- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
Yarın 3500 falan olur dedi doktorTahmini kaçtır hcg
Evet karından göründü ama ilk bebegimde bnde hemen görmemiştim keseyiKarından mı göründü peki sizde
Benim de bugün tahmini 3600 4000 civarıdır diye düşünüyordum görünür mü acaba diye şüpheyle gitmiştim inşallah siz de görürsünüzBende yarın doktora gideceğim ama hcg seviyem 8 binleri bulmamıştır ki inşallah keseyi görürüz :)
Çok sevindim hayırlı olsun darısı bizeMerhaba kızlar heyecanımı paylaşmak istiyorum ben bugün doktora gittim ve keseyi gördük şükürler olsun 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gideceğim hepimiz bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah
Ben 1 kere yaptırdım sonra doktora gittimArkadaşlar beta hcg testini ne zamana kadar yapmaya devam ediyoruz
O zaman bence pazartesi giderseniz garanti görünürYarın 3500 falan olur dedi doktor
Zaten hafta olarak da küçük oluyor ya artık öyle teselli edeyim kendimiEvet karından göründü ama ilk bebegimde bnde hemen görmemiştim keseyi
Benim yediğim şeylere göre oluyor yani kusma yok ama uzun süreli bulantı oluyorKızlar bulantılarınız varmı. Bende hemen acıkıyorum ve yağlı kokulu şeyleri yiyemeye başladım meyveli yoğurt fln yiyorum. İstifra etmiyorum ama iştahım kaçıyor
rüyaya gelmiş korkma annecim ben burdayım demek istemişZaten hafta olarak da küçük oluyor ya artık öyle teselli edeyim kendimirüyamda da kalp atışını görüyordum kıpır kıpırdı bebişim
Ayy annesi yesinrüyaya gelmiş korkma annecim ben burdayım demek istemiş
Evet tablo istyoruzKızlar bu grubun tablosuzluğu bir başına bomboş kalmışlığı anksiyetemi tetikliyor ya bir diğer gruplara bakın bir bu gruba
Haftaya geliyorum inşallah buraya pozitifi görüp
Böyle oluyor korkma normal ama neden bnde inan blmiyormKızlar çok mutluyum 5 hafta 6 günlük gebeyim bugun kese göründü kalp atısıda duyuldu şükür aklımı karıstıran ultrasonda 6+6 ydı nasıl olabilir bu
Maşallah hayırlı olsun darısı bana inşallah benim daha 4+3Kızlar çok mutluyum 5 hafta 6 günlük gebeyim bugun kese göründü kalp atısıda duyuldu şükür aklımı karıstıran ultrasonda 6+6 ydı nasıl olabilir bu