2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Eğer bu alışkanlığı kendi geliştirdiyse yüzünü kapatmamasi gerektiğini de biliyor. Benim ki dönemiyor mesela ben dondurdugumde yorulursa gomuyor yatağa yüzünü.
Gözlemleyin yüzünü gömüyor mu? Yoksa engelleyemezsiniz dönecek çünkü artık. Her seferinde sırt üstüne getiremezsiniz hem uyanır hem size de yazık
3 4 gündür kendisi yapmaya başladı gece uykusuna geçince beşikte düz koyuyorum kendini yüz üstü yapıyor yan koyuyorum yine yüz üstü yapıyor ve dediğin gibi ben kaç kere düzelttim uyanıyor hem çocuk uykusundan oluyor ağlıyor hem bana ekstra yorgunluk oluyor baştan uyutmaya çalışıyorum. Ama öyle yüzüstü de ben uykuya geçemiyorum sabaha kadar bekliyorum başında.

Görmüyor görmüyor. Çünkü asla laflarını yapmadı. Ben yapacak olduğumda da sen yanlış anlamissindir asla öyle dememiştir yapmamıştır diye savunmaya geçiyor. Ben cevap verince dik dik konuşma napsin o da benim annem
Falan dedi 1-2 kere. Ondan beri ağzımı acmadim 9 senelik evliyim. Nefret ederim kendileri gelmek istemezlerse evime davet etmem. Saygıda kusur etmem kendime de laf ettirmem ama tiksiniyorum kendilerinden.
Bence bal gibi biliyorda laf ettirmiyor. Yoksa karısının yalan söylemeyeceğini biliyordur yani. Oo senin 9 yıl olmuş bide evlenmeden önce de tanıdıysan yıllardır yüz göz olmuşsundur. Ben 1.5 yıllık evliyim ama öncesinde de yüz göz oldum malesef 5 yıldır felan hayatımda kaynanam olacak kadın. Keşke başta tanımasaydım yada başta bu kadar içlerine girmeseydim diyorum.

3 4 gündür kendisi yapmaya başladı gece uykusuna geçince beşikte düz koyuyorum kendini yüz üstü yapıyor yan koyuyorum yine yüz üstü yapıyor ve dediğin gibi ben kaç kere düzelttim uyanıyor hem çocuk uykusundan oluyor ağlıyor hem bana ekstra yorgunluk oluyor baştan uyutmaya çalışıyorum. Ama öyle yüzüstü de ben uykuya geçemiyorum sabaha kadar bekliyorum başında.
Yüz üstü geldiğinde yüzünü gömmüyor değil mi? Gündüz de yapıyorsa bi gözlemle istersen. O beceriyi kazandıysa emin ol kendini korumasını da öğrenmiştir bıcırık🥰 sen nasıl dayanacaksın asker gibi başında dikilirsen uykusuzluğa 😓

Yüz üstü geldiğinde yüzünü gömmüyor değil mi? Gündüz de yapıyorsa bi gözlemle istersen. O beceriyi kazandıysa emin ol kendini korumasını da öğrenmiştir bıcırık🥰 sen nasıl dayanacaksın asker gibi başında dikilirsen uykusuzluğa 😓
Vallahi pertim :KK43: bir takip edeyim canım.

Bence bal gibi biliyorda laf ettirmiyor. Yoksa karısının yalan söylemeyeceğini biliyordur yani. Oo senin 9 yıl olmuş bide evlenmeden önce de tanıdıysan yıllardır yüz göz olmuşsundur. Ben 1.5 yıllık evliyim ama öncesinde de yüz göz oldum malesef 5 yıldır felan hayatımda kaynanam olacak kadın. Keşke başta tanımasaydım yada başta bu kadar içlerine girmeseydim diyorum.
insallah öyledir yoksa çok haksızlık var bana karşı yapılan, görüyordur umarım 🙏 insan içlerine girmeden anlamıyor ki malesef, ben düğün zamanı tanıdım, pastayı ve gelin başını bana ödetince 🤣
Ay neyse ya bırak şu pislerin günahını alıp durmayalım 😩 Allah yarına bırakır da yanına bırakmazmış. 🙏

kynımOTE="Ucanbalon, post: 77485870, member: 1060030"]
Allah korusun elden ayaktan düşmüş olur bakacak kimsesi olmaz ben sanmiyorum ki sen ben bakmam diyesin. Elin kolun tutuyoken de yıkılma kimseye yahu
[/QUOTE]
İşte gorumcemın ıkı çocuğu var bıyu okımus ıslerını bulmuş ellı boş gönlü hoş bana mı düşer bıde en küçük gelin benım bıde ızmırde kayın var onun da bebeler büyük

