- 10 Temmuz 2024
- 108
- 185
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
- #14.961
Çok kötü birşey kitlenip kalıyorum resmenonun çözümünü oturma minderinde buldum mucize gibi acıyı kesti . ben bütün gün oturarak çizim yapıyorum aşırı acırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kötü birşey kitlenip kalıyorum resmenonun çözümünü oturma minderinde buldum mucize gibi acıyı kesti . ben bütün gün oturarak çizim yapıyorum aşırı acırdı
Ayyy nazlıııı hala göstermedi mi 20. Haftaya mı kaldıGünaydın hanımlar
18+1den merhabalar, yine bacakları sımsıkı kapatmışız ve cinsiyeti öğrenemiyoruz tabii ki
Selam canım ben söylemiştim instada bebekarabaciniz_ diye bir sayfa. (Reklam değil) Arkadaşım oradan aldı çok memnun kaldı hem temiz hem garanti veriyor. O marka bebek arabaları biraz yüksek segment ama 15-25 bin arası ikinci el rakamları. Ben oradan Cybex Mios alacağım. Ama 7. -8. Ay da almayı düşünüyorum. Almadan sayfa sahibine bilgi verirseniz ürün gelince bilgi veriyor size. Arkadaş tavsiyesi oldu benimki de.Bende sürekli bebek arabası bakıyorum netten. Ama sanırım gidip canlı canlı görmeden karar veremeyeceğim. Grupta bir kişi instada ki 2. El satan kişiyi söylemişti. Aslında orda ki modeller çok hoşuma gitti ama ne kadar güvenilir emin olamadım. Gidip bakarak açıp kapama kolaylığını ve hafifliğini tecrübe edenlere paylaşırsa çok sevinirim
Tek kullanımlık olanlarda alcam benAlt açma örtüsü hangisini aldınız
https://www.hepsiburada.com/baby-me...x-60-cm-40-adet-p-HBV00000BQZLP?magaza=ebebek bundan aldım size yazdıktan sonra. Umarım güzeldirTek kullanımlık olanlarda alcam ben
Ablam hep bundan kullandı çok memnundu. Bunun birde ince olan versiyonu varhttps://www.hepsiburada.com/baby-me...x-60-cm-40-adet-p-HBV00000BQZLP?magaza=ebebek bundan aldım size yazdıktan sonra. Umarım güzeldir
Buyuk ihtimalle oyle, artik detayli ultrasonda da gostermezse pes ediyorum yaniAyyy nazlıııı hala göstermedi mi 20. Haftaya mı kaldı
Bulsam bende alırdım da işteGüle güle kullan canım. Aman akıtmaz bişey olmaz aldık kullancaz bakalım bizde canım
Bende bundan aldım. İki tane yıkamalı var bir de kullan at bu şekilde aldım. İkiye kesip kullanın demişler yorumlarda büyük diye C Crnfuahttps://www.hepsiburada.com/baby-me...x-60-cm-40-adet-p-HBV00000BQZLP?magaza=ebebek bundan aldım size yazdıktan sonra. Umarım güzeldir
Ben Mini by Easywalker Buggyturn aldım hem hafif hem kabin boy hem tek elle katlanıyor ve puseti çıkarmadan oturma kısmının altından dönerek çift yönlü kullanılıyor daha kullanmadım tabiki ama evde denemelerim çok pratik oldu, indirime girmişti eğer bütçenize uyuyorsa takip edin kasımda belki tekrar indirime gireraraştırıyorum da, hem hafif katlansın hem çift yön olsun istiyorum. Çift yön yok galiba bunda bi eksikliğini yaşadın mı
Teşekkür ederimCanım bende tüp bebek yöntemi ile gebe kaldım 10. Haftaya kadar sadece günde 2 tane progestan fitil kullandım başka ilacım yoktu. Gebelik takibine gittiğim doktor 10. Hafta ile 12. Hafta arası günde 1 tane kullanmamı önerdi. Tüp bebek merkezi 10. Haftada bırak demişti. Ben gebelik takibi doktorunun önerisi ile 2 hafta daha devam ettim. Şuan 12+0 ım komple bıraktım
Ekonomik oluyordur böyle olunca da bende o yüzden tercih ettim.Evet dediğim bu bizde kesip kullanıyoruz, kullan ata da gerek kalmıyor bulaşmadıkça tabi
Teşekkür ederimGünaydın hanımlar
Tüp bebek tedavisi çok bireysel bir süreçtir herkesin ihtiyacı olan tedavi bambaşkadır O yüzden doktorunuz sizin için en iyi tedavi protokolünü belirlemiştir S Sevimlikiz2 ilaç azaltma ile ilgili tüp bebek hekiminden görüş alabilirsin, endişelenme zamanı geldiğinde zaten azaltılacak ilaçlar bunlar
Amin çok teşekkür ederimRica ederim canım benimki de tüp bebek doktoru. İnşallah bir an önce kanaman durur
Teşekkür ederimSenın durumun özel bence canım kendı doktorunla guvenmıyorsan baska bır doktorla görüşmelisin,yorum yapmak dogru olmaz ilaç iğne vs konularında burada,çünkü bir bebegın hayatı söz konusu burada.kanamanın nedenı belkı eşi aşagıdadır bebegın o yüzden olabılır,ilaç konusunfa tavsıye veremem ama bol bol dınlenmenı fazla kalkmamanı tavsıye ederım sana,eşi aşagıdaysa bıle yukarı cıkmasına yardımcı olur