- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Bende koyulaşma görsem Yarın burdayım inşallahKızlar konuyu devraldım hemen düzenliyorum inşallah bilgisayara geçip
Bekliyorummmm geleceksinnnBende koyulaşma görsem Yarın burdayım inşallah
28Merhaba güzel şubat annelerimizSağlıkla kucağımıza alalım minnoslarımızı.
Açılısımızı yaptık bakalım..
Tablomuzda sürekli güncellemelerimiz olacaktır.
Gruba yeni gelenler;
Son adet tarihini , Yaşını, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri, Keseyi kaçıncı haftada gördüğünü yazabilir.
İlerleyen aylarda cinsiyetler güncellenecektir.
ANNE ADI Yaş Kaçıncı çocuk Son adet tarihi KESE Kalp Atışı Cinsiyet
Doğum Tarihi Şehir Bebek Adı Bebek kilosu @EbeNihan ? ? ? ? ? ? ? B Buffalosos 31 1 16.05.2023 ? ? ? ? Kuşadası ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
8 Mayıskızlar alıntı yaparak yanıtlayın
Son adet tarihiniz , Yaşınız, kacıncı cocuk, yaşadığınız şehir bilenler kese haftası kaç artı kaç ve kalp atısı haftası
Henüz doktora gitmedim bir aksilik olmazsa haftaya pazartesi gideceğim. Keseydi boştu kalbi duyulmamıştı olsun istemiyorum ya direkt hepsi birlikte olsun dedimkeske göründü müü
evet cok daha iyi olur insallah ben de sabırlı olurummmHenüz doktora gitmedim bir aksilik olmazsa haftaya pazartesi gideceğim. Keseydi boştu kalbi duyulmamıştı olsun istemiyorum ya direkt hepsi birlikte olsun dedim
Zor ama başarılabilirevet cok daha iyi olur insallah ben de sabırlı olurummm
yasadıgın sehir neresi canımmm8 Mayıs
31
Olursa ilk olucak
Henüz adetim bi hafta gecikti ama kese oluşsun diye beklemediğim yarın 5+0 oluyor
Şehir saçma olmuş bence neyseMerhaba güzel şubat annelerimizSağlıkla kucağımıza alalım minnoslarımızı.
Açılısımızı yaptık bakalım..
Tablomuzda sürekli güncellemelerimiz olacaktır.
Gruba yeni gelenler;
Son adet tarihini , Yaşını, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri, Keseyi kaçıncı haftada gördüğünü yazabilir.
İlerleyen aylarda cinsiyetler güncellenecektir.
ANNE ADI Yaş Kaçıncı çocuk Son adet tarihi KESE Kalp Atışı Cinsiyet
Doğum Tarihi Şehir Bebek Adı Bebek kilosu Feryasu 28 30.04.2023 ? ? ? ? Bursa ? D Dr X 31 1 08.05.2023 ? ? ? ? ? B Buffalosos 31 1 16.05.2023 ? ? ? ? Kuşadası ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Diğer gruplarda var, şehir doktor seciminde yardımcı oluyor bizlere aynı sehirde olanlar içinŞehir saçma olmuş bence neyse
23 1 25/04/23 kese 12/06
Hafta 6+6 fransa
Aynen bence de şehir yazmayalım yada istemeyen ekletmesinŞehir saçma olmuş bence neyse
23 1 25/04/23 kese 12/06
Hafta 6+6 fransa
kızlar söylemek istemeyen sorun değil eklemem şehir bos kalır sizdeAynen bence de şehir yazmayalım. İnş cinsiyet ekleriz ilerde bir de ek olarak
isteğe bağlı olarak bos bırakabilirim söylemek istemeyeni silebilirim sizin sehir kısmıŞehir saçma olmuş bence neyse
23 1 25/04/23 kese 12/06
Hafta 6+6 fransa
Hahah tamam canımkızlar söylemek istemeyen sorun değil eklemem şehir bos kalır sizdeaynı yerde olanlara cok yardımcı oluyor önceki agustos grubundaydım iyi oluyordu
Canım doktora gittin mi hiç yerleşme olabilirKızlar merhaba, karın ve kasık ağrım biraz arttı gibi bugün ama testlerle koyulaşma takip ediyorum sabah daha koyu gibiydi. Azıcık da kahverengi lekelenmem oldu bugün 1 kez ama, yerleşme hala devam mıdır sizce? 4+1 bugün sata göre