2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Akşamdan akşama 1 saat oynamakla 24 saat hem besle hem uyut hem etkinlik yap hem nazı hem gazı tüm bunları bir sanıyorlar.
Biz de biliyoruz bebek bu Allahtan korkmaz cennetten çıkmaz diye boşuna dememişler. Sikayet etmiyoruz dertleşmeye çalışıyoruz da anlayana
Baba olsam 5 çocukta yaparım ya mis gibi valla bi de akıl veriyorlar 😀 gel de delirme

Ya ben öğrettim yaşaya yaşaya. Kayınvalidemler Biliyorlar ki akşamları çocuğun uyku saati ben 7 de başlıyorum kaçta uyursa artık bu sıra 9 10 u bile bulabiliyor. Çocuk akşamları uykulu huysuz oluyor. Bir iki defa tam uyuyacak zaman odadan çıkarttırdılar çocuk çığlık kıyamet. O oldu. Geçen de gidelim akşam 7de kalktı görsünler dedim. 1 saat ağladı yine de uyumadı çıktım geldim. Çıtları çıkmıyor. Gündüzleri görebilirsiniz dedim. Ki eşimde bana çok destek çıktı. Beni şikayet ediyordu ama ben bebeği görmeye geldim diye. Gündüzleri gel gör ne işin var dedi 😂

Haklısın canım
İyi bari eşin sana destek oluyorsa devam 😂 benimki n'olacak ki diyor görmeye geliyorlar bebek bu ağlar uyumasın biraz diyor

İyi bari eşin sana destek oluyorsa devam 😂 benimki n'olacak ki diyor görmeye geliyorlar bebek bu ağlar uyumasın biraz diyor
Eşim bebek ağlayınca hiç dayanamıyor. Bir de uyku düzeninin farkını çok açık gördü bence. Sen nasıl biliyorsan uyut o rahat etsin yeter diyor. Eşim işten geç geliyor onu görecek şekilde ayarlamaya çalışıyorum ama o uyusun sabah görürüm diyor önemli olan onun rahatlığı diyor neyse ki 😂 şimdi böyle de biraz büyüsün babayı görmeden uyumaz zaten kuzum. Görmeli de 🥹 Çocuk yetiştirme konusunda genel bir plan çizmiştik birlikte. Bana bırakıyor çoğunlukla ve güveniyor sağolsun. Sadece duygular konusunda bizim kadar hassas olamıyorlar bence. O konuda da dün bir güzel kalayladım 😂
Ne kadar uzaklar ki? Görsünler görmesine de bebek bu bir düzeni olacak illa ki. Keyfini kaçırdıktan sonra ne anladım ben bu işten. Ağlat ağlat ver anasına

Eşim bebek ağlayınca hiç dayanamıyor. Bir de uyku düzeninin farkını çok açık gördü bence. Sen nasıl biliyorsan uyut o rahat etsin yeter diyor. Eşim işten geç geliyor onu görecek şekilde ayarlamaya çalışıyorum ama o uyusun sabah görürüm diyor önemli olan onun rahatlığı diyor neyse ki 😂 şimdi böyle de biraz büyüsün babayı görmeden uyumaz zaten kuzum. Görmeli de 🥹 Çocuk yetiştirme konusunda genel bir plan çizmiştik birlikte. Bana bırakıyor çoğunlukla ve güveniyor sağolsun. Sadece duygular konusunda bizim kadar hassas olamıyorlar bence. O konuda da dün bir güzel kalayladım 😂
Ne kadar uzaklar ki? Görsünler görmesine de bebek bu bir düzeni olacak illa ki. Keyfini kaçırdıktan sonra ne anladım ben bu işten. Ağlat ağlat ver anasına
Anlayışlı olması güzel. Benim bebeğimin akşam aynı saatlerde ağlama krizi tutardı kolik olduğu için. O ara eşim dayanamazdı bi ara baktım nerdeyse o da ağlayacak başını tutmuş felan. Ama şimdi bünyesi alıştı ağlaya ağlaya büyüyecek diyor 😂 vicdanını aldırdı galiba.

Ayyy çıldırıcam 2 saat uyudu kalktı emzirdim uyudu yerine koydum beşikte döne döne uyandırdı kendini hiç bir pozisyonda rahat etmiyor sağa sola sırt üstü yüzüstü her şekilde dönüyor ıh ıh yapıp duruyor saatlerdir uyumuyor gene ne yapacam ben böyle aşıdan mı oldu yoksa böyle mi devam edecek :KK43:

Ayyy çıldırıcam 2 saat uyudu kalktı emzirdim uyudu yerine koydum beşikte döne döne uyandırdı kendini hiç bir pozisyonda rahat etmiyor sağa sola sırt üstü yüzüstü her şekilde dönüyor ıh ıh yapıp duruyor saatlerdir uyumuyor gene ne yapacam ben böyle aşıdan mı oldu yoksa böyle mi devam edecek :KK43:
Akşamın 8inden beri aynıyız 11bucuk gibi yerine yatırdım bi duş aldım uzandım uyuyayım diye ağlayarak uyandı doyurdum geri yatırdım arkamı donmemle uyanması bir oldu çatlarcasına bi ağlama krizi yeni uyuttum ama ayağımda sürekli kımıldaniyo uyaniyo. Ayağımdan bile bırakamıyorum o derece 10 dakikada bir kalkıyor. Uykusuzluktan olmek üzereyim kaç gündür 😓

Akşamın 8inden beri aynıyız 11bucuk gibi yerine yatırdım bi duş aldım uzandım uyuyayım diye ağlayarak uyandı doyurdum geri yatırdım arkamı donmemle uyanması bir oldu çatlarcasına bi ağlama krizi yeni uyuttum ama ayağımda sürekli kımıldaniyo uyaniyo. Ayağımdan bile bırakamıyorum o derece 10 dakikada bir kalkıyor. Uykusuzluktan olmek üzereyim kaç gündür 😓
Bende bende :KK43: sizde mi 4. Ay aşısı olmuştunuz

yesilinkizianne yesilinkizianne sizinle mi konuşmuştuk kepek dökülme konusunu? Yanlış hatirlamiyosam mazur görün.
Uygun takvim gelmiş 11 Haziran 2024 06.00 – 18.45 kisa zaman dilimi fakat bu ay baslasak iyi ederiz. Malum daha önümüzde 3 5 ay daha var 🤣🥴🤌🙆‍♀️ yeniden hatirlatalim birbirimize 🤗

Günaydınlar ilk defa benom bebeın cısı kakası dısına cıkmıs bokmıcınde uyandık 😀😀😀
Benimki de gecem gün gözümün önünde altını aliyoken tooorrt ile halıyı batırdı 🤣🤣🤣🤣 bide gece bizimki de çok çiş yapmış bezi sızmış gece üst baş değiştirdik 🤣

X