2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    308
Benimkide öyle şeyleri çok demez bazen böyke beni çok sinirli görğr ucu ona dokunmasın diye gelip yine çok yordu seni dimi çok yoruldun dimi siye sorar ama yalandan kavga ederim diye korkuyor ben daha çok sinirleniyorum ve yine ona kızacak bişey buluyorum 🤣
Bu erkekler hepsi aynı 😂 aşırı sinirliyim hepsine

Geldıımmm bıle çok şükür bin şükür kardıolojı doktoru çocuğu görür görmez bu çocuğun bıseyı yok dedı yüzde doksan dokuz bır kere olsa belirtir ileri yüzde mor arama dudakta morarma olur ellerde titreme halsızlık maşallah kılosu yerınde fazladıyla hareketlı dedı rıtm duzenlı dedı kalp fılmı cekıldu büyük falan degıl dedı normal dedı oradan da göğüs Doktor'un bu çocuklar 2 aydır hava verıyorum kortızonlı astım bronsıt dedıler dedım adam tek dınledı bı çocuğun bıseyo yok dedı bu çocuk ıkı kere bronsır geçirse mahvolır dedı bu çocukta bronsıt yok dedı ciğerler temız dedı gereke yok fılme dedı kalp doktorunun cektıgı fılme baktı havayo kes dedı kortızon ıyı bısı degıl dedı çocuğun hoc bıseyı yok dedı hırlama dedı Burunda yapısal Bozuklık var yada gıgırdak tan dolayı gelen bır ses dedı kulak burun boğaz görecek bu çocuk dedı korkulacak hıc bısı yok dedı hepsı koca kfa büyük kafası dedıler bıngıldak baktılar normal dedılee olması gereknın en üst sınırında dedıler genetıkolabılor dedı
Çok çok çok çok sevindim. Çok şükür Rabbıme. Gözlerim doldu. ❤️🤲🤲🤲
Kızlar bu aralar oğlum aşırı sinirli herşeye çığlık atıyor sinirleniyor kendini sıkıyor ya yeni oldu bir haftadır böyle :KK43: var mı bebeği sinirlenen herşeye valla kafama taktım niye böyle hırçınlaştı
Nw çığlık ne çığlık. Girtlagi kopacak diyorum. Manyak mı ne evde hepimizi diken üstünde tutuyo. Birde borsayı fırlatmayi öğrenmiş sinirlenince. Sen kimsin ya 9 aylik bit kadar boyla perişan ediyor bizi 😁😁
Ben sanırım artık delirdim! Haftalardır gündüz 30 dk'dan fazla uyuduğu olmadı. Geceleri aylardır 1 saatten fazla uykuyu nadir yapıyorum. Her gece 5 küsürde kalkıyor sabah 6:30-07:00'a kadar omzumda ve gezerek uyuyor, sonrasında zaten gün başlıyor. Kollarım koparcasına ağrıyor artık, oturduğum zaman uyanıyor. Ve tüm bunların dişten kaynaklı olduğunu her gece diş ağrısı çektiğini sanmıyorum. Ailem ile aynı şehirde olmama rağmen sürekli yalnızım, destek olayını geçtim artık insan görmek istiyorum yalnızlıktan bıktım! Beni ayaklarına bekliyorlar bir hafta gitmesem 15 gündür çocuğu görmüyoruz diyorlar sitem ediyorlar bir de. Neymiş efendim bizde araba varmış biz daha rahat gidermişiz, tamam da ben araba kullanamıyorum, bebekle bir yere gitmek zulüm eşim çoğu zaman haftada sadece bir gün izinli ve o gün de bebeğe eşim bakarken ben de tüm hafta aç kalmamak için sabahtan akşama kadar yemek yapıp stokluyorum. Anne baba diyorum 3-4 kez çocuğu attım bebek arabasına toplu taşıma ile bile gittim, ama kendimi artık enayi gibi hissediyorum! Zaten ben ailede sürekli kullanılan, sömürülen, duyguları istismar edilen sesi çıkmadan her şeye koşan o aptal çocuk oldum! 40'ım çıkana kadar bile bana destek olmadılar annem toplasan parça parça 15-20 gün gelmemiştir yanıma. Az önce tam çocuğu uyutma ile ilgili kriz anındayım, 1 saate yakın olmuş hala uyutamamışım, annem aradı. Artık dayanamadım ve bu düşündüklerimin hepsini kendisine de söyledim. Bana hala diyor ki "ne yapayım oraya mı taşınayım", bu nasıl bir anlaşılamamazlık, bilmiyorum. Ben bebeğimin bakımı ile ilgili zaten kimseden bir şey istemiyorum ama gel bir iki sohbet edelim 2 haftada bir gel 3 haftada bir gel ya ama gel! Ağlamaktan içim çıkıyor bazen artık, insanım ve kendimi kontrol edemeyecek duruma geliyorum. Sabır çeke çeke geçiyor günlerim, kolay bebek zor bebek yok bebek miniş miniş olsa da annenin psikolojisi iyi olmayabiliyor, Allah her annenin yardımcısı olsun ve hiçbir anneyi de bu yaşadığı zor günleri unutturacak kadar vefasız yapmasın. Hem bebeği zor hem de psikolojisi alt üst olmuş bir anne olarak feryat ediyorum artık.
Kuzum benim. Ne diyeceğimi bilemedim keşke aynı şehirde olsaydık. Sana kocaman sarılır destek olurdum. Olmadı birlikte ağlar birlikte gülerdik. İnsanın kendini anlayacağı birine ihtiyaç duyması ne demek biliyorum. 😔💐❤️ ama geçecek bebeler büyücek sen unutmayacaksij zorluklari ama ne olursa olsun içinde kendini öldürme. Ah kuzum benim güzel arkadaşım

