- 13 Mart 2023
- 15
- 4
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa aynıyızBenimde bugün 4+4 oldu Hayırlısı ile şu zaman sağlıkla geçsin hepimizin doğumları arka arkaya olacak gibi :)
Aynı durumdayım bir de benim bacağımın arkasına vuruyor ağrı ama uzanınca geçiyor çok oturursam ya da ayakta kalırsam belim ağrıyorKızlar bugünki belirtileriniz neler benim belim kopuyor
Benimde aynı bacagıma vuruyor ama hala yatıyorum geçmek bilmediAynı durumdayım bir de benim bacağımın arkasına vuruyor ağrı ama uzanınca geçiyor çok oturursam ya da ayakta kalırsam belim ağrıyor
Karın sisliği kasık agrısı bel agrısı var canımKarnında şişlik olan var mı yoksa benim psikolojik mi
Evet ya sanki 4 aylık gibi ne alaka diye bakıp duruyorumKarnında şişlik olan var mı yoksa benim psikolojik mi
Bende karnım var gibi hissediyorum ama bana gülüyorlar daha 4+3 deyimKarnında şişlik olan var mı yoksa benim psikolojik mi
Benmde şiş şuan 4 5 aylık var şuan tabiki bebek degl bu karın ama artık inmiyor gazıydı şişkinligiydi derken bebek büyüyor hep şiş kalıyorKarnında şişlik olan var mı yoksa benim psikolojik mi
Merhaba ben de ultrasona gore 5+5 im de bugun doktora gittim sadece kese vardi siz gittiniz mi, icinde bir sey var miydi ya da ultrason goruntunuz varsa atabilir misinizselamlar ben de 5+5 rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba bende de sadece kese vardı doktor haftaya tekrar bakacaktı ama hiç memnun değilim doktorumdan başka doktorlar arayış içerisindeyim (Merhaba ben de ultrasona gore 5+5 im de bugun doktora gittim sadece kese vardi siz gittiniz mi, icinde bir sey var miydi ya da ultrason goruntunuz varsa atabilir misiniz
Merhaba ben de ultrasona gore 5+5 im de bugun doktora gittim sadece kese vardi siz gittiniz mi, icinde bir sey var miydi ya da ultrason goruntunuz varsa atabilir misinizselamlar ben de 5+5 rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
insallah gonlunuzce bir doktor bulursunuz kalp atisi icin kac haftalik gitmeyi dusunuyorsunuz peki?Merhaba bende de sadece kese vardı doktor haftaya tekrar bakacaktı ama hiç memnun değilim doktorumdan başka doktorlar arayış içerisindeyim (
Sanırım 6. haftaya girdikten sonra giderim :) bir de çok ultrasona girme taraftarı değilim aslında ya o konuda da çok endişelerim var. Normalde zaten her şeyi inceleyen biriydim hamile kaldıktan sonra hepten arttıMerhaba ben de ultrasona gore 5+5 im de bugun doktora gittim sadece kese vardi siz gittiniz mi, icinde bir sey var miydi ya da ultrason goruntunuz varsa atabilir misiniz
insallah gonlunuzce bir doktor bulursunuz kalp atisi icin kac haftalik gitmeyi dusunuyorsunuz peki?