Amin canım benim çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız inşallahGözün aydın canjm sağlıkla al kucagina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız inşallahGözün aydın canjm sağlıkla al kucagina
Gözün Aydın canım bende yarın gidicem bakalımBebişim gördüm kalbini duydum çok şükür normalde 6+4 üm ama şuan 