- 2 Kasım 2016
- 5.599
- 7.628
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.601
Gözü Kapalı medilife beylikduzunde bulunan Serdar yesinel Tavsiye ederim çocuk Doktoru olarak..
Aynı hastanede çocuk cerrahı doktoru değer bey var oda gayet iyi birisi.
Benimde göğsüm küçük normalde vakumlamakta zorlanıyorum arkadaşların dediği gibi vakum kısmındaki kapağı iyi sıkıyorum ve pompa kısmını iyi oturtuyorum. Bazen kendiliğinden gevşiyor kontrol edin istersenizbenim şansımdan demekki tutmuyor bile vakumu birde göğüslerim hiç yok benim yada ondan kaynaklı tutmayışı vakum olmayınca acıda yok
Ay sarı yeşil bizim çok sevindim anne sütü içen bebek diyor içmiyor ama demek arada 5-10 cc bile etki ediyor demek bir mutlu oldumTabi canım
Bizimde bu 2.doktorumuz.. İlki farklı bi hastanedeydi hiç beğenmedim..Bahçeşehirdeyim ben. Bulamadım kafama göre birini.
Galiba ben de Serdar Beye götüreceğim. 3. Ay kontrolüne, kafama yatan Dr bulamıyorum.
Ağrım var ama hala gelmediKızlar doğumdan sonra ilk adetimi 3 gün önce gördüm ama çok kanamam var normal mi bu.. Adet olanlar sizin kanama durumu nasıldı?
canım arabasına koyacaksın kendini sokağa atacaksın süper keyifli oluyorlar evde başın şişeceğine tabana kuvvet derim ben :)Kızlar merhaba
Oğlumuzu uyutamıyoruz. Sabah 9 12 akşam 5 ile 9 arasında asla uyumuyor ve sürekli ağlıyor. Beyaz gürültü, pilates topu, beşikte sallamak, emzik gibi yöntemlerle sakinleştirmeye çalışıyoruz ama olmuyor. Sling ve kanguruda da çok ağlıyor. Sürekli kucak istiyor ama kucakta da ağlıyor. Artık çok yoruldum. Önerebileceğiniz başka bşr yöntem var mı?
Kızlar doğumdan sonra ilk adetimi 3 gün önce gördüm ama çok kanamam var normal mi bu.. Adet olanlar sizin kanama durumu nasıldı?
Benim aynı eski olduğum gibiydi 3-4 gün sürdü az olduKızlar doğumdan sonra ilk adetimi 3 gün önce gördüm ama çok kanamam var normal mi bu.. Adet olanlar sizin kanama durumu nasıldı?
Sanki daha iyi. Dün acile gittik o esna da sordum kullanabilirsiniz dedi.Nasıl faydası oldumu? Bunları doktora sormadan kullanmak doğrumu acaba
Tabi ki genetikle alakalıdır ama kızım gerçekten abisinin oranına göre kilosu hızlı gidiyor. Abisi amcaya kız dayıya benzeyecek gibiCanım öyle bir şey diyemeyiz genetik faktörlerde etkili bizim baba 1.87 di ben 1.65. Kızımda 53 cm oğlumda 51cm doğdu, yaşıtlarından hep uzun ve iriydiler. Doktorumuz kıza boylu bir bayandı "eee anne baba ortada bana çekecek halleri yok ya demişti"son numara da 53cm doğdu.
Evet.Kızlar gaz damlası ve probiyotik beraber kullanan var mı
Benim de çok az oldu normaldenKızlar doğumdan sonra ilk adetimi 3 gün önce gördüm ama çok kanamam var normal mi bu.. Adet olanlar sizin kanama durumu nasıldı?
Benim normalde olduğu nasılsa öyleydiKızlar doğumdan sonra ilk adetimi 3 gün önce gördüm ama çok kanamam var normal mi bu.. Adet olanlar sizin kanama durumu nasıldı?
benim göğüslerimde yok denecek kadar küçük sanırım tam yerlestiremiyorum ondan kaynaklıÜstteki kısım gevşemiş olabilir mi sıkılaştırın biraz bazen orası gevşeyince çekim gücü yok gibi oluyor ama esasen çok kuvvetli bence
ben pompa kısmını oturtamıyorum bazen göğüs küçük uç ta yok uç geride kalıncada sağılan süt göğsümden pompa dışına akıyorBenimde göğsüm küçük normalde vakumlamakta zorlanıyorum arkadaşların dediği gibi vakum kısmındaki kapağı iyi sıkıyorum ve pompa kısmını iyi oturtuyorum. Bazen kendiliğinden gevşiyor kontrol edin isterseniz