- 27 Ağustos 2022
- 2.573
- 3.221
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #44.961
Biz ilk günden beri yatak odasında yatıyoruz valla yatağım çok rahat salonda koltuk tepelerinde sefil olamam hiçBebekle yatakodasında mı yatıyorsunuz biz salonda yatıyorduk yatakodasına geçeceğiz bugün böyle uyuyamıyorum hiç
Biz ilk günden beri yatak Odasındayız, gece 1.2gibi geçiyoruz genelde. Iste meme, gaz durumuna bağlı olarakBebekle yatakodasında mı yatıyorsunuz biz salonda yatıyorduk yatakodasına geçeceğiz bugün böyle uyuyamıyorum hiç
Benimde açtığım bir ninni ve dua var linklerini bırakayım ikisi de çok iyi geliyor.Bencede daha cok Küçükler ya..
Ninni ne açıyorsun?
Geçen bir ilahi açtım kardeşim kizini onunla uyuturdu. O bitti başka öneriye geçmiş ay aklim Çıktı, ramazan davulu gibi bir sesle başladı çocuk dikti gözleri bakıyor
Gece emzik bende deniyim gun icinde bi alt değiştirirken krize giriyo veriyorum oda atiyo zaten sinir oluyor
Bu gece bunları dinleyelimBenimde açtığım bir ninni ve dua var linklerini bırakayım ikisi de çok iyi geliyor.
Valla bunları eşim bulmuş çok iyi geliyor hakkaten dinginleşiyor çocuğum. İnşallah size de iyi gelirBu gece bunları dinleyelim
Esime de değişiklik olsun
Insallah kuzum Cok sagol,Valla bunları eşim bulmuş çok iyi geliyor hakkaten dinginleşiyor çocuğum. İnşallah size de iyi gelir
Rica ederim canım. Bende bakayım sağolInsallah kuzum Cok sagol,
Doğru gerçekten bende bunu açıyorum.
Teşekkür ederiz teyzesiOyyy tosunpasaa
Sağlıkla buyusun inşallah hoşgelmis
Sezeryan ağrısı benim hasteneden sonra 2. Gun baya iyiydi inşallah çabucak toparlarsın
Gecer kuzum,Teşekkür ederiz teyzesievet hafifledi çok şükür ilk güne göre daha iyi zamanla geçecek heralde bakalım .
Ayy evet sürekli ben dogurdum diyip duruyorumGecer kuzum,
Hadi hoşgeldin aramiza
Selam canım bizim 4 günlük işte ben kendi hastanemde kontrolü vardı yaptırdım bugün özel hastaneydi. Sadece bebeğin uyuması gerekiyor onun dışında birşey demiyorlarBugün sağlık ocağında 2. Topuk kanını aldılar
Aşı için 1. Ay olacak dediler
İşitme testi için ne zaman olacak yaptıran var mı özelde mi devlette mi yapılır acaba
Aynen hurafeyi doğrulamaya çalışalım dedimBenim son ayda çok midem yanmıştı kızım baya saçlı ama tabi hurafe bunlar
Hahahah işte aradığım cevapMidem Hic yanmadı, oglum sirma saçlı
Herkesin bebişi saçlı doğmuş ama bir ayrılim olmadıEvet ama benim midem daha bebeğin saçı çıkma evresine gelmeden inanılmaz yanıyordu
Ben de merak ediyorum. Yarın sabah doğuma gireceğim. Bir şey yeme ve içmeden gel denildş. Yapılmayacak sanırımKızlar sezeryanda lavman yapılıyor mu
Yok öyle bir şey yapmadılar bana ilk doğumumdaKızlar sezeryanda lavman yapılıyor mu
16 kilo almıştım 7 si gitti benim kaldı 9Ayyy dogum.kilolari ne alemde ben çok fenayım kg alıyorum iyice galiba anlamadım sisiyorum