2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Acile gitmiştim, rengi bazen açılıyor, bazen koyulasiyor, ilk sarı ile başlamıştı.sonra açık kahve, koyu kahve.ahri da yapıyor, inşaallah tehlikeli bir durum yoktur
İnşallah yoktur. Lekelenmeler dış gebelikten olabiliyormuş bende ondan korktum açıkçası

İnşallah

İnşallah yoktur. Lekelenmeler dış gebelikten olabiliyormuş bende ondan korktum açıkçası
Kızlar bunu ben de yaşadım benimki hafif pembe renkli sonra sarı oldu hepimiz yaşadık sanırım, 6. Haftada olduğumuz için kaynaklı olabilir mi acaba doktoruma sorduğumda bazen yerleşme kanaması olabiliyor dedi

Arkadaşlar adet sancısı ağrısı gibi bir ağrı var karnımda normal mi bu 5. Haftadayım şuanda sizde de oluyor mu?

Kızlar selam bugün adetim 3 gün gecikti kan testi verdim beta 616 çıktı .2 hafta önce rutin kontrol için gittiğimde ölçmüşlerdi negatifti ikiz olabilir mi

Kızlar selam bugün adetim 3 gün gecikti kan testi verdim beta 616 çıktı .2 hafta önce rutin kontrol için gittiğimde ölçmüşlerdi negatifti ikiz olabilir mi
Erken olduğu için çıkmamıştır. Yine de tekrar beta testi verin artışa bakın

Kızlar kan ne zaman verdiniz bat gününde mi ben bekleyeyim biraz diyorum

Kızlar benimde böyle çıktı.(Artimed marka değildir).İnşallah vardır.yarın tekrar yapıcam koyulaşır inşallah..Bat 17si

Eklentiler

• IMG_3478.jpeg
    150,2 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba , 2 gün sonra tekrar kan verin artışa göre ikiz mi değil tahmininde bulunulabilir , hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…