Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 2 gün sonra verdim canım testte iki çizgi de koyu oldu öyle gittimKızlar kan ne zaman verdiniz bat gününde mi ben bekleyeyim biraz diyorum
Canım kazen etiketlemen gerekenTabloya eklenmesi gerekenler var kalp atışı haftaları ilerleyen zamanlarda koyulacak isim ve şehirler
Editor konuyu bana verir misiniz konuyu alan arkadaşımız foruma girmiyor bile
Ben bat gününde test yaptım cıkınca kan verdim bence ver kanıKızlar kan ne zaman verdiniz bat gününde mi ben bekleyeyim biraz diyorum
Perşembe vereyim kanBen bat gününde test yaptım cıkınca kan verdim bence ver kanı
4+6 da 8.2 mm bu cumartesi 6+2 de tekrar gidicem tekrar göreceğim inşallahkeseyi gören arkadaşlar kaçıncı haftada kaç mm gördünüz?
Ben de bat geçtikten 2 gün sonra vermiştim çok zor beklemek zaman geçmek bilmiyor ama beklemek en iyisi diye düşünüyorumKızlar kan ne zaman verdiniz bat gününde mi ben bekleyeyim biraz diyorum
maşallah benim kese 4+5te 4.9 mm çok mu küçük ya karından göremedik bile4+6 da 8.2 mm bu cumartesi 6+2 de tekrar gidicem tekrar göreceğim inşallah
Merhaba satınız neydi?Kuzlar uygulamalara göre bugün 5. Haftaya girdim ve bugün kan tahlilimde beta hcg 297 çıktı. 2 gün önce 115 ti , ilk baktırdığım da 46 idi. Keseyi görmek için sabırsızlanıyorum tüp bebek merkezine haber verdim şimdi doktorla görüşüp arayacaklar beni. Bakalım ne diyecekler
Sat 17 Mayıs ama benim ki tüp bebek , tüp bebek transfer tarihine göre hesap yapılınca 2-3 gün değişkenlik gösteriyor haftasıMerhaba satınız neydi?
Güzel haberler bekliyoruzPerşembe vereyim kan
Anladım, biraz daha katlayınca görürsünüz keseyiSat 17 Mayıs ama benim ki tüp bebek , tüp bebek transfer tarihine göre hesap yapılınca 2-3 gün değişkenlik gösteriyor haftası
Canım listeye eklermisinMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-02-2024
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
İSİM Yaş SAT KESE Kalp Atışı Cinsiyet DoğumTarihi KİLO @EbeNihan ? ? ? ? ? 01.02.2024 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Ben çok erken verdim pişman oldum beklemek çok yoruyor, ilk verdigimde tarih 5 hazirandi bat 13 Haziran düşün daha bat yarın 3 sefer kan verdim artış güzeldi beklemedeyim benim için şu aşamada en büyük gibi görünen sıkıntı kese oluşmuş mu içi boş mu dolu mu, kalp atışını duyabilecek miyim, 23 hazirana randevu aldım bayram tatilinden 1 gün önceyeKızlar kan ne zaman verdiniz bat gününde mi ben bekleyeyim biraz diyorum
Döllenme zamanları farklıdır muhakkak öyle düşünme bence içini ferah tutmaşallah benim kese 4+5te 4.9 mm çok mu küçük ya karından göremedik bile