-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.521
Şifa olsun inşallahBende öyle biliuodum ama erken doğduğu için başlattı sanirim
yaaa bende öyle deneyeyim hafta sonu vermim sabah verdim çünkü.Ben şöyle yaptım. Bebeğim bir ara sürekli ağladı. Gazı çok vardı. Ben de ocean d vitaminden şüphelendim ve vermeyi kestim. Sonra ağlaması huzursuzluğu geçti. Test etmek için 2 gün önce yine verdim aynı vitaminden. Ve yine ağlaması gazı başladı. Hatta 2 gündür atamıyor gazı. Artık eminim o vitaminden olduğuna. Bu arada çok ağlayınca kovaya sıcak su koyuyorum. Tabi bebeğe göre. Göğsüne kadar içine sokuyorum. Rahatlıyor.
Deneyeceğim hafta sonu inşallah2-3 günden fazla vermeyin. Çünkü gazını 2-3 gün atamıyor. Ben test ettim. Uzun süre vermedim. Sonra verince gaz yaptı. Ama herkeste aynı etki olmayabilir. Bir deneyin bebeğinizde.
4. Ayda kana başlıyoruz sanki sağlık ocağı ebe öyle söyledi yanlış demedi ise.6. Ayda başlamıyor mu onaben öyle hatırlıyorum
Ben öğlen saatinde veriyorum akşama kalmadan çıkarsın gazlarını diyeKızlar biogia yı akşam 7 de verdim sub simplex i ne zamanda vermem gerekli sabah mı akşam mı kullanıyorsunuz.
Kaç damla vereceğim ilk defa kullanacağız. Talimatta yenidoğan 4 ile 6 saat ara 10 damla diyor o şekilde mi vermem gerekliBen öğlen saatinde veriyorum akşama kalmadan çıkarsın gazlarını diye
Ben günde 1 kere 10’damla veriyorum bize yetiyor doktoru 3 kere 10 damla verebilirsin dediKaç damla vereceğim ilk defa kullanacağız. Talimatta yenidoğan 4 ile 6 saat ara 10 damla diyor o şekilde mi vermem gerekli
Bol sagim bol emzirme bol suben artık ne yapacağımı şaşırdım bol su rezene bestlak hepsi tmm ama bebeğim emmiyor o emmedikce süt bitti şimdi sağdım çıkan bu 2 göğüsten bana bi akıl verin kızlar tekrar nasıl artırırım ben bu sütü sağıyorum ama bişey çıkmıyor delircem artık
Yüksek ihtimal yorgunluk ve uykusuzluktan gibi geliyor tansiyonun nasıl canımKızlar başı dönen var mı? Doğum yapalı 56 gün oldu başım çok dönüyor 3 gündür var neden bilmiyorum yorgunluktan mı acaba
Sisteme inat çocuğunuza riske atmaya gerek var mı naçizane tavşan dağa küsmüş dağın haberi yokBiliyorum ilk çocuğum atlattı. Zorunlu olsa yaptırırdım ama sistemin ücretli yapmasına karşılık yaptırmayacağım.
Bence bebek kaynaklı fıtık olabilir sezaryenden olduğunu düşünmüyorumKızlar benim 2 seferdir belimden bir ağrı yayılıp bacağım kitleniyor zor hareket ettiriyorum sezaryen kaynaklı mı acaba bu ya
Öyle düşünme benimde sezaryenimde video çekmişler her taraf kan ama öyle böyle değil zaten akşamında kan değerim 10 düşmüştü şu an aklıma geldikçe demir içiyorum 14 lerde ameliyatlarda olur öyleBende pıhtılaşma bozukluğu var, doğum öncesi kansızlığım falan yoktu ama fotolara bakıyorum doktorların üstü başı fazla kan dolu, çıkarken geriye bakmıştım yerler falan bile hep kandı.
Ondan diye düşünüyorum ama gitmedim de yani doktora.
Aslında gidip iğne serum vs önerse Dr yaptırsam iyi olur suratın beyazlığı da geçmedi yani.
Ayy masallah cok tatlı size benziyor su an nasılsınızKozlar biz bugün 2 aylık aşımızı olduk. Sabah 9 da ateşimiz yükseliyor öğlen içirdim calpol u şimdi yine içirsem bişey olmaz dimi çok halsiz bitkin yavrum ateş 37.5 sizinkilerde de ateşlenme oldumu birde bu üstünü çıkartsam mı Allah korusun havale geçirmesinden korkuyorum
Sisteme inattan değil yaptırmak istemediğim ve ayrıca aşırı pahalı olduğu için yaptıramıyorum diyelim. Malum doğumdan beri bütçeyi aşırı aştık ve elde avuçta bişey kalmadı. Ayrıca sordum doktora aşı olsa dahi her çocuk 5 yaşına kadar 1 kez muhakkak rota virüsü geçiriyormuş. Aşı sadece daha hafif atlatmasını sağlıyormuş. O da yersenSisteme inat çocuğunuza riske atmaya gerek var mı naçizane tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok
Maşallah maşallah bize de nasip olur inşallah78. Günden bildiriyorum canlar ilk uzun uykudan sonra bu da 3 saati geçmiyor tabi (en azından bizde ) ikinci uykusu da uzadı 3 e yaklaştıbir kaç gündür. Sonrası yine devamke 1.5 2 saate bir kalkmaya...
15 dk önce 10 damla verdim. Rahatlar inşallahBen günde 1 kere 10’damla veriyorum bize yetiyor doktoru 3 kere 10 damla verebilirsin dedi
Her ilaç herkeste aynı faydayı veya zararı sağlamıyor inşallah fayda görürsünüz15 dk önce 10 damla verdim. Rahatlar inşallah
Maddi açıdansa bi şey diyemeyeceğimSisteme inattan değil yaptırmak istemediğim ve ayrıca aşırı pahalı olduğu için yaptıramıyorum diyelim. Malum doğumdan beri bütçeyi aşırı aştık ve elde avuçta bişey kalmadı. Ayrıca sordum doktora aşı olsa dahi her çocuk 5 yaşına kadar 1 kez muhakkak rota virüsü geçiriyormuş. Aşı sadece daha hafif atlatmasını sağlıyormuş. O da yersenO kadar corona aşısı vurulduk ama en ağır şekilde kaç defa virüs atlattık. Bir sürü de yan etkisi oldu. Hiç aşı olmayanlardan bir kez bile hasta olmayanlar var. Yani diyeceğim o ki bu aşı meselesi çok karışık bir durum ve garantisi yok. Ama bir doktor olarak bana bu aşıyı önerip ücretsiz bir şekilde temin ederseniz buna hayır demem tabi ayrıca mutlu olurum.