- 9 Haziran 2023
- 3.364
- 2.535
- 36
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.561
Çok çektin şu dişten canım ya geçmiş olsunGüvenlik.ihlali olmuş kaç gündür giremedim dün 20 lik disim cekoldi kirilan çok rahatsız ağzımın içi dis eti çekilmem varmış kaplamalarim sokulup ameliyat olup tekrar kaplama değişmesi lazımmış bir sürü iş bebek kucuk 1.5 yıl dayan dayanamazsın yapalım.dedi ağır agri kesiciler ve antibiyotik kullanılıyomus tedavide
Geçmiş olsunGüvenlik.ihlali olmuş kaç gündür giremedim dün 20 lik disim cekoldi kirilan çok rahatsız ağzımın içi dis eti çekilmem varmış kaplamalarim sokulup ameliyat olup tekrar kaplama değişmesi lazımmış bir sürü iş bebek kucuk 1.5 yıl dayan dayanamazsın yapalım.dedi ağır agri kesiciler ve antibiyotik kullanılıyomus tedavide
Gözü Kapalı medilife beylikduzunde bulunan Serdar yesinel Tavsiye ederim çocuk Doktoru olarak..Kızlar selam, istanbulda avrupa yakasında küçükçekmecede oturuyorum bu tataflarda bebeğim için iyi bir cerrahi doktoru ve iyi bir cocuk doktoru arıyorum önerileriniz varsa yazarmısınız? Doğumdan itibaren doğru düzgün muayene edip dinleyen bir doktora denk gelemedik bebeğimde ne gördüysem günler geçiyor anca görüyorum bilmşyorum çünkü , doktora söylüyorum onlar a evet varmış diyorlar e ama bu bebek size doğdu size geldi muayenede çıkacak bişeyi neden bakıp sölemediniz değilmi :/ çok dertlyim bebek bunlar konuşamıyolar , doktorla dilleri olmalılar yanlışmı düşünüyorum bizim ilk daha ebeveynliğimiz olmasa bile her bebek ayrı bir özen ilgi ister acemiyiz ihmal olmasın allah korusunbelki bu taraflarda olan annelerimiz varsa onlarada lazım olur
Cok uzak Değil Metrobüs le Güzelyurt durağında inince yürüme mesafesi..Kızlar selam, istanbulda avrupa yakasında küçükçekmecede oturuyorum bu tataflarda bebeğim için iyi bir cerrahi doktoru ve iyi bir cocuk doktoru arıyorum önerileriniz varsa yazarmısınız? Doğumdan itibaren doğru düzgün muayene edip dinleyen bir doktora denk gelemedik bebeğimde ne gördüysem günler geçiyor anca görüyorum bilmşyorum çünkü , doktora söylüyorum onlar a evet varmış diyorlar e ama bu bebek size doğdu size geldi muayenede çıkacak bişeyi neden bakıp sölemediniz değilmi :/ çok dertlyim bebek bunlar konuşamıyolar , doktorla dilleri olmalılar yanlışmı düşünüyorum bizim ilk daha ebeveynliğimiz olmasa bile her bebek ayrı bir özen ilgi ister acemiyiz ihmal olmasın allah korusunbelki bu taraflarda olan annelerimiz varsa onlarada lazım olur
Genelde. Memede uyuyor sonra alıyorum omuzumda pışpış yapmıyorum yerine koyuyorum..Kizlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz memede uyuyor hep benimki baska bir yolu var mi bu kadar ufakken
Benimki biberonu verince uyuyor kundaklıyorum beşiğine yatırıyorum biberonu veriyorum emerken uyuyakalıyorKizlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz memede uyuyor hep benimki baska bir yolu var mi bu kadar ufakken
Biz 3. Ayı doldurdukKaçıncı ayda yapılıyodu menenjit
Bizde de ufak bi fıtık var 1.5 yaşına kadar bekleyeceğiz siz neden ameliyat oldunuzKızlar menenjit aşısı yaptıran var mı ateş oluyor mu ? Biz menenjit aşısı olduk bugün üç gün evvel de kasık fıtığı ameliyatı olduk birkaç gündür yoğunluktan hiç takip edemedim burayı
Valla çektirdim.inswllh 2 gune bisi kalmazÇok çektin şu dişten canım ya geçmiş olsun
kaşık fıtığı.İki ayrı doktora götürdük ikisi de ultrasonla kontrol sonrası çok beklemeden yapılması gerektiğini uygun gördü.Bogulma olabiliyormuş.Fıtık içerisinde bağırsaklarda sıkışma vardı.fıtıgı da ameliyat olduğunda büyük olduğunu söyledi doktorumuz.Cok şükür çok kolay geçti hem ameliyat hem ameliyat sonrasıBizde de ufak bi fıtık var 1.5 yaşına kadar bekleyeceğiz siz neden ameliyat oldunuz
Yaaa çok teşekkür ederim o kadar yorgundum ki mesajınız enerji verdiSağım sıklığınızı ve bir sağımdaki sürenizi öğrenebilir miyim ayrıca sağım makinanızın markasını ? Bir cümlede kaç kere sağım denilenebilir rekoru kırdım sanırım
Ayrıca gruptaki hemen hemen herkese bilginizi el verdiğince cevap verip hatta bazen yokluğunu fark edip hal hatır sorduğunuz için içten bi teşekkür etmek istedim size, kalbiniz çok güzel
Bağırsak mı sıkışmış ve boyutu büyük olduğu için mi çok sevindim çok çok geçmiş olsunkaşık fıtığı.İki ayrı doktora götürdük ikisi de ultrasonla kontrol sonrası çok beklemeden yapılması gerektiğini uygun gördü.Bogulma olabiliyormuş.Fıtık içerisinde bağırsaklarda sıkışma vardı.fıtıgı da ameliyat olduğunda büyük olduğunu söyledi doktorumuz.Cok şükür çok kolay geçti hem ameliyat hem ameliyat sonrası
Ben de sağıma önem veriyorum günde 3-4 kere mutlaka sağıyorum ama 10 ar dakika oluyo en fazla bi türlü arttıramadım demek ki süreyi arttırmam gerekiyo teşekkür ederimYaaa çok teşekkür ederim o kadar yorgundum ki mesajınız enerji verdi
Her emzirme sonrası sağıyordum sütün gelişi bitene kadar 20-25 dk bulduğu oluyordu
Elektrikli lansinoh kullanıyorum ama su eller serbest pompadan aldım ama henüz denemedim o şekilde iki hafta yapa yapa arttı sütüm
Nasıl faydası oldumu? Bunları doktora sormadan kullanmak doğrumu acabaBence de bu gün akşama kadar ağla ağla şimdi eşime sab simplex veya Nurse Harveys hangisi varsa al gel dedim. Karnı şiş duruyor yavrumun.
Ben emzirip doyurup ayağımda reflü yatağıyla sallıyorum uykuya dalınca beşiğine alıyorum ozaman uyanmıyorKizlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz memede uyuyor hep benimki baska bir yolu var mi bu kadar ufakken
benimki gece 12 de yatıyor sallayarak uyutuyorum beşiğine alıyorum sabah 5 yada 6 da uyanıyor altını değiştirip mamasını içiriyorum gazını çıkartıp yanıma yatırıyorum çünkü beşiğe koydukca uyanıyor birde alıştı sıpa yanıma yatınca emziği veriyorum ağzına benim çeneme dayıyor kokumu alarak uyuyor bende diyorum yandım bu emziği bana dayamadan uyumuyor alışacak sonra hep beni arayacak yanındaKizlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz memede uyuyor hep benimki baska bir yolu var mi bu kadar ufakken