2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kızlar biz dün 4 ay aşısı olduk dünden beri ateşimiz var bunu yaşayanlar oldu mu sizde de
Dünden beri mahvolduk 6 saatte bir 2ml calpol veriyorum ama hala sıcak çocuk inleye inleye uyuttum dün gece hep ya kucağımda ya ayağımda uyudu. 24 saat oldu aşı olalı hala vücudu sıcak huzursuz uykusuz

Dünden beri mahvolduk 6 saatte bir 2ml calpol veriyorum ama hala sıcak çocuk inleye inleye uyuttum dün gece hep ya kucağımda ya ayağımda uyudu. 24 saat oldu aşı olalı hala vücudu sıcak huzursuz uykusuz
Ateşi kaç çıkıyor? Kıyamam çok geçmiş olsun bizim 3. Gün hala uyumak istemiyor direniyor huysuzluk devam ediyor

Kızlar bayramda tatile gidecek misiniz uzun yola hiç çıktınız mı ya da istambuldan rizeye gitmeyi düşünüyoruz ama bu sıcakta hiç gözüm kesmiyor bebekle..

İyi bari eşin sana destek oluyorsa devam benimki n'olacak ki diyor görmeye geliyorlar bebek bu ağlar uyumasın biraz diyor
Bizimkinin lafı 8 cok erken diyo uyumasın..çocuk uykudan ağlıyor ayyy bu niye ağlıyo yaa beni sevmiyor..
Ben susturamıyorum diyo..
Yani ağlayınca hemen atıyorlar cocugu bana deliriyorum

Biz 27mayista olduk bi sorun olmadı canim 4.ay asisinda.. Calpol vermiştim gitmeden

Bizimkinin lafı 8 cok erken diyo uyumasın..çocuk uykudan ağlıyor ayyy bu niye ağlıyo yaa beni sevmiyor..
Ben susturamıyorum diyo..
Yani ağlayınca hemen atıyorlar cocugu bana deliriyorum
Eşin mi benimki de eskiden bende durmuyor beni sevmiyor diyordu artık onu demiyor ama üstüme atıyor doğru Max 15 dk hele geçen al biraz salonda oyna uyuyayım dedim kaç kere çocuğu kapıya getirip annen seni benim üstüme attı bak yatıyor seni sattı diyip durdu en son uyumadım kalktım

O kadar bokluydu ki inan onu yıkayacağıma yeni zıbın alırım daha ucuznolur sırtına kadar geliyor bazen benimkinin ayakları hiç durmuyor bazen lastiklerini açtığım halde bacaklarına kadar iniyor.
Hahhah benimki de oluyor ama ben her şekil atamıyorum leke çıkarıcısına basıyorum

Kızlar bayramda tatile gidecek misiniz uzun yola hiç çıktınız mı ya da istambuldan rizeye gitmeyi düşünüyoruz ama bu sıcakta hiç gözüm kesmiyor bebekle..
Kendi araciniz ile cikacaksaniz eğer bebeğin gece uykusu zamanına denk getirin. Hem gece serinlikle daha kolay yolculuk olur. Hem uyuma uyunma suresi uzunsa yani saat başı uyanan bi bebeğiniz yoksa güzelce uzun uyur oda sizde rahat edersiniz. Gündüz çok işkence olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…