- 24 Temmuz 2013
- 1.002
- 1.552
- 34
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.581
benimki de lansinoh tekli elektirikli hiç memnun değilim çekim gücü yokYaaa çok teşekkür ederim o kadar yorgundum ki mesajınız enerji verdi
Her emzirme sonrası sağıyordum sütün gelişi bitene kadar 20-25 dk bulduğu oluyordu
Elektrikli lansinoh kullanıyorum ama su eller serbest pompadan aldım ama henüz denemedim o şekilde iki hafta yapa yapa arttı sütüm
Bende lansinoh tekli kullanıyorum aslında gayet güzel çekiyor. Hatta yüksek ayar acıtıyor bile düşük ayarda kullanıyorumbenimki de lansinoh tekli elektirikli hiç memnun değilim çekim gücü yok
benim şansımdan demekki tutmuyor bile vakumu birde göğüslerim hiç yok benim yada ondan kaynaklı tutmayışı vakum olmayınca acıda yokBende lansinoh tekli kullanıyorum aslında gayet güzel çekiyor. Hatta yüksek ayar acıtıyor bile düşük ayarda kullanıyorum
Ben de ondan kullanıyorum. Açıkçası memnunum. Şu hızlı hızlı olan ilk ayar değil de yavaş olan ayar var ya. Daha uzun aralıklarka çeken. Onu tercih ediyorum ve artı işaretinden ayarını yükseltiyorum. Eğer vakumu düzgün yerleştirmezsem benim de çekmiyor. Bir de vakumun olduğu yerde kapak var ya onu iyi sıkıştırın. O zaman da çekmşyor.benim şansımdan demekki tutmuyor bile vakumu birde göğüslerim hiç yok benim yada ondan kaynaklı tutmayışı vakum olmayınca acıda yok
Canım öyle bir şey diyemeyiz genetik faktörlerde etkili bizim baba 1.87 di ben 1.65. Kızımda 53 cm oğlumda 51cm doğdu, yaşıtlarından hep uzun ve iriydiler. Doktorumuz kıza boylu bir bayandı "eee anne baba ortada bana çekecek halleri yok ya demişti"Yaaa öyle mi oluyor benim kız abisine göre daha hızlı kilo alıyor ve pek hareket eden bebek değil acaba abisini geçecek mi abisi 2 buçuk ay zorla emdi 1 yaş olunca mama almadı.
Sap simplex ve biogaia birlikte kullanıyorumKızlar gaz damlası ve probiyotik beraber kullanan var mı
Evet genelde birlikte kullanılıyorKızlar gaz damlası ve probiyotik beraber kullanan var mı
Bize doktor birlikte kullanmamızı önermişti sap simplex ve biogaia verdi ama sap simplexi kullandığımızda çok ağladı, o yüzden sadece probiyotik veriyorumKızlar gaz damlası ve probiyotik beraber kullanan var mı
Kaç saat arayla veriyorsunuzSap simplex ve biogaia birlikte kullanıyorum
Evet genelde birlikte
Kaç saat arayla veriyorsunuz
Ben gece uyumadan önce içtim baya sırılsıklam uyanıyodum ama tadı çok kötü şimdi haftada 3 4 kere yemeklerle Malta’na içiyorum meşrubat niyetineKızlar e bebekde satilan promalt icecek kullandiniz mi sut arttirmak icin ve gunde kac adet?
Ben eski Nisa hastanesi, şimdi Medipol Bahçelievler de çocuk doktoru olarak Müberra Tigini i önerebilirim. İlk iki çocuğumu onun gözetiminde büyüttüm. İstanbulda olsam yine onu tercih ederdim.Kızlar selam, istanbulda avrupa yakasında küçükçekmecede oturuyorum bu tataflarda bebeğim için iyi bir cerrahi doktoru ve iyi bir cocuk doktoru arıyorum önerileriniz varsa yazarmısınız? Doğumdan itibaren doğru düzgün muayene edip dinleyen bir doktora denk gelemedik bebeğimde ne gördüysem günler geçiyor anca görüyorum bilmşyorum çünkü , doktora söylüyorum onlar a evet varmış diyorlar e ama bu bebek size doğdu size geldi muayenede çıkacak bişeyi neden bakıp sölemediniz değilmi :/ çok dertlyim bebek bunlar konuşamıyolar , doktorla dilleri olmalılar yanlışmı düşünüyorum bizim ilk daha ebeveynliğimiz olmasa bile her bebek ayrı bir özen ilgi ister acemiyiz ihmal olmasın allah korusunbelki bu taraflarda olan annelerimiz varsa onlarada lazım olur
Üstteki kısım gevşemiş olabilir mi sıkılaştırın biraz bazen orası gevşeyince çekim gücü yok gibi oluyor ama esasen çok kuvvetli bencebenimki de lansinoh tekli elektirikli hiç memnun değilim çekim gücü yok
Önce sabah 8 gibi gaz damlası öğlene doğru biogaia veriyordum ama son günlerde aynı anda veriyorumKaç saat arayla veriyorsunuz
Teşekkür ederimÖnce sabah 8 gibi gaz damlası öğlene doğru biogaia veriyordum ama son günlerde aynı anda veriyorum