2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Çocuğunuz okul çağına gelene kadar part time ya da kısmi çalışabiliyorsunuz ancak çalıştığınız gün ve saat kadar ödeme alırsınız ve sigortalanırsınız. Bu da ciddi bir gss borcu oluşturabilir size.
İnsallah bir orta yol bulursunuz annelerinizle aksi halde gerçekten zor

Ah anaaam vah anaaammm bu aşı neymiş boyleeee morardı çocuk ağlamaktan uykusu var deli gibi uyumuyor kaç gün sürüyor bunun etkisi böyle

Çarşamba aşı olduk hala aynıyız. Çok zorlanıyorum. Akşam binbir türlü zorlukla uyuttum ağladım durdum. Eşimle de birbirimize girdik. Niye ağlıyormuşum. Sen 1 saat dayanabiliyor musun bu çocuğun ağlamasına dedim. Bugünde aynı ağlarken kendinden geçiyor. Uykuya dalamıyor. Susmuyor ki hiç inliyor calpol hiç aklıma gelmedi ya. Gerekli olursa hemşire söylüyordu diye vermedim. Canımdan can gitti hala da gidiyor

Şuan kayınvalideler neden mamaya takmış anlamıyorum mamaya asla karşı değilim ama tavır çok sinir bozucu

Aaa siz bensiniz resmen torun diye diye yillarca basimin etini yediler simdi bakmaya yanasmıyor kimse. Neyse annem yemeklerimi yapiyor en azindan

Bu kadar mi ayni olur 6.aydan sonra mama veririz diyor bana geçen. Neden dedim e yetmez sütün dedi inanabiliyor musnuz? 4 aydir sadece emzirdim hala da emzoriyorum nerden cikariyor böyle seyleri bilmiyorum sirf beni sinirlendirmek icin diye düşünüyorum.

Kaynanalar hepımızınkı aynı bok bende kaynans olacak 2 oğlan annesı 2 gelın bakalım onlar ne dıcek benım ıcın ama ben kocaman tüm aılesınden nefret edıyorum büyüğünden küçüğüne kadar tıksınıyorum annemde derseniz öyle bana bayramda gel dıuor hıc gönlüm yok gıtmeye kaynans bana yıkılmays çalışıyor bende olmaya ben bısı yıyemıyorum halımnyok bılmem ne doktor mama baslamıs kaynans jnanır misin vıcdan yükü gelmıs evıne bana bakan yok bana yok oğluda dıyor kı gel kal bıze bızle ye sonra lafayınyıcem ben

İnan aynı şekilde mutsuzluğumuzdan mutluluk duyuyordu boşanma durumuna geldiğimi de az çok anladı gayet de gülüyordu halimize. Sezeryan oldum ben doğumdan bir kaç gün sonra belimdeki bandı anneme çıkartmak istedim o da annen müsait değil ben çıkarım dedi bende hayır annemi çağır annem çıkarsın senden çekiniyorum dedim neyse annemi çağırmaya gitti konuşurken duydum eşime şikayet etti bana çıkartmıyor annesine yaptırıyor herşeyi dedi eşimde benim hakkımda konuştu orda eşimin ona eşlik etmesini asla affedemiyorum ki annesinden nefret ettiğimi bildiği halde ona laf verdi. Çok kavgalar ettim annem gile gittim 1 ay eve gelmedim hep o kadın yüzünden evliliğim bitiyordu. Şimdi dediğin gibi asla belli etmiyorum herşey mükemmel gibi gösteriyorum çıldırıyor. Bir insan oğlunun yuvasını kıskanır bozmak ister mi oğlunun mutsuzluğu ile mutlu olur mu? Bende erkek annesiyim bu kadın nasıl bi insan şaşıyorum

Çok bunaldım ya çok mızmız uyumuyor sürekli ağlak Allahım 4 ay atağı mı bu ama daha 4 aylık olmadı. Bileklerimi dikine kesesim var
Benim kız da öyle, bütün gün mız mız ağlak, ne kucakta ne yerde ne gökte bir türlü memnun olmuyor. Bu arada daha 4. Ay aşımızı da henüz olmadık aşısız bu halde. Huysuz oldu mu memede sakinleştirirdim ama yokkk artık o da olmuyor

Benimde öyle çok huzursuz hep kucakta olmak istiyor uykuya direniyor ağlıyor dün bugün yarım ölçek calpol verdim hafif bi sıcaklık var gibi. Eşimde aynı ben üzülüyorum diyor ki çocuğumuzun kahrını çekemeyecek miyiz sanki ben yorulduğum için söyleniyorum onun o haline kıyamadığım için üzülüyorum neymiş kahrını çekmeyecek miyiz.

Tüm kaynanalardan nefret ediyorum ama ben de bi kaynana adayıyım benim bebeğim 2 günlüktü doymuyor karnı şiş bak dedi beni korkuttu doktora götürdü zorla çocuğu doktora götürdük. Çocuk doymuyor dedi doktorda bişeyi yok aç da değil doyuyor dedi sonra da ben demiştim diyor eşime boşuna geldiniz diyor oysa kendi götürdü aklımızı karıştırdı korkuttu

Vallahi ben Allah’a havale ediyorum hakkımı da helal etmiyorum hiç bozmayın hatta gidin kocanıza sarılın öpün koklayın kimin kocası buuuuu diye ama eşinize de annesi hakkında asla kötü söz söylemeyin. Annesi sizin hakkınızda kötü konuştuğunda sizi savunacak ve düşünecek eşim annem hakkında kötü konuşmazken annem niye böyle yapiyo diye. Zamanla bu düşünce kalıbını öğrenecek. Siz yine içinizden nefretinizi edin sadece kimse bilmesin benimki de bebeği kıskanıyor oğlundan mesela

Amann çok bılmısler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…