2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    306
Sanırım bel ağrılarımız normal benimde var
Pilates yapıyorum çok rahatlatıyor
 
Kızlar lütfen bana bir kurutma makinesi önerisi yapın kullanan var ise aranızda
Benim 12 senelik arçelik kurutma makinem vardı canım çok memnundum, ama artan elektrik fiyatlarından dolayı kullanınca 200 300 fark oluyordu... Değiştirmek istiyorduk. Yaklaşık iki hafta önce buzdolabı alana kurutma indirimi vardı arçelikte, ama iki modelde biri 8 kilo bir 9 kilo olanlarda, 9 kilo olanı aldık. 2 sefer kullandım güzel kurıtuyor. Ama elektriğe faydası ne olur henüz ölçemedik.
Son modeller de güzel görünüyordu... Ama onlar kampanyaya dahil değildi.
 
Kızlar lütfen bana bir kurutma makinesi önerisi yapın kullanan var ise aranızda

Ben bundan kullanıyorum canım çok memnunum. 9 kg içinde çift kişilik yorgan çok rahat kuruyor tek başına sığıyor. Su haznesi de var su gideri de var istediğin gibi yerleştirebiliyorsun ister banyoya ister başka bir odaya koyabiliyorsun ben çamaşır makinamın üstüne koydurdum banyoda o şekilde yeri ayarlı olduğu için. 1 saat 50 dk lık programda renkli ve beyazları siyahları her şeyi aynı anda kurutabiliyorum renkler karışmıyor toz haznesi çift yani 2 filtresi var o da benim için avantaj. Eskiden farklı bir marka kullanıyordum ama ıslak bırakıyordu nemli kalıyordu yumuşatıcı kokusunu kıyafetten alıyordu kırış kırış çıkarıyordu çok çektim ondan o yüzden değiştirmiştim bunu aldım. Bir de Arçelik markası eğer evde voltaj atmasından kaynaklı elektrik arızası olursa ve evdeki beyaz eşyaların ana kartı yanarsa Arçelik bu zararı karşılıyor bununla uyumlu akım koruyucu aldım o zamanın parasıyla yani 2 sene önce 380 tl vermiştim onu taktılar olası bi ana kart yanmasını ücretsiz karşılıyor bir kere o da başımıza gelmişti mağdur olmuştuk çok şükür baya memnunum.
 
Tek rapor almıştım ben 32 de çalışabilir almıştım. Orada işe ne zaman başlayacağın tarih yazıyor . Aktarma kısmı yazıyordu
 

Ben grundig 92 PCW 9 kg alcam önerilere bakarak ya da bir üst modelini

Ayy kızlar teşekkür ederim bunlarıda değerlendirmeye alacağım şuan için İron Finish teknolojili beko olabilir diye düşünüyorum yarın bi mağazaya gidip inceleyeceğiz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…