Acile gittim, 2 gün sonra kontrole gidecegimLekelenmeleri normal görmüyorlar kontrole gittinizmi
Acile gitmiştim, rengi bazen açılıyor, bazen koyulasiyor, ilk sarı ile başlamıştı.sonra açık kahve, koyu kahve.ahri da yapıyor, inşaallah tehlikeli bir durum yokturBenimde dünden beri var rengi açıldı sanki siz doktora gittiniz mi?
İnşallah yoktur. Lekelenmeler dış gebelikten olabiliyormuş bende ondan korktum açıkçasıAcile gitmiştim, rengi bazen açılıyor, bazen koyulasiyor, ilk sarı ile başlamıştı.sonra açık kahve, koyu kahve.ahri da yapıyor, inşaallah tehlikeli bir durum yoktur
İnşallahEğer sağlam tutunmuşsa hiçbir şey olmuyor ilkinde benim burun tıkanıklığım olmuştu 1 ay boyunca o kadar sıktım ki kendimi burnumu açmak için hiçbir şey olmadı şükür sağlıklı gebelikte naparsan yap bir şey olmuyor
Kızlar bunu ben de yaşadım benimki hafif pembe renkli sonra sarı oldu hepimiz yaşadık sanırım, 6. Haftada olduğumuz için kaynaklı olabilir mi acaba doktoruma sorduğumda bazen yerleşme kanaması olabiliyor dediİnşallah yoktur. Lekelenmeler dış gebelikten olabiliyormuş bende ondan korktum açıkçası
İnşallah öyledirKızlar bunu ben de yaşadım benimki hafif pembe renkli sonra sarı oldu hepimiz yaşadık sanırım, 6. Haftada olduğumuz için kaynaklı olabilir mi acaba doktoruma sorduğumda bazen yerleşme kanaması olabiliyor dedi
Erken olduğu için çıkmamıştır. Yine de tekrar beta testi verin artışa bakınKızlar selam bugün adetim 3 gün gecikti kan testi verdim beta 616 çıktı .2 hafta önce rutin kontrol için gittiğimde ölçmüşlerdi negatifti ikiz olabilir mi
Sizin yerleşme kanamasına benziyorBenim adet gününden 2 gün önce 2 gün sürdü 13 gün önce falandı birde dün ve bugün var
Ben de var, ancak ardından lekelenme yaşıyorum, sizde lekelenme var miKizlar 5+6haftalik oldum,,cok siddetli bel agrim var regl olucak gibi sancim var sizdede varmi?
Canım benimd3 bat 18i inşallah bende gelirim burayaTabloya eklenmesi gerekenler var kalp atışı haftaları ilerleyen zamanlarda koyulacak isim ve şehirler
Editor konuyu bana verir misiniz konuyu alan arkadaşımız foruma girmiyor bile
Merhaba , 2 gün sonra tekrar kan verin artışa göre ikiz mi değil tahmininde bulunulabilir , hayırlı olsun sağlıkla kucağınızaKızlar selam bugün adetim 3 gün gecikti kan testi verdim beta 616 çıktı .2 hafta önce rutin kontrol için gittiğimde ölçmüşlerdi negatifti ikiz olabilir mi