- 14 Haziran 2023
- 913
- 700
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #53.541
Çok üzüldüm bunaBenim kuzenim zihinsel engelli aşı sonrası oldu ama hemen not geçeyim “bayat aşı” dan oldu. 30 yaşında bebekken özelde yapıyorlar aşıyı bayatmış açık aşıdan yapmışlar şimdi ki gibi titiz yapılmamış şimdi direkt gün verip soğuk zincirden yapıyorlar cok titizler. O aşıdan engelli oldu şu oldu bu oldu bunlar aşı sonrası ise bayattır bozuktur açılmıştır araştırmak lazım. Aşıların hepsini yaptıracağım güveniyorum sağlık ocağımda tek gün verdi taze olmalı şu saatte hemen burda olun dedi
6. Ayda başlamıyor mu onaben öyle hatırlıyorum.
Öyle düşünme benimde sezaryenimde video çekmişler her taraf kan ama öyle böyle değil zaten akşamında kan değerim 10 düşmüştü şu an aklıma geldikçe demir içiyorum 14 lerde ameliyatlarda olur öyle
tşk ederim canım iyi olduk maşallah ateşimiz sabahta vardı yine şurup verdim şimdi iyi maşallah keyfi yerine geldi ama çok gaz yaptı sanki bu aşılar birdeAyy masallah cok tatlı size benziyor su an nasılsınız
Teşekkürler sağ olunMaddi açıdansa bi şey diyemeyeceğim
Ama gördüğüm ve gözlemlediğim aşılar hastalık oluşsa bile hep daha hafif atlatılmasını sağlamıştır covid aşılarını ayrı tutabiliriz covid henüz tam anlaşılamamış virüs geçmişi kaç sene surda ama diğer aşılar kaç senelerdir yapılıyorkendimde ücretle alacağım ama bunu açık açık söylediğiniz için ayni şehirde olsaydık yardımcı olmaya çalışırdım kendi hekiminize durumu anlatırsanız o da size eminim yardımcı olmaya çalışacaktır
Benim ortanca mesela 3460 doğmuştu ve 2. Ayda 6.5 kilo olmuştu ve sadece anne sütü alıyordu, hep tospik bir bebek oldu. Ama benimki karakter olarakta miskindiArkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Bugün doktor kontrolü vardı bebeğimin. Kilosu ve boyu gelişiminin üstğnde çıktı. Sadece anne sütü ile besliyorum. Dr 3 saatte bir emzir dedi. Zaten öyle yapıyorum dedim. Geceleri 4,5 saat galan uyuyor hiç uyandırmıyorum emzirmek için falan dedim. Persentil hesabında da önde çıkıyor. Benim oğlum 53 günlük. Bu aralıkta olan arkadaşlar sizin bebekleriniz kaç kg ve boyu kaç cm?
Çok teşekkür ederim. Sadece anne sütü olduğu için bana da sorun varmış gibi gelmiyor.Benim ortanca mesela 3460 doğmuştu ve 2. Ayda 6.5 kilo olmuştu ve sadece anne sütü alıyordu, hep tospik bir bebek oldu. Ama benimki karakter olarakta miskindifotolara bakıyorum aynı dönem kuzeni var, foto çekmişiz. Kuzenin eli ayrı bacağı ayrı oynuyor benimki put gibi duruyor sıfır enerji harcama Doktorumuz anne sütünün kilosundan korkmayız demişti ki oğlum şuanda kilo olarak normal ama boy olarak yaşıtlarından uzun. Bence sorun yoktur canım
Bizim doktorumuz da aynı şeyi söylüyor.Milletiniz artık karma bir yapıda olduğu için hastalıkların şekil değiştirdiğini ve yeniden çeşitli hastalıkların taşındığını.Bu yüzden tüm aşıların yapılmasını istediDoktor bir arkadaşım ile konuştuğumda eskisi kadar tehlike yok ancak mülteciler konusu sıkıntılı dedi o da. Ben de ne yapacağımı bilemedim bir dahaki randevuda soracağım ebeye bakalım o ne yorum yapacak.
İlk bebeğimde ateş olmamıştı canım bu bebeğime daha yaptırmadık günü gelmedi dahaKızlar menenjit aşısı yaptıran var mı ateş oluyor mu ? Biz menenjit aşısı olduk bugün üç gün evvel de kasık fıtığı ameliyatı olduk birkaç gündür yoğunluktan hiç takip edemedim burayı
Kaçıncı ayda yapılıyodu menenjitKızlar menenjit aşısı yaptıran var mı ateş oluyor mu ? Biz menenjit aşısı olduk bugün üç gün evvel de kasık fıtığı ameliyatı olduk birkaç gündür yoğunluktan hiç takip edemedim burayı
Benimki salonda yatıyo yatak odası bizimGece gece delircem..
Sağımda bebek Uymuyor salla Salla.aptala döndüm..
Solumda kocam horrhorrrrhorrrr...
Bi şeyler bakıyorum yoksa Boğacam bu adamı.
Bizde bir ara öyle yatıyordukta soğukluk girmesin diye aynı yataktayız artıkBenimki salonda yatıyo yatak odası bizim
Ben yaptırdım ateşi en fazla kulaktan 38 oldu calpol verdik düştü.Kızlar menenjit aşısı yaptıran var mı ateş oluyor mu ? Biz menenjit aşısı olduk bugün üç gün evvel de kasık fıtığı ameliyatı olduk birkaç gündür yoğunluktan hiç takip edemedim burayı
Yaaa öyle mi oluyor benim kız abisine göre daha hızlı kilo alıyor ve pek hareket eden bebek değil acaba abisini geçecek mi abisi 2 buçuk ay zorla emdi 1 yaş olunca mama almadı.Benim ortanca mesela 3460 doğmuştu ve 2. Ayda 6.5 kilo olmuştu ve sadece anne sütü alıyordu, hep tospik bir bebek oldu. Ama benimki karakter olarakta miskindifotolara bakıyorum aynı dönem kuzeni var, foto çekmişiz. Kuzenin eli ayrı bacağı ayrı oynuyor benimki put gibi duruyor sıfır enerji harcama Doktorumuz anne sütünün kilosundan korkmayız demişti ki oğlum şuanda kilo olarak normal ama boy olarak yaşıtlarından uzun. Bence sorun yoktur canım
1. Ay benimki de memede uyudu sonra 2. Aya doğru yattığı yerde mızır mızır uykuya daldığı günler de oldu. Şimdi 2. Ayı geride bıraktık yine memede uyumaya başladı yatırdığım anda açıyor gözleri artık gece yoruluyor galiba dalıyor uykuya pes edipKizlar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz memede uyuyor hep benimki baska bir yolu var mi bu kadar ufakken
Sağım sıklığınızı ve bir sağımdaki sürenizi öğrenebilir miyim ayrıca sağım makinanızın markasını ? Bir cümlede kaç kere sağım denilenebilir rekoru kırdım sanırımBol sagim bol emzirme bol su
Solgar + bestlak kombinasyonu yapıyorum şimdilik
Bi de kuru dut incir hurma Maltana öğünü yapıyorum sütüm arttı
Çok geçmiş olsunKızlar menenjit aşısı yaptıran var mı ateş oluyor mu ? Biz menenjit aşısı olduk bugün üç gün evvel de kasık fıtığı ameliyatı olduk birkaç gündür yoğunluktan hiç takip edemedim burayı