2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
benimki de lansinoh tekli elektirikli hiç memnun değilim çekim gücü yok

D Dr X canım bir kaka tablosu atmıştın yanlış hatırlamıyorsam bulamıyorum tekrar atar mısın? Ekran görüntüsü almıştım sanki ama bulamadım. Evet bu saatte kaka yaptı

benim şansımdan demekki tutmuyor bile vakumu birde göğüslerim hiç yok benim yada ondan kaynaklı tutmayışı vakum olmayınca acıda yok
Ben de ondan kullanıyorum. Açıkçası memnunum. Şu hızlı hızlı olan ilk ayar değil de yavaş olan ayar var ya. Daha uzun aralıklarka çeken. Onu tercih ediyorum ve artı işaretinden ayarını yükseltiyorum. Eğer vakumu düzgün yerleştirmezsem benim de çekmiyor. Bir de vakumun olduğu yerde kapak var ya onu iyi sıkıştırın. O zaman da çekmşyor.

Yaaa öyle mi oluyor benim kız abisine göre daha hızlı kilo alıyor ve pek hareket eden bebek değil acaba abisini geçecek mi abisi 2 buçuk ay zorla emdi 1 yaş olunca mama almadı.
Canım öyle bir şey diyemeyiz genetik faktörlerde etkili bizim baba 1.87 di ben 1.65. Kızımda 53 cm oğlumda 51cm doğdu, yaşıtlarından hep uzun ve iriydiler. Doktorumuz kıza boylu bir bayandı "eee anne baba ortada bana çekecek halleri yok ya demişti" son numara da 53cm doğdu.

Kızlar merhaba
Oğlumuzu uyutamıyoruz. Sabah 9 12 akşam 5 ile 9 arasında asla uyumuyor ve sürekli ağlıyor. Beyaz gürültü, pilates topu, beşikte sallamak, emzik gibi yöntemlerle sakinleştirmeye çalışıyoruz ama olmuyor. Sling ve kanguruda da çok ağlıyor. Sürekli kucak istiyor ama kucakta da ağlıyor. Artık çok yoruldum. Önerebileceğiniz başka bşr yöntem var mı?

Ben eski Nisa hastanesi, şimdi Medipol Bahçelievler de çocuk doktoru olarak Müberra Tigini i önerebilirim. İlk iki çocuğumu onun gözetiminde büyüttüm. İstanbulda olsam yine onu tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…