- 19 Mayıs 2024
- 2.031
- 1.324
- 48
Aynen banda saçma geliypr sonuçta 2 yaşına kadar emerse hiç mi yemeyecek balık annem her şeye karışıyor onu verme bunu verme bende aksine yemek konusunda çok rahatım ya alışsın da rbir an önce bizimle yesinDün öğlen yoğurt yedi akşam balık yedi bu msntıkla bakarsak bide üstüne emdi
3 ay kadar sonra inşallahAynen banda saçma geliypr sonuçta 2 yaşına kadar emerse hiç mi yemeyecek balık annem her şeye karışıyor onu verme bunu verme bende aksine yemek konusunda çok rahatım ya alışsın da rbir an önce bizimle yesin
Canım onu doktorun planlaması gerek, cünkü yapıldığı aylara göre dozlar değişiyor normalde bize doktorumuz birini 3 birini 2 planlanmıştı ama biz ilkinde 2 sini yaptırınca 2 doz olan aşı da 3 e çıktı. Yani doktor hangi ay hangisini dediyse plana uymak en güzeli. Bizim Kafamızı sağlık ocağındaki ler karıştırdı. Sonra doktora uyalım dediler ama aşı sipariş verildiği ve soğuk zincir olduğu için geri iade de olmadı. Bizde vurdurmuş olduk.Yok canım ilk defA yaptıracaz menenjit i daha hiç doz yapılmadı, ya ben onu hiç anlamadım eşim anladım dedi onla yaptıracaz. İki tane var hangisi nasıl bilmiyorum açıklamak isteyen olursa dinlerim aşı dozları farkı şu bu ne
Olmaz canımKızlar ben oğluma bugün balık verecektim unuttum labne verdim bişey mi olur mu yoksa hiç vermesemmi
Karanfil varsa onun ez biraz yağda bekler sür yada öğütücün var öğüt yağa dök direkt sürKızlar bu yan dişler çok zorladı bizihiç durmuyor 6 saattir emmiyor çok az bişey şeftalili muhallebi yedi onun dışında ne uyuyor ne emiyor ağlıyor jel sürüyorum olmuyor calpol verdim yaramadı ne yapacam ben doktor da bişey demedi. Tetagil işe yarıyor mu yarıyosa onu alayım
Gecmis olsun canım yann kesiciler çok kötü oluyo yaa 1 2 gün sabret kuzum geçecekKızlar bu yan dişler çok zorladı bizihiç durmuyor 6 saattir emmiyor çok az bişey şeftalili muhallebi yedi onun dışında ne uyuyor ne emiyor ağlıyor jel sürüyorum olmuyor calpol verdim yaramadı ne yapacam ben doktor da bişey demedi. Tetagil işe yarıyor mu yarıyosa onu alayım
Sağol canım, İşte ben o olayı anlamadım ama bizimki dedi ki gelecek ay yaptır ondan iki ay sonra yaptır sonra 1 sene mi 2 sene mi sonra bı daha yaptır dedi eşim anlamış top onda yani şimdi yanlış bişey yazmayimCanım onu doktorun planlaması gerek, cünkü yapıldığı aylara göre dozlar değişiyor normalde bize doktorumuz birini 3 birini 2 planlanmıştı ama biz ilkinde 2 sini yaptırınca 2 doz olan aşı da 3 e çıktı. Yani doktor hangi ay hangisini dediyse plana uymak en güzeli. Bizim Kafamızı sağlık ocağındaki ler karıştırdı. Sonra doktora uyalım dediler ama aşı sipariş verildiği ve soğuk zincir olduğu için geri iade de olmadı. Bizde vurdurmuş olduk.