4. Ay aşılarını olan var mı kızlar pazartesi aşı günümüz 🥲
Su veriyorum bu arada doktorum mutlaka ver dedi çocuk ter içinde gün içinde sıcak yerdeyiz her mamadan sonra (anne sütü almıyor) bir 10 cc kadar içiriyorum su kana kana içiyor

kynımOTE="Ucanbalon, post: 77485870, member: 1060030"]
Allah korusun elden ayaktan düşmüş olur bakacak kimsesi olmaz ben sanmiyorum ki sen ben bakmam diyesin. Elin kolun tutuyoken de yıkılma kimseye yahu
İşte gorumcemın ıkı çocuğu var bıyu okımus ıslerını bulmuş ellı boş gönlü hoş bana mı düşer bıde en küçük gelin benım bıde ızmırde kayın var onun da bebeler büyük
[/QUOTE]
sen el kızısın 😅

Benimde öyle çok huzursuz hep kucakta olmak istiyor :KK43: uykuya direniyor ağlıyor dün bugün yarım ölçek calpol verdim hafif bi sıcaklık var gibi. Eşimde aynı ben üzülüyorum diyor ki çocuğumuzun kahrını çekemeyecek miyiz sanki ben yorulduğum için söyleniyorum onun o haline kıyamadığım için üzülüyorum neymiş kahrını çekmeyecek miyiz.
Ay aynı benim eşim. Şikayet etme diyor bana. Yahu insanız çok normal değil mi? Bebek bakmak çok zor baba olmak var bu hayatta

Benimkiler de anlamıyor diyorum ki akşam gelmeyin çocuk ağlıyor diyorum olsun bişey olmaz bizi görünce susar diyor 2 3 oldu geliyorlar çocuk kriz geçiriyor. Sinir oluyorum bende. Bide onları yabancı buluyor ondan da çok ağlıyor. Bu arada senin bebek kaç kilo aldı bu ay ? Benimki 9 saat uyumadı :KK43: aşıdan mı neyden anlamadım
Ya ben öğrettim yaşaya yaşaya. Kayınvalidemler Biliyorlar ki akşamları çocuğun uyku saati ben 7 de başlıyorum kaçta uyursa artık bu sıra 9 10 u bile bulabiliyor. Çocuk akşamları uykulu huysuz oluyor. Bir iki defa tam uyuyacak zaman odadan çıkarttırdılar çocuk çığlık kıyamet. O oldu. Geçen de gidelim akşam 7de kalktı görsünler dedim. 1 saat ağladı yine de uyumadı çıktım geldim. Çıtları çıkmıyor. Gündüzleri görebilirsiniz dedim. Ki eşimde bana çok destek çıktı. Beni şikayet ediyordu ama ben bebeği görmeye geldim diye. Gündüzleri gel gör ne işin var dedi 😂
Çok geldi çünkü
Haklısın canım

4. Ay aşılarını olan var mı kızlar pazartesi aşı günümüz 🥲
Su veriyorum bu arada doktorum mutlaka ver dedi çocuk ter içinde gün içinde sıcak yerdeyiz her mamadan sonra (anne sütü almıyor) bir 10 cc kadar içiriyorum su kana kana içiyor
Biz bugün olduk, sürekli bir ağlama hali uykuya direnme yaşıyoruz. Ateş olmasın diye calpol verdim iki kere.

Ya bi defa şikayet değil içimizi döküyoruz. Anlıyorum diyeceksin sarılacaksın bu kadar ya dedim geçen

Aynen öyle işte boşuna şikayet etme çocuğumuz bu bizim diyor sanki ben bu bebeği alın diyorum 🤣
Akşamdan akşama 1 saat oynamakla 24 saat hem besle hem uyut hem etkinlik yap hem nazı hem gazı tüm bunları bir sanıyorlar.
Biz de biliyoruz bebek bu Allahtan korkmaz cennetten çıkmaz diye boşuna dememişler. Sikayet etmiyoruz dertleşmeye çalışıyoruz da anlayana

X