2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
yaaa bende öyle deneyeyim hafta sonu vermim sabah verdim çünkü.
Bizim ki bı gün ile 3.gün kaka yapmadı 10 güne kadar normal diyorlar ama bilmiyorum. Ayakları altına su torbası koydum akşamdan beri sanki daha sakin bu sabah sesler gülücükler attı.

Kızlar biogia yı akşam 7 de verdim sub simplex i ne zamanda vermem gerekli sabah mı akşam mı kullanıyorsunuz.

Bol sagim bol emzirme bol su
Solgar + bestlak kombinasyonu yapıyorum şimdilik
Bi de kuru dut incir hurma Maltana öğünü yapıyorum sütüm arttı

Öyle düşünme benimde sezaryenimde video çekmişler her taraf kan ama öyle böyle değil zaten akşamında kan değerim 10 düşmüştü şu an aklıma geldikçe demir içiyorum 14 lerde ameliyatlarda olur öyle

Ayy masallah cok tatlı size benziyor su an nasılsınız

Sisteme inat çocuğunuza riske atmaya gerek var mı naçizane tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok
Sisteme inattan değil yaptırmak istemediğim ve ayrıca aşırı pahalı olduğu için yaptıramıyorum diyelim. Malum doğumdan beri bütçeyi aşırı aştık ve elde avuçta bişey kalmadı. Ayrıca sordum doktora aşı olsa dahi her çocuk 5 yaşına kadar 1 kez muhakkak rota virüsü geçiriyormuş. Aşı sadece daha hafif atlatmasını sağlıyormuş. O da yersen O kadar corona aşısı vurulduk ama en ağır şekilde kaç defa virüs atlattık. Bir sürü de yan etkisi oldu. Hiç aşı olmayanlardan bir kez bile hasta olmayanlar var. Yani diyeceğim o ki bu aşı meselesi çok karışık bir durum ve garantisi yok. Ama bir doktor olarak bana bu aşıyı önerip ücretsiz bir şekilde temin ederseniz buna hayır demem tabi ayrıca mutlu olurum.

78. Günden bildiriyorum canlar ilk uzun uykudan sonra bu da 3 saati geçmiyor tabi (en azından bizde ) ikinci uykusu da uzadı 3 e yaklaştı bir kaç gündür. Sonrası yine devamke 1.5 2 saate bir kalkmaya...
Maşallah maşallah bize de nasip olur inşallah ben gündüz 1 saate de razıyım

Benim kuzenim zihinsel engelli aşı sonrası oldu ama hemen not geçeyim “bayat aşı” dan oldu. 30 yaşında bebekken özelde yapıyorlar aşıyı bayatmış açık aşıdan yapmışlar şimdi ki gibi titiz yapılmamış şimdi direkt gün verip soğuk zincirden yapıyorlar cok titizler. O aşıdan engelli oldu şu oldu bu oldu bunlar aşı sonrası ise bayattır bozuktur açılmıştır araştırmak lazım. Aşıların hepsini yaptıracağım güveniyorum sağlık ocağımda tek gün verdi taze olmalı şu saatte hemen burda olun dedi

Maddi açıdansa bi şey diyemeyeceğim
Ama gördüğüm ve gözlemlediğim aşılar hastalık oluşsa bile hep daha hafif atlatılmasını sağlamıştır covid aşılarını ayrı tutabiliriz covid henüz tam anlaşılamamış virüs geçmişi kaç sene surda ama diğer aşılar kaç senelerdir yapılıyor kendimde ücretle alacağım ama bunu açık açık söylediğiniz için ayni şehirde olsaydık yardımcı olmaya çalışırdım kendi hekiminize durumu anlatırsanız o da size eminim yardımcı olmaya çalışacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…