2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Sevmiyorum dedin şimdi niye iyi konuşuyorsun derse de aaaa lohusaydim hayatım ben ne dediğimi biliyomuydum ki dersin çizgin yine çekili dursun tepene çıkmaya kalkmasın hadsiz! Kıskansın kıskansın evladını seven bir anne gelinini kıskanır mı ya, aksine gelinini sev ki oğluna iyi olsun yuvası mutlu olsun. Bunun sevgi olduğunu düşünmüyorum. Takıntıdan başka bir şey değil

Aşı mı oldu ondandır geçmiş olsun..Kontrole bir hafta var evde tartıyorum 3 haftada 400 gr almış görünüyor moralim çok bozuldu

Yani şöyle söyleyim ben onun evladını sevdiğini de düşünmüyorum insan evladının evindeki eşyaları yada ne bilim herşeyi kıskanıp gidip aynısını almaz koca kadınsın yani nedir bu gelininle oğlunla mücadelen duvarıma yapıştırdığım duvar kağıdının bile aynısını gidip yaptı tek bir örnek bu. Kendinden başka kimseyi sevmez o kadın. Anneler gününde eşimin beni yemeğe çıkaracağını duydu. Yıllardır olmayan adet nedense o gün gerçekleşti kayınbabam sözde kendisini yemeğe çıkarmış ki adım kadar da eminim ben yemeğe gidecem diye adamcağıza beni yemeğe götür dedi

Kvlerimiz aynı olabilir mi ya 35 yaş üzeri yüz kremime kadar aynısını almış 70 yaşındaki kadin 60+ olanı alalım sana diyorum benim cildim o kadar kırışık değil diyor inanılmaz iyi anlıyorum seni.
İste diyorum ya sevgi değil bu obsesyon. Acınası bir zavallılık. Yazık. Benimkinde bide okuma üfleme yazma çizme isleri de var. Bize geldiğinde peşinde geziyorum biyerlere biseyler sıkıştırmasın diye.

Çok bariz düşüş var. Sizin nasıl 200 canım sen 500 dememiş miydin
19 Nisan da doktora gitmiştik 4800 gelmişti 31 Mayıs'ta tekrar gittik 40 gün geçmişti üstünden 5300 geldi doktora göre 500 gram almış. Sağlık ocağına da 6 Mayıs'ta gittik 5200 gelmişti dün gittim 5400 geldi 1 ayda 200 gram orda da

Ooo herkesten herşey beklenir aman dikkat et. Gerçekten değişikler ya ne bu kıskançlık. Senin eşin anneci mi bari seni mi destekliyor yoksa

Ben sağlık ocağındaki ölçüme hiç güvenmiyorum başıma geldi daha önce yanlış çıkıyor

Kızlar ya bu yüzüstü dönme olayını ne yaptınız. Benimki nasıl yatırırsam yatırayım bu aralar kendini yüz üstü çeviriyor ve öyle yatmaya başladı. Gündüz neyse de gece uyuyamıyorum bu yeni keşif yüzünden. Ne yapacam böyle uykusuzum 3 4 gündür böyle yapıyor önce yan yatıyordu ya da sırt üstü şimdi illa yüzünün üstüne dönecek kendini döndermeyi de öğrendi yüzünün üstüne dönüyor da geri çeviremiyor işte sıkıntı orda

Ooo herkesten herşey beklenir aman dikkat et. Gerçekten değişikler ya ne bu kıskançlık. Senin eşin anneci mi bari seni mi destekliyor yoksa
Annesinin yılanlıklarını inatla görmediğinden oyumu anacı olduğu yönünde kullanmak istiyorum.

Ben sağlık ocağındaki ölçüme hiç güvenmiyorum başıma geldi daha önce yanlış çıkıyor
Olabilir bilmiyorum bana da yanlış gibi geldi zaten. Doktora göre de 40 günde 500 gram almış oluyor bu aralar boy atınca gözüme zayıf gelmeye başladı zaten hala 2 numara bez kullanıyoruz göbüşü vardı o da gitti

Annesinin yılanlıklarını inatla görmediğinden oyumu anacı olduğu yönünde kullanmak istiyorum.
Görmüyor mu yoksa görmezden mi geliyor. Benimki baya biliyor ama annesine bişey diyince savunası geliyor. Eskiden bana hep laflarını ederdi şikayetçiydi eşimde davranışlarından. Hep dertleşirdi bende boşver ailendir bişey olmaaz felan derdim ne zaman bende laf etmeye başladım ondan sonra bana bişey anlatmaz oldu ben anlatınca da savunmuyor genelde

Eğer bu alışkanlığı kendi geliştirdiyse yüzünü kapatmamasi gerektiğini de biliyor. Benim ki dönemiyor mesela ben dondurdugumde yorulursa gomuyor yatağa yüzünü.
Gözlemleyin yüzünü gömüyor mu? Yoksa engelleyemezsiniz dönecek çünkü artık. Her seferinde sırt üstüne getiremezsiniz hem uyanır hem size de yazık

Görmüyor görmüyor. Çünkü asla laflarını yapmadı. Ben yapacak olduğumda da sen yanlış anlamissindir asla öyle dememiştir yapmamıştır diye savunmaya geçiyor. Ben cevap verince dik dik konuşma napsin o da benim annem
Falan dedi 1-2 kere. Ondan beri ağzımı acmadim 9 senelik evliyim. Nefret ederim kendileri gelmek istemezlerse evime davet etmem. Saygıda kusur etmem kendime de laf ettirmem ama tiksiniyorum kendilerinden.

Son düzenleme:
2.5 saattir uyutmaya çalışıyorum. Yok uyumuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…