Beniö oğlumda 1 şubat doğumlu anne kokusunda uyumaya alıştırdık çünkü emincr kendini güvende hissediyor ondan öyle uyuyor. Benimlinde çok uyanıyor hala diş yok her uyandığında emzirmiyprum artık deniyorum şuan önceden ne zaman uyansa verirdim bazen saat başı şimdi bakıyorum ağlıyor susar mı diye bekliyorum susmuyor bende alıyorum yanıma bekliyorum uyursa dalınca yerine koyuyorum uyumazsa emzirip uyutuyorum eğer uyuyorsa zagen aç değildir uyumadığında gerçekren aç oluyor 3 4 kere emziriyorum genelde bazen nadiren 2 kere amacım 2 ye düşürmekKızlar merhaba 9 Şubat doğumlu bir oğlum var hiç dişimiz yok. İki üç aydır tüm belirtiler var geceleri iki. Saatte bir kalkıyor gündüz uykumuz iki kere yirmi dk yarım saatte kalkıyor dönmesi çok zor destekli uyuyor emerek sallanarak keyfi ne isterse desteksiz uyku beceremedik kolikti altı buçuk ayda bitti gazı. Sütüm çok aslında ama anlamadım doymuyor mu niye kalkıyor emmeden geri uyumuyor gece yardım fikir verin
Biz akşam altı sabah altı iki saat arayla sabaha doğru saat başı iki emip bırakıyorBeniö oğlumda 1 şubat doğumlu anne kokusunda uyumaya alıştırdık çünkü emincr kendini güvende hissediyor ondan öyle uyuyor. Benimlinde çok uyanıyor hala diş yok her uyandığında emzirmiyprum artık deniyorum şuan önceden ne zaman uyansa verirdim bazen saat başı şimdi bakıyorum ağlıyor susar mı diye bekliyorum susmuyor bende alıyorum yanıma bekliyorum uyursa dalınca yerine koyuyorum uyumazsa emzirip uyutuyorum eğer uyuyorsa zagen aç değildir uyumadığında gerçekren aç oluyor 3 4 kere emziriyorum genelde bazen nadiren 2 kere amacım 2 ye düşürmek
Geçmiş olsun canım kolaylıkla çıksın inşallah bizim henüz hiç dişimiz çıkmadıBu yan dişler nasıl zormuşaşırı zorlanıyor bide sanırım üç diş birden geliyor yan diş çizik olmuş üst ön dişlerde aşırı kabarmış
Canım çok geçmiş olsun seni,muhabbetlerini özledikBız daha hıc dıs çıkaramadık aksılık dız boyu 1 ayda 2 bronsıtı gecırdı sureklı huysuz çok ateslendı sureklı bagırıyor ve aglıyor
Canım çok geçmiş olsun seni,muhabbetlerini özledik
Oh ne güzel gel gel yapmayı falan öğrenmişgiremiyorum hıc annemler geldı Ankara'dan bız bır yerlere hıt hastane ıslerı benım bebegın hastalığı daha bugün şöyle bır rahatım kızlar vucudumuzdakı bütün her yerımızkn agrısı d vıtamını eksılıgı ımıs benım demır depoların bosalmıs ilaç berdı duzenlı kullanınca hafıfledı bebısler büyüdü ayakta sallamak zor tasımak zor benım kı tosuncuk oldu tembel birazda emekleme yok orumcekle yürüme yok orumcekle yan yan gıdıyor yada gerı gerı gıdıyor bısı ıstedımı yattıgı yerden ge ge dıyor el hareketıyke baba Bab gıbı bısıler dıyor ge ge dıyor
Bızımkıler geç herseyuGeçmiş olsun canım kolaylıkla çıksın inşallah bizim henüz hiç dişimiz çıkmadı
Maşallah benımkı hasta olmadıgı sürece uyuyor şükür gündüz uykularını baya baya azalttıKızlar mama meme hikaye.Bebegin huy durumuna bağlı bu uyku.Benim bebeğim en başından beri geceleri mama alıyor.Bir kez uyandığı olmamıştır.illa birkaç kez uyanıyor.Burda H hersey guzel ‘in oğlusu örneğin çok güzel uyuyan bir bebek.sabahları 9 a kadar uyuduğundan bahsetmişti daha önce masallah. Yani hepsinin yapısı ayrı hiç mamayla alakası yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?