2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bana en zor yoğurt yapmak geliyor aslında yapması çok kolay ama sıcaklığını tutturmak için başında durmak lazım ya soğuk oluyor yabda fazla sıcak tam güzel kıvamda benimde olmadı ama yinede iyi oluyordu veriyordum ama hep çöpe gidiyor yaptıklarım biz yemiyoruz oğluma da 3 4 gün veriyorum kalanı döküyorum üzülüyorum böyle de çöpe gittiği için 1 litre bile yenmiyor evde zararı olmazsa bu altivia dan alıp versem çokniyi olur tadını ben baya beğendim

Kızlar ben dün aktivia nın 4lü yoğurdu oluyor ya ondan aldım bebeğime verdim böyle yediren oldu mu yapamadım bu hafta yoğurt boş geçsin istemedim tadı da baya güzelmiş
Sanırım doktorlarin zor durumda kalımca önerdiği yoğurt o yüzden sorun olmaz. Bazen bende yapamayınca evdeki market yoğurduda olsa 1 yemek kaşığı veriyorum yapamamışsam eğer..
500ml süt ile yapsan? Veya 200 200 küçük paket alıp 400le yapsan? Bir de yoğurtla peynir yapıyolar galiba bebek için kalan yoğurdu o şekilde de değerlendirebilirsin.. ben yoğurt yapmayi beceremiyodum bir de ev yoğurdu hiç sevmem termometre aldim pastörize süt oldugu icin 45dereceye gelince altini kapatip mayaliyorum 10 12dk sürüyor max. Yani hiç kaynatmiyorum mayalama derecesine gelince bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…