- 19 Mayıs 2024
- 1.908
- 1.255
- Konu Sahibi Buffalosos
- #59.521
Calpol verdim yinede uyku vakti geldiHafif var ama önemli değil takip et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Calpol verdim yinede uyku vakti geldiHafif var ama önemli değil takip et
Sevmiyorum dedin şimdi niye iyi konuşuyorsun derse de aaaa lohusaydim hayatım ben ne dediğimi biliyomuydum ki dersin çizgin yine çekili dursun tepene çıkmaya kalkmasın hadsiz! Kıskansın kıskansın evladını seven bir anne gelinini kıskanır mı ya, aksine gelinini sev ki oğluna iyi olsun yuvası mutlu olsun. Bunun sevgi olduğunu düşünmüyorum. Takıntıdan başka bir şey değilValla dur şu dediğini bu gittiğimde yapayım çıldırsın az yanında kocamla iyi geçineyim. Ama ben eskiden konuşmazdım kocama hep iyi konuşurdum o zaman evimden çıkmazlardı eşim seviyorum sanıyordu hep davet ediyordu şimdi çizgimi çektim sevmiyorum dedim eşimde pek çağırmamaya başladı. Nasıl kıskanıyor
Aşı mı oldu ondandır geçmiş olsun..Kontrole bir hafta var evde tartıyorum 3 haftada 400 gr almış görünüyor moralim çok bozulduBenimkiler de anlamıyor diyorum ki akşam gelmeyin çocuk ağlıyor diyorum olsun bişey olmaz bizi görünce susar diyor 2 3 oldu geliyorlar çocuk kriz geçiriyor. Sinir oluyorum bende. Bide onları yabancı buluyor ondan da çok ağlıyor. Bu arada senin bebek kaç kilo aldı bu ay ? Benimki 9 saat uyumadı aşıdan mı neyden anlamadım
Ay hepsi yılın babasıKahırla ne ilgisi varmış Allah aşkına kıyamıyoruz yavrumuza. Benim eşimde duygularımı bastırmamı bekliyor.
Yani şöyle söyleyim ben onun evladını sevdiğini de düşünmüyorum insan evladının evindeki eşyaları yada ne bilim herşeyi kıskanıp gidip aynısını almaz koca kadınsın yani nedir bu gelininle oğlunla mücadelen duvarıma yapıştırdığım duvar kağıdının bile aynısını gidip yaptı tek bir örnek bu. Kendinden başka kimseyi sevmez o kadın. Anneler gününde eşimin beni yemeğe çıkaracağını duydu. Yıllardır olmayan adet nedense o gün gerçekleşti kayınbabam sözde kendisini yemeğe çıkarmış ki adım kadar da eminim ben yemeğe gidecem diye adamcağıza beni yemeğe götür dediSevmiyorum dedin şimdi niye iyi konuşuyorsun derse de aaaa lohusaydim hayatım ben ne dediğimi biliyomuydum ki dersin çizgin yine çekili dursun tepene çıkmaya kalkmasın hadsiz! Kıskansın kıskansın evladını seven bir anne gelinini kıskanır mı ya, aksine gelinini sev ki oğluna iyi olsun yuvası mutlu olsun. Bunun sevgi olduğunu düşünmüyorum. Takıntıdan başka bir şey değil
Yine iyi almış benimki 1 ayda 200 gram almışAşı mı oldu ondandır geçmiş olsun..Kontrole bir hafta var evde tartıyorum 3 haftada 400 gr almış görünüyor moralim çok bozuldu
Allah korusun elden ayaktan düşmüş olur bakacak kimsesi olmaz ben sanmiyorum ki sen ben bakmam diyesin. Elin kolun tutuyoken de yıkılma kimseye yahuNe güzel olur inan ya kendı mı bakacak bana yıkacak
Çok bariz düşüş var. Sizin nasıl 200 canım sen 500 dememiş miydinYine iyi almış benimki 1 ayda 200 gram almış
Kvlerimiz aynı olabilir mi ya 35 yaş üzeri yüz kremime kadar aynısını almış 70 yaşındaki kadin 60+ olanı alalım sana diyorum benim cildim o kadar kırışık değil diyor inanılmaz iyi anlıyorum seni.Yani şöyle söyleyim ben onun evladını sevdiğini de düşünmüyorum insan evladının evindeki eşyaları yada ne bilim herşeyi kıskanıp gidip aynısını almaz koca kadınsın yani nedir bu gelininle oğlunla mücadelen duvarıma yapıştırdığım duvar kağıdının bile aynısını gidip yaptı tek bir örnek bu. Kendinden başka kimseyi sevmez o kadın. Anneler gününde eşimin beni yemeğe çıkaracağını duydu. Yıllardır olmayan adet nedense o gün gerçekleşti kayınbabam sözde kendisini yemeğe çıkarmış ki adım kadar da eminim ben yemeğe gidecem diye adamcağıza beni yemeğe götür dedi
19 Nisan da doktora gitmiştik 4800 gelmişti 31 Mayıs'ta tekrar gittik 40 gün geçmişti üstünden 5300 geldi doktora göre 500 gram almış. Sağlık ocağına da 6 Mayıs'ta gittik 5200 gelmişti dün gittim 5400 geldi 1 ayda 200 gram orda daÇok bariz düşüş var. Sizin nasıl 200 canım sen 500 dememiş miydin
Ooo herkesten herşey beklenir aman dikkat et. Gerçekten değişikler ya ne bu kıskançlık. Senin eşin anneci mi bari seni mi destekliyor yoksaKvlerimiz aynı olabilir mi ya 35 yaş üzeri yüz kremime kadar aynısını almış 70 yaşındaki kadin 60+ olanı alalım sana diyorum benim cildim o kadar kırışık değil diyor inanılmaz iyi anlıyorum seni.
İste diyorum ya sevgi değil bu obsesyon. Acınası bir zavallılık. Yazık. Benimkinde bide okuma üfleme yazma çizme isleri de var. Bize geldiğinde peşinde geziyorum biyerlere biseyler sıkıştırmasın diye.
Ben sağlık ocağındaki ölçüme hiç güvenmiyorum başıma geldi daha önce yanlış çıkıyor19 Nisan da doktora gitmiştik 4800 gelmişti 31 Mayıs'ta tekrar gittik 40 gün geçmişti üstünden 5300 geldi doktora göre 500 gram almış. Sağlık ocağına da 6 Mayıs'ta gittik 5200 gelmişti dün gittim 5400 geldi 1 ayda 200 gram orda da
Annesinin yılanlıklarını inatla görmediğinden oyumu anacı olduğu yönünde kullanmak istiyorum.Ooo herkesten herşey beklenir aman dikkat et. Gerçekten değişikler ya ne bu kıskançlık. Senin eşin anneci mi bari seni mi destekliyor yoksa
Olabilir bilmiyorum bana da yanlış gibi geldi zaten. Doktora göre de 40 günde 500 gram almış oluyor bu aralar boy atınca gözüme zayıf gelmeye başladı zaten hala 2 numara bez kullanıyoruz göbüşü vardı o da gittiBen sağlık ocağındaki ölçüme hiç güvenmiyorum başıma geldi daha önce yanlış çıkıyor
Görmüyor mu yoksa görmezden mi geliyor. Benimki baya biliyor ama annesine bişey diyince savunası geliyor. Eskiden bana hep laflarını ederdi şikayetçiydi eşimde davranışlarından. Hep dertleşirdi bende boşver ailendir bişey olmaaz felan derdim ne zaman bende laf etmeye başladım ondan sonra bana bişey anlatmaz oldu ben anlatınca da savunmuyor geneldeAnnesinin yılanlıklarını inatla görmediğinden oyumu anacı olduğu yönünde kullanmak istiyorum.
Eğer bu alışkanlığı kendi geliştirdiyse yüzünü kapatmamasi gerektiğini de biliyor. Benim ki dönemiyor mesela ben dondurdugumde yorulursa gomuyor yatağa yüzünü.Kızlar ya bu yüzüstü dönme olayını ne yaptınız. Benimki nasıl yatırırsam yatırayım bu aralar kendini yüz üstü çeviriyor ve öyle yatmaya başladı. Gündüz neyse de gece uyuyamıyorum bu yeni keşif yüzünden. Ne yapacam böyle uykusuzum 3 4 gündür böyle yapıyor önce yan yatıyordu ya da sırt üstü şimdi illa yüzünün üstüne dönecek kendini döndermeyi de öğrendi yüzünün üstüne dönüyor da geri çeviremiyor işte sıkıntı orda
Görmüyor görmüyor. Çünkü asla laflarını yapmadı. Ben yapacak olduğumda da sen yanlış anlamissindir asla öyle dememiştir yapmamıştır diye savunmaya geçiyor. Ben cevap verince dik dik konuşma napsin o da benim annemGörmüyor mu yoksa görmezden mi geliyor. Benimki baya biliyor ama annesine bişey diyince savunası geliyor. Eskiden bana hep laflarını ederdi şikayetçiydi eşimde davranışlarından. Hep dertleşirdi bende boşver ailendir bişey olmaaz felan derdim ne zaman bende laf etmeye başladım ondan sonra bana bişey anlatmaz oldu ben anlatınca da savunmuyor genelde