Kızlar bizim de tukuruk bezi ve lenf bezlerimiz kan alındı ugs cekildi. Reaktif çıktı çok şükür. Enfeksiyona bağlı gelişmiş. Antibiyotik vermedi 3 ay sonra yine kontrole gidicem bakicaj doktor. Kansızlık ciddi bir durum çıkmadı. 20 damla yaptık kan ilacını. Kilomuz 9.300 erkek 76 boy şükür şuan yol7nda hersey ❤️🤲

Canımsın, destek o kadar önemli ki hele de sakin olmayan uyku düzeni olmayan bir bebeğimiz varsa. Bak ben bu aralar tek bakmıyorum ona rağmen pertim ve cidden çıldırmak üzereyim mahfoldum tek bakmadığım halde böyleysem tek bakan sizleri düşünemiyorum :KK43: tek baktığım günler aç kalıyordum eşim gelene kadar ağzıma lokma koyamıyordum WC ye bile göndermiyor. Umarım bu süreç geçicidir ben artık o sevimli hallerinin tadını doyasıya çıkarmak istiyorum ağlamasınlar mutlu huzurlu olsunlar inşallah 🙏🏻 hem biz de dinlenmiş rahat kafayla onlara daha verimli oluruz.
Ailen konusuna gelince çok üzüldüm bu duruma, gerçekten insan çok istiyor bi ses duysun yalnızlık çok zor hele ki bebek bakarken insan dört duvar arasında bi sohbet edecek insan arıyor. Benim mesela şuan üst katım boşalmış dua ediyorum Allah'ım inşallah seveceğim anlaşacağım biri gelsinde yalnız olmayım bazen gelip gidelim birbirimize diyorum. Benimde etrafımda ne arkadaş ne kimse var. Ve böyle bir durumun içinde anlayışsız da bir eşle mücadele ediyorum. Keşke şu süreçte insanı birazcık anlayıp destek olsalar. Ben psikolojik destek olmalarına da razıyım hani ne bilim çok iyi bakıyorsun çok iyi annesin yada ne bilim bi çay demleyim sana yorgun görünüyorsun. Yorgunluğumu bilmeyen anlamayan zerre umursamayan bir adamla evliyim benimde sınavım o mesela.
Beni de en çok yıpratan şey yalnızlık maalesef çocuğa bir şekilde dayanıyorsun ama bu yalnızlık ile baş edemiyorum bunu defalarca dile getirdiğim halde ailem tarafından görmezden geliniyor gibiyim. Sanki dünyalar kadar insan içinde tek başıma kalmışım. Sevdiklerinden şüphem yok ama her konuda hep ben koşmalıyım ve bu 32 yıldır hep böyle oldu, diyorum ya çocuk doğdu sevmeleri için bile ben götürmeliyim. Eşim ameliyat oldu annem de basit bir operasyon geçirdi mesela o arada kimse gelip bana destek olmadı ameliyathane kapısında tek başıma ağladım, ertesi gün de yine koştur koştur anneme gidip bakıp eve eşimin yanına geri döndüm. Oysa annem yürüyebilecek durumdaydı ve gelebilirdi. Çok fazla şey var oooo anlatsam öyle kırılmışım ki artık kendimi aptal ve enayi gibi hissediyorum. Benim çok şükür eşim çok ilgilenir ama işte çalıştığı için günde ilgilenebileceği ne kadar ki, sabah işe gittiği içim gece de ben kalkıyorum sürekli. İnşallah kafana göre biri gelir komşu olarak 🙏
yazdıklarını öyle hissederek okudum ki çok iui anlıyorum seni böyle dertlendiğinde insan birine sarılıp ağlamak istiyor gerçekren acaba biz mi abartıyoruz yoksa gerçekten insanlar umursamaz mı bilmiyorum ileride bizde mi böyle olucaz araba 3 5 sene sonra bu günleri unutup yeni doğum yapan bir anne görsek acılarımızı unutup onun ne akdar yorgun olduğunu iyi şeyler duymak istediğini anlamayacak mıyız merak ediyorum ama ben yinede yaşadıklarımı unutacağımı sanmıyorum annelik zor çok ama çok zor sanki ben anne olmaya uygun değilmişim gibi hissediyorum bazen böyle düşününce çok kızıyorum kendime sonra düşünüp baktığımda kendime ayırdığım zamanım yokki çok notmal diyorum böyle düşünmem. Hepimizin yaşadığı zorluk başka olsada aslında hislerimiz aynı bende artık pek kendimi tutamıyorum uykusuzluk yorgunluk bazen dediğin gibi aç bile kalıyor insan yemek yapmaya zaman yok her şey katlana katlana gidiyor. Benim tüm ailem akrabam bana çok yakın bazıları yürüme mesafesi ama annemden babamdan başka gerçwkrwn düşünen kimse yok görümcemle aynı binadayız ama ben nişey istemesem o teklif etmez hani şu kafada zaten ihtiyacı olsa söyler ama söylemen işte söyleyememillaki evinde yemek pişiyor arada bir insan yoklar diyorum bir tabak bişey gönderir yada ne bişeyim markete gidiyorum bişey lazım mı der her gün dışarıdan yemek söyle market alışverişini int yap böyrk bir dünya yok yani bende baya uzun yazdım ama böyle birilerini anlatınca aklıma geliyor sinirleniyorum insanların böyke umursamaz oluşuna
Ben annem gibi bu zorlu günlerimi unutmak istemiyorum, sanmıyorum unutacağımızı da. Benim eşimin ailesi ile pek bir bağım yok o yüzden onlardan hiç beklentim yok açıkcası. Ben uzak duruyorum onlar da uzak, aramızda hep bir mesafe var. Ama kendi ailem ile öyle değil ilişkim, şimdi baktığımda ise sürekli tek taraflı bir fedakarlık görüyorum ve artık son noktaya geldiğim için de şu an patlıyorum. Senin eşinin tarafı da zormuş kayınvaliden de ayrı bir dünya, benim hem valide hem peder beyin dili zehirli x2 düşün. Bu sebep ile uzak duruyorum zaten en başından beri.
Çok çok çok çok sevindim. Çok şükür Rabbıme. Gözlerim doldu. ❤️🤲🤲🤲

Nw çığlık ne çığlık. Girtlagi kopacak diyorum. Manyak mı ne evde hepimizi diken üstünde tutuyo. Birde borsayı fırlatmayi öğrenmiş sinirlenince. Sen kimsin ya 9 aylik bit kadar boyla perişan ediyor bizi 😁😁

Kuzum benim. Ne diyeceğimi bilemedim keşke aynı şehirde olsaydık. Sana kocaman sarılır destek olurdum. Olmadı birlikte ağlar birlikte gülerdik. İnsanın kendini anlayacağı birine ihtiyaç duyması ne demek biliyorum. 😔💐❤️ ama geçecek bebeler büyücek sen unutmayacaksij zorluklari ama ne olursa olsun içinde kendini öldürme. Ah kuzum benim güzel arkadaşım
Bunu düşünüp söylemen bile yeter ❤ İnsanlar şuncacık şeylerden bile ne kadar mutlu olduğumuzu, şu sözlere bile ne kadar muhtaç olduğumuzu farkında olsalar keşke. Bu arada çok çok geçmiş olsun 🙏

Erkek annelerine soruyorum bu soruyu oğlumu sünnet ettirebiliriz hafta sonu bir aksilik çıkmazsa ama aşırı korkuyorum ne zamandır erteliyorum bu işi tuhaf bahanelerle ama baya korkuyorum ya ne yapıcam nasıl yapıcam oğlumun yanında duramıcan sanırım randevu aldım ama mideme ağrılar girdi şimdiden ama yanında duramazsam kendimindaha da kötü hissederim nasıl anneyim ben onu orada bırakıcam çok korkuyorum gerçekren, ben 8 yaşlarındayken kardeşim sünnet olmuştu yine aynı hastanede oğlumda oraya götürücez onzaman kardeşimin ağlama seslerini hatırlıyorum çokn korkmuştum kardeşimde 11 aylıktı sünnet olduğunda kapıda beklerken ağlamıştım baya acaba travma gibi mi oldu bende ondan mı bu kadar korkuyorum nasıl aşıcam bu durumu

Erkek annelerine soruyorum bu soruyu oğlumu sünnet ettirebiliriz hafta sonu bir aksilik çıkmazsa ama aşırı korkuyorum ne zamandır erteliyorum bu işi tuhaf bahanelerle ama baya korkuyorum ya ne yapıcam nasıl yapıcam oğlumun yanında duramıcan sanırım randevu aldım ama mideme ağrılar girdi şimdiden ama yanında duramazsam kendimindaha da kötü hissederim nasıl anneyim ben onu orada bırakıcam çok korkuyorum gerçekren, ben 8 yaşlarındayken kardeşim sünnet olmuştu yine aynı hastanede oğlumda oraya götürücez onzaman kardeşimin ağlama seslerini hatırlıyorum çokn korkmuştum kardeşimde 11 aylıktı sünnet olduğunda kapıda beklerken ağlamıştım baya acaba travma gibi mi oldu bende ondan mı bu kadar korkuyorum nasıl aşıcam bu durumu
Benimki 5 aylıktı olduğunda yanında girmiştim pek anlamamıştı bile ne olduğunu öyle bakındı durdu emzirdim işlem sırasında müzik falan açıldı işte çokta sürmedi. İşlem sonrası da ilk çişinde bi ağladı sonra bir sıkıntı olmadı ki dönmeye başlamıştı devamlı da üzerinde yattı durdu. Bizim için çok sıkıntı olmamıştı.

Benimki 5 aylıktı olduğunda yanında girmiştim pek anlamamıştı bile ne olduğunu öyle bakındı durdu emzirdim işlem sırasında müzik falan açıldı işte çokta sürmedi. İşlem sonrası da ilk çişinde bi ağladı sonra bir sıkıntı olmadı ki dönmeye başlamıştı devamlı da üzerinde yattı durdu. Bizim için çok sıkıntı olmamıştı.
Ne güzelnya kolayca geçmiş zaten gece uyumuyor sünnet olacak ağrısı olacak falan birde ağlayacakdiye stres yaptım ağrı kesici iğne yapıyolarmış ekstra ücretli hişey yani ondan yaptırdınız mı peki hani zararı falan yoktur heraşde

Ne güzelnya kolayca geçmiş zaten gece uyumuyor sünnet olacak ağrısı olacak falan birde ağlayacakdiye stres yaptım ağrı kesici iğne yapıyolarmış ekstra ücretli hişey yani ondan yaptırdınız mı peki hani zararı falan yoktur heraşde
Ağrı kesici bir iğne yaptırmadık işlem sonrası. İşlem öncesinde sprey ile uyuşturdu sonra iğne yaptı sonrasında bir şey yapılmadı. Sünnet çok etkilemedi bizi ya şükür öyle ağrı sızı falan çekmedi.

Kızlar bizim de tukuruk bezi ve lenf bezlerimiz kan alındı ugs cekildi. Reaktif çıktı çok şükür. Enfeksiyona bağlı gelişmiş. Antibiyotik vermedi 3 ay sonra yine kontrole gidicem bakicaj doktor. Kansızlık ciddi bir durum çıkmadı. 20 damla yaptık kan ilacını. Kilomuz 9.300 erkek 76 boy şükür şuan yol7nda hersey ❤️🤲
Maşallahhh maşallahhh

X