2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Canım doktora gittin mi hiç yerleşme olabilir
Canım randevum 20sinde, beta 1000leri geçsin direkt kese görünsün diye bekliyorum açıkçası. Çok az oldu aslında ama bir iki sabah daha yine test yapıp koyulaşmaya bakayım içim rahat etsin

Merhaba güzel şubat annelerimiz :KK200: Sağlıkla kucağımıza alalım minnoslarımızı.
Açılısımızı yaptık bakalım..
Tablomuzda sürekli güncellemelerimiz olacaktır.
Gruba yeni gelenler;
Son adet tarihini , Yaşını, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri, Keseyi kaçıncı haftada gördüğünü yazabilir.
İlerleyen aylarda cinsiyetler güncellenecektir.

ANNE ADI ❤️YaşKaçıncı çocukSon adet tarihi 🤩KESE💫Kalp Atışı💓Cinsiyet
👧🏻👶🏻
Doğum Tarihi🎈ŞehirBebek Adı🎉Bebek kilosu
????????
B Buffalosos 31116.05.2023????Kuşadası?
@Feryasu28130.04.2023????Bursa?
????????
????????
????????
????????
????????
Beni de ekler misin 5 Mayıs İstanbul ama benim bebek ocağın sonu Şubat'ın başı gibi gelecek inşallah doğum günüme denk gelir 28 ocağa benim ve ablamın doğum günümüz aynı yavrumda bizi katılır hayırlısı ile inşallah

Bu arada ben de yazayım, yaşım 27 olmak üzere 😄
Sat 14 Mayıs
Allah nasip ederse ilk çocuk
Henüz kese görmedik hayırlısıyla haftaya inşallah 🙏
B Buffalosos

Beni de ekler misin 5 Mayıs İstanbul ama benim bebek ocağın sonu Şubat'ın başı gibi gelecek inşallah doğum günüme denk gelir 28 ocağa benim ve ablamın doğum günümüz aynı yavrumda bizi katılır hayırlısı ile inşallah
yaş kaç canım 2. cocuk bir de sanırım senin dimi

Merhaba güzel şubat annelerimiz :KK200: Sağlıkla kucağımıza alalım minnoslarımızı.
Açılısımızı yaptık bakalım..
Tablomuzda sürekli güncellemelerimiz olacaktır.
Gruba yeni gelenler;
Son adet tarihini , Yaşını, Kaçıncı cocuk olduğunu, Yaşadığı şehri (isteğe bağlı), Keseyi kaçıncı haftada gördüğünü yazabilir.
İlerleyen aylarda cinsiyetler güncellenecektir.

ANNE ADI ❤️YaşKaçıncı çocukSon adet tarihi 🤩KESE💫Kalp Atışı💓Cinsiyet
👧🏻👶🏻
Doğum Tarihi🎈ŞehirBebek Adı🎉Bebek kilosu
leSourire leSourire 23125.04.20236+6
selnsats selnsats 23129.04.20235+3
@Feryasu28130.04.2023Bursa
M Marryyj 25205.05.2023
H Hymnfortheweekend 27105.05.20234+6Eskişehir
uvercinka65 uvercinka65 29107.05.20234+5
D Dr X 31108.05.2023
M merymeryg 27114.05.2023
B Buffalosos 31116.05.2023Kuşadası
????????
????????
25 yaş ilk gebelikkk
Sat 15 Mayıs

Kızlar keseleri kaçıncı günde gördünüz ?
Ben netleşsin diye bekledim 4+6 yum su an 🤰🏼🤲🏻🧿
Merhaba. Ben 5. Haftada görmüştüm. Sizin görünebilir ama bir kaç gün daha beklerseniz görünme olasılığı çok yüksek. Sadece geç döllenme olanlar biraz daha geç görünüyor.

Ben tabloya ekletmeyeceğim henüz, keseyi kalbi bi görelim 🙏 Ya kızlar altınızda gebelik takviminiz var mı sitede kimsede görünmüyor bende diğer gruplara da bakıyorum

Ben tabloya ekletmeyeceğim henüz, keseyi kalbi bi görelim 🙏 Ya kızlar altınızda gebelik takviminiz var mı sitede kimsede görünmüyor bende diğer gruplara da bakıyorum
ayarlar kısmında imzayı gör diye bir yer var sanırım oraya tıklamak gerekiyor :KK19:

Merhaba. Ben 5. Haftada görmüştüm. Sizin görünebilir ama bir kaç gün daha beklerseniz görünme olasılığı çok yüksek. Sadece geç döllenme olanlar biraz daha geç görünüyor.
Ben de 5+2ye randevu almış oldum, şu an 4+1 daha. inşallah hayırlısıyla görürüz hepimiz keseleri kalp atışlarını 🙏❤️

X