- 27 Ağustos 2022
- 2.573
- 3.221
- Konu Sahibi Buffalosos
- #44.981
Bana yapılmadı genelde vajinal doğum öncesi yapılıyorKızlar sezeryanda lavman yapılıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana yapılmadı genelde vajinal doğum öncesi yapılıyorKızlar sezeryanda lavman yapılıyor mu
KAç saat yeme içme denildi acabaBen de merak ediyorum. Yarın sabah doğuma gireceğim. Bir şey yeme ve içmeden gel denildş. Yapılmayacak sanırım
Yok öyle bir şey yapmadılar bana ilk doğumumda
Teşekkürler kızlar bir de sezeryandan sonra sizden önce bebek odaya gidiyor muBana yapılmadı genelde vajinal doğum öncesi yapılıyor
Yapılmıyor diye biliyorum bana yapılmadıKızlar sezeryanda lavman yapılıyor mu
Bu uygulama her hastanede farklı oluyormuş benim doğum yaptığım hastanede ben odaya geldikten sonra bebeği getirdiler, ben gelene kadar bebek odasındaydı.KAç saat yeme içme denildi acaba
Teşekkürler kızlar bir de sezeryandan sonra sizden önce bebek odaya gidiyor mu
Ay ne güzel ya inşallah bizimkide böyledir herkesin tanışırken yüz ifadesini görmeyi çok istiyorumBu uygulama her hastanede farklı oluyormuş benim doğum yaptığım hastanede ben odaya geldikten sonra bebeği getirdiler, ben gelene kadar bebek odasındaydı.
Ameliyathaneden çıkıp bebek odasına giderken herkes görüyor Bebek odasında camdan izleyebiliyorlar bebeğiAy ne güzel ya inşallah bizimkide böyledir herkesin tanışırken yüz ifadesini görmeyi çok istiyorum
Canım yalnız değilsin sakin olmaya çalış biz stres yaptıkça sanki inadına gibi uyumuyorlarUyumuyor ya uykusuzluktan bayılmak üzereyim ve uyumuyor
Gerçekten sabrımın sonundayım ya Herşeyi yapıyorum ve asla uyumuyorCanım yalnız değilsin sakin olmaya çalış biz stres yaptıkça sanki inadına gibi uyumuyorlar
Benim için tuttu bu hurafe saçı var epeyKızlar midesi çok yananlar bebekler saçlı mı doğdu
Yaa yine bi anlamı kalmadıAmeliyathaneden çıkıp bebek odasına giderken herkes görüyor Bebek odasında camdan izleyebiliyorlar bebeği
Bana sezeryan dan sonra tuvalete çıkamayınca yapıldıKızlar sezeryanda lavman yapılıyor mu
Gümüş kapak kullan mutlaka hiç çıkarmaKızlar selam 12.02 de saat 10.05 de sezeryan oldum Alp cim 51 cm 3140 gr doğdu çok şükür sağlıklıyız sezeryandan sonra asla iyileşemeyeceğini düşündüm ama 3. Gün o kadar iyi oldum ki hemen duşa girdim lavaboya girdim çok iyi geldi sonra sütüm geldi çok şükür ama göğüslerim yara ve bugün emerken kanadı çok kötü oldular ne yapacağız böyle
Canm bebek senden once cikiyor odaya yaninda biriyleKAç saat yeme içme denildi acaba
Teşekkürler kızlar bir de sezeryandan sonra sizden önce bebek odaya gidiyor mu
Ayyy çok heyecanlı hadi bakalım inşallah Bir avazda kucakla cennet kokulu yavrunu Haberleri bekliyoruzKızlar bugün sanırım nişanım geldi, çok hafif regl öncesi sızısı da hissediyorum sanki. İnşallah doğuracağımdır yavaştan artık
Mama takviyesi devam değil mi? Uykuları kısa kısa mı oluyor hepGececi tayfa burada mı gece uykusunu çok özledim 1 saat uyumuşum bebiş uyuyunca ilk kez uyuyabildim o da 1 saat
Meme veriyorum üstüne mama içiyor , 2 saat kadar uyuyor ama arada mıklıyorMama takviyesi devam değil mi? Uykuları kısa kısa mı oluyor hep