- 27 Nisan 2023
- 567
- 642
- 29
- Konu Sahibi Buffalosos
- #44.941
Hastaneden taburcu oldugumız gün yaptılar bizeKaçıncı gün yapıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastaneden taburcu oldugumız gün yaptılar bizeKaçıncı gün yapıldı
Midem Hic yanmadı, oglum sirma saçlıKızlar midesi çok yananlar bebekler saçlı mı doğdu
Doğum öncesi kiloma geri döndüm. Emzirme dönemi kilo vermek kolay diyorlardı. İştahım baya açık ama kilo vermişim emzirdiğim için herhalde.Ayyy dogum.kilolari ne alemde ben çok fenayım kg alıyorum iyice galiba anlamadım sisiyorum
Cok. Doğru gerçekten..Ben de mama vermek zorunda kaldım hem sarılık var hem kristal döküyor yavrum, çiş yaparken ağrısı oluyor. İkisi için de bol bol beslenme lazım sütüm yetmiyor. Her telefon açan aaaa mama mı veriyorsun sütün gelmiyor mu sen yine de sadece emzir şöyle böyle. Kimseyi terslemiyorum ama aile hekimiyim emzirme danışmanlığı eğitim sertifikam var hepsinden çok daha iyi biliyorum ama nasılsa belki 10 15 sene önce çocuk doğurmuş insanlar benden daha fazla bilgili gibi akıl veriyor sinir oluyorum. Sorma arkadaş sanane benim mememden süt geliyor mu gelmiyor mu. Yok niye sezaryen keşke normal yapsaydın şöyle böyle. Bursa olanlar bilir ben hep vajinal düşünüyordum ama uygun değildi benim şartlarım için. Yenidoğancıya götürdük bebeğimizi. Adam diyor ki niye bu kadar takıyorsun beslensin de nasıl beslenirse beslensin ileride hep hazır paket gıdalar yiyecek engelleyemeyeceksiniz.
Benim de 9 çıktı sezaryenden bir hafta önce, 1 ampul ferinject taktırdım. Daha önce 11 civarındaydı hep. Sezaryenden sonra da yine 9 çıktı hemoglobin. Elimde 1 ampul daha var. İlerleyen günlerde tekrar taktırabilirim. Ameliyattan önce kan hazırlığı yapıldı her ihtimale karşı, siz de doktorunuzla görüşebilirsiniz
Bizim de 12 çıktı transkutanöz. Daha önce kanda 7ydi. Yenidoğancı telaş yapma beslenmesi iyiyse 20ye bile fototerapi uygulamıyorum dedi. Hele exchange hiç yapmıyoruz dedi.
3500 çıkmıştı doğumdan birkaç gün önceki son kontrolde. Doktorum karnımı avuçlayıp uh maşallah doldurmuş 3 buçuk doğar dedi 3490 doğdu
Vajinal yolla alamadığı bakteriler içindir. Ben probiyotik başlamadım bebeğime ama ilk günlerden itibaren d vitamini veriyorum
Sağlıkla gelsin canimKızlar bugün öğleden sonra sezeryan doğuma gireceğim inşallah Biraz korku var dualarınızı bekliyorum .Sizleri seviyorum
Oyyy tosunpasaaSelam kızlar 13 Şubat'ta saat 7.18 de doğum gerçekleşti 3600 Gr 52 cm doğdu eren bey sütüm geldi emiyor çocuk la ilgili bı sıkıntım yok çok şükür ama benim çok ağrım var sezeryandan dolayı sızlama şeklinde Ağrı kesici alıyorum kaç güne geçiyor bu ağrı yanma sizi kızlar
Bizde gece 2-3 gibi yatak odasına geçiyoruz bazen uyanıyor bazen uyanmıyor ağlayana kadar müdahale etmiyorum ağlayınca poposuna pış pış yapıyorum birde ninni açıyorum sakinleşiyor.Ya bu saatlerde bebisi odasinda anne yanina yatırmak istiyorum salonda uyurken yerine koyunca gözler birden açılıyor ağlıyor.. Kosa kosaa geri salona geldik nunaya koydum suan onda uyuyo
Siz nasil yapıyorsunuz kizlar, uyku duzeni oluşturmaya çalışıyorum ama bakalim Becerebilirsem..
Evet ama benim midem daha bebeğin saçı çıkma evresine gelmeden inanılmaz yanıyorduKızlar midesi çok yananlar bebekler saçlı mı doğdu
7kilo vermisim doğumdan sonra ama Vermem gereken 6kilo daha varAyyy dogum.kilolari ne alemde ben çok fenayım kg alıyorum iyice galiba anlamadım sisiyorum
Bizde ayni valla, annem. 10da yatir diyo da yatmıyor ki..Bizde gece 2-3 gibi yatak odasına geçiyoruz bazen uyanıyor bazen uyanmıyor ağlayana kadar müdahale etmiyorum ağlayınca poposuna pış pış yapıyorum birde ninni açıyorum sakinleşiyor.
Olur mu öyle şey onu bilerek incitebilir misin sen onu dünyada en çok koruyacak üzerine titreyecek kişisinO kadar masum ki hatalarımdan dolayı başına bir şey gelcek diye çok korkuyorum. Yanlış bir şey yaparsam. Hakediyo muyum onu diye düşünüyorum bazen
Uyku düzeni oluşturmak için bence daha erken ya küçükler henüz. Allahtan ninni videoları var çok iyi oluyor Birde gece uyku arası emzik veriyorum uykuya geçişini kolaylaştırıyor ve uyku süresini uzatıyor bende bu sürede uyuyorum iyi oluyor. Gündüz gün içinde emzik mecbur kalmadıkça vermiyorum dene bence gece vermeyiBizde ayni valla, annem. 10da yatir diyo da yatmıyor ki..
Meme, mama, gaz isi oluyor sonrasinda geçiyoruz..
Pis pis aynen bazen YouTube dan açıyorum valla agzim. Yoruluyor
Yok duruyor direkt ucuna koyunca üstüne atlet giyiyorum düşmüyor 999 ayar gümüş kapak e bebekten aldık çok iyi geldi yaralarım iyileştiKız naıl duruyo o öyle yapışkanlı bişi mi? üstüne sütyen mi giyiyorsun yoksa sabitlemek için.
Bencede daha cok Küçükler ya..Uyku düzeni oluşturmak için bence daha erken ya küçükler henüz. Allahtan ninni videoları var çok iyi oluyor Birde gece uyku arası emzik veriyorum uykuya geçişini kolaylaştırıyor ve uyku süresini uzatıyor bende bu sürede uyuyorum iyi oluyor. Gündüz gün içinde emzik mecbur kalmadıkça vermiyorum dene bence gece vermeyi