını bende çok üzgünüm
Bizimki deBenim o kadar çok oldu ki o durum kaç kere kıyafet çöpe attım eheyyy üzerime işimesi ayrı bonus
Bizimkinin lafı 8 cok erken diyo uyumasın..çocuk uykudan ağlıyor ayyy bu niye ağlıyo yaa beni sevmiyor..İyi bari eşin sana destek oluyorsa devambenimki n'olacak ki diyor görmeye geliyorlar bebek bu ağlar uyumasın biraz diyor
Biz 27mayista olduk bi sorun olmadı canim 4.ay asisinda.. Calpol vermiştim gitmeden4. Ay aşılarını olan var mı kızlar pazartesi aşı günümüz
Su veriyorum bu arada doktorum mutlaka ver dedi çocuk ter içinde gün içinde sıcak yerdeyiz her mamadan sonra (anne sütü almıyor) bir 10 cc kadar içiriyorum su kana kana içiyor
Niye çöpe attın kiBenim o kadar çok oldu ki o durum kaç kere kıyafet çöpe attım eheyyy üzerime işimesi ayrı bonus
Kız niye atıyorsunuzBizimki dekac zibin attık öyle
Eşin miBizimkinin lafı 8 cok erken diyo uyumasın..çocuk uykudan ağlıyor ayyy bu niye ağlıyo yaa beni sevmiyor..
Ben susturamıyorum diyo..
Yani ağlayınca hemen atıyorlar cocugu bana deliriyorum
O kadar bokluydu ki inan onu yıkayacağıma yeni zıbın alırım daha ucuznolurNiye çöpe attın ki
HahhahO kadar bokluydu ki inan onu yıkayacağıma yeni zıbın alırım daha ucuznolursırtına kadar geliyor bazen benimkinin ayakları hiç durmuyor bazen lastiklerini açtığım halde bacaklarına kadar iniyor.
Oyy maşallah acaba bilinçli mi söylediCanlarin bugün çok duygulandım oğlum ilk kelime anne dedi defalarda arka arka söyledi şok oldum
Kendi araciniz ile cikacaksaniz eğer bebeğin gece uykusu zamanına denk getirin. Hem gece serinlikle daha kolay yolculuk olur. Hem uyuma uyunma suresi uzunsa yani saat başı uyanan bi bebeğiniz yoksa güzelce uzun uyur oda sizde rahat edersiniz. Gündüz çok işkence olurKızlar bayramda tatile gidecek misiniz uzun yola hiç çıktınız mı ya da istambuldan rizeye gitmeyi düşünüyoruz ama bu sıcakta hiç gözüm kesmiyor bebekle..