2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Kaynanalar hepımızınkı aynı bok bende kaynans olacak 2 oğlan annesı 2 gelın bakalım onlar ne dıcek benım ıcın ama ben kocaman tüm aılesınden nefret edıyorum büyüğünden küçüğüne kadar tıksınıyorum annemde derseniz öyle bana bayramda gel dıuor hıc gönlüm yok gıtmeye kaynans bana yıkılmays çalışıyor bende olmaya ben bısı yıyemıyorum halımnyok bılmem ne doktor mama baslamıs kaynans jnanır misin vıcdan yükü gelmıs evıne bana bakan yok bana yok oğluda dıyor kı gel kal bıze bızle ye sonra lafayınyıcem ben
Kocan gitsin anasında kalsın 🤣

Vallahi ben Allah’a havale ediyorum hakkımı da helal etmiyorum 🙏 hiç bozmayın hatta gidin kocanıza sarılın öpün koklayın kimin kocası buuuuu diye🤣🤣 ama eşinize de annesi hakkında asla kötü söz söylemeyin. Annesi sizin hakkınızda kötü konuştuğunda sizi savunacak ve düşünecek eşim annem hakkında kötü konuşmazken annem niye böyle yapiyo diye. Zamanla bu düşünce kalıbını öğrenecek. Siz yine içinizden nefretinizi edin 🤣 sadece kimse bilmesin🤣 benimki de bebeği kıskanıyor oğlundan mesela 🤣
Valla dur şu dediğini bu gittiğimde yapayım çıldırsın az 😂 yanında kocamla iyi geçineyim. Ama ben eskiden konuşmazdım kocama hep iyi konuşurdum o zaman evimden çıkmazlardı eşim seviyorum sanıyordu hep davet ediyordu şimdi çizgimi çektim sevmiyorum dedim eşimde pek çağırmamaya başladı. Nasıl kıskanıyor 😂

Benimde öyle çok huzursuz hep kucakta olmak istiyor :KK43: uykuya direniyor ağlıyor dün bugün yarım ölçek calpol verdim hafif bi sıcaklık var gibi. Eşimde aynı ben üzülüyorum diyor ki çocuğumuzun kahrını çekemeyecek miyiz sanki ben yorulduğum için söyleniyorum onun o haline kıyamadığım için üzülüyorum neymiş kahrını çekmeyecek miyiz.
Kahırla ne ilgisi varmış Allah aşkına kıyamıyoruz yavrumuza. Benim eşimde duygularımı bastırmamı bekliyor.

Valla dur şu dediğini bu gittiğimde yapayım çıldırsın az 😂 yanında kocamla iyi geçineyim. Ama ben eskiden konuşmazdım kocama hep iyi konuşurdum o zaman evimden çıkmazlardı eşim seviyorum sanıyordu hep davet ediyordu şimdi çizgimi çektim sevmiyorum dedim eşimde pek çağırmamaya başladı. Nasıl kıskanıyor 😂
Ee esın tepkı vermedı MÖ sevmiyorum deyınce

Bebek için mi dedi cidden 🫢
Evet aslında artık 4 ay oldular bilemiyorum tekrar sormak lazım ama doğum yapacağım zaman yenidoğanın ateşi yüksek olur 38.5 üzerine çıkarsa sorun var demektir müdahale et demişti. Hatta bebeğim öksürüyordu hastaydı 2. Ayda sanırım aile hekimi de aynısını söylemişti. Ateş düşürücü ne zaman vermeliyim diye sorduğumda

Benim kız da öyle, bütün gün mız mız ağlak, ne kucakta ne yerde ne gökte bir türlü memnun olmuyor. Bu arada daha 4. Ay aşımızı da henüz olmadık aşısız bu halde. Huysuz oldu mu memede sakinleştirirdim ama yokkk artık o da olmuyor😓
Evet aşı olmadık daha bir de 4 haftadır meme reddi var az kilo aldı bu ay. 4. Ay ne hale geleceğim acaba şimdiden böyleyse..gerçekten bugün hayattan soğudum hala daha uyutmaya uğraşıyorum
Benim ki de 3.5 da başladı :KK43: uykuya inanılmaz direniyor ağlayarak uyuyor hep
Herşey dert ya herşey dert. Uyku beslenme oyalamak hepsi sorunlu bir de sadece bende duruyor. Kimi görse çığlık çığlığa ağlıyor. Kv ve görümce yarın bebek sevmeye gelecekmiş çok özlemişler. Böyle olduğunu da biliyorlar yalan mı söylüyorum zannediyorlar ne düşünüyorlar bilmiyorum bu halde neyini sevecekler katıla katıla ağlayan bebeğin. Çok sinir oldum ya

Kahırla ne ilgisi varmış Allah aşkına kıyamıyoruz yavrumuza. Benim eşimde duygularımı bastırmamı bekliyor.
Aynı valla çocuk ağlayınca önceden o da çok kötü oluyordu şimdi alıştı ağlamasına ama ben hala kötü oluyorum hatta ağlıyorum bazen çocuk uyuduktan sonra ne ağlıyorsun diyip saçma buluyor

Ee esın tepkı vermedı MÖ sevmiyorum deyınce
Bana çok şey söylediler ve söylemeye devam ediyorlar. Net bir şekilde sevmiyorum hatta nefret ediyorum dedim. Kişiliğini değiştirdi kadın benim. Ben daha önce hiç bir insan evladından bu denli nefret etmedim ve kin beslemedim.

Evet aşı olmadık daha bir de 4 haftadır meme reddi var az kilo aldı bu ay. 4. Ay ne hale geleceğim acaba şimdiden böyleyse..gerçekten bugün hayattan soğudum hala daha uyutmaya uğraşıyorum

Herşey dert ya herşey dert. Uyku beslenme oyalamak hepsi sorunlu bir de sadece bende duruyor. Kimi görse çığlık çığlığa ağlıyor. Kv ve görümce yarın bebek sevmeye gelecekmiş çok özlemişler. Böyle olduğunu da biliyorlar yalan mı söylüyorum zannediyorlar ne düşünüyorlar bilmiyorum bu halde neyini sevecekler katıla katıla ağlayan bebeğin. Çok sinir oldum ya
Benimkiler de anlamıyor diyorum ki akşam gelmeyin çocuk ağlıyor diyorum olsun bişey olmaz bizi görünce susar diyor 2 3 oldu geliyorlar çocuk kriz geçiriyor. Sinir oluyorum bende. Bide onları yabancı buluyor ondan da çok ağlıyor. Bu arada senin bebek kaç kilo aldı bu ay ? Benimki 9 saat uyumadı :KK43: aşıdan mı neyden anlamadım

Evet aslında artık 4 ay oldular bilemiyorum tekrar sormak lazım ama doğum yapacağım zaman yenidoğanın ateşi yüksek olur 38.5 üzerine çıkarsa sorun var demektir müdahale et demişti. Hatta bebeğim öksürüyordu hastaydı 2. Ayda sanırım aile hekimi de aynısını söylemişti. Ateş düşürücü ne zaman vermeliyim diye sorduğumda
Çok geldi çünkü

X