2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben Bayadır aktivia veriyorum

Biz 6. Ayında falan bıraktık emziği. Çünkü gece emzikle uyuyırdu. Emzik ağzından düştükçe uyanıyordu. Uyanmaları sıklaşmıştı. Biz de bıraktırdık ve uykusu uzadı. Şu an 10 da uyuyor. Sabah 4:30 gibi bi uyanıyor. Müdahale etmiyoruz. Kendi kendine uykuya geçiyor. Bazen uzun sürüyor uykuya geçmesi. 7:30 gibi de tamamen kalkıyor. Gündüzleri bir buçuk saat şeklinde iki kere uyurdu. Şimdi yaz geldi diye sürekli parka bahçeye çıkarıyoruz. Gündğz çok yorulduğu için gündüz uykuları da uzadı.

Yani benim bebeğim öyle defalarca kez uyanan bir bebek değil genelde. Bazen oluyor tabi diş dönemlerinde ama etraftan şöyle cümleler duyuyorum. 1 yaşını geçti artık kesintisiz uyuyamıyor mu. Bu cümleleri duydukça aşırı moralim bozuluyor. Bir yerde hata mı yapıyorum diyorum. Çünkü halleten ben de dinlenmiş uyanmıyorum. Göz altlarım morardı resmen.

Bizimki de gece 4-5 kez kalkıyor . Bazı zamanlar artıyor . Uykuyu seviyor ama uyuyamıyor gibi benimki uykuya geri dönemediği zamanlar sinirleniyor. . Ben de uzun uzun uyumayı unuttum. Kızım uyuduğunda da uyuyamıyorum. Bağışıklığım düştü uykusuzluktan . 1 aydır griptim yeni iyileşiyorum daha . ne zaman düzelicez acaba

1 defa kalkması da normal değil mi zaten hatta gayet iyi değil mi .

22:38'den bu yana tam 7. kez kalktı, bu gece de çokca sabır. Artık bıktım, isyan ediyorum. Bunun daha sabaha karşı uyanması var en az bir bu kadar. Allah'ım akıl sağlığı versin, Âmin...

22:38'den bu yana tam 7. kez kalktı, bu gece de çokca sabır. Artık bıktım, isyan ediyorum. Bunun daha sabaha karşı uyanması var en az bir bu kadar. Allah'ım akıl sağlığı versin, Âmin...
Gerçekten çok zor bu uyku meselesi, benim bebeğimde hep geç uyuyor gece 11 12 oluyordu bugün 9 da uyudu sevindim, 1 de kalktı geri uyumuyor, bende daha yarım saat olmuştu uyumuştum gene bu gece uyku yok

Gerçekten çok zor bu uyku meselesi, benim bebeğimde hep geç uyuyor gece 11 12 oluyordu bugün 9 da uyudu sevindim, 1 de kalktı geri uyumuyor, bende daha yarım saat olmuştu uyumuştum gene bu gece uyku yok
Banyo yaptırdım loş ışık masal derken 8 çeyrek gibi uyudu. 10a kadar 2 kez uyandı tekrar daldı. Sonra tamamen uyandı. Saat 2yi geçiyor hala uyku yok. Gerçekten yoruldum

Banyo yaptırdım loş ışık masal derken 8 çeyrek gibi uyudu. 10a kadar 2 kez uyandı tekrar daldı. Sonra tamamen uyandı. Saat 2yi geçiyor hala uyku yok. Gerçekten yoruldum
Hepimiz aynıyız, ne sıkıntıları dertleri var anlamıyorum cidden çok zor bu uykusuzluk, bebek bakmanın en zor kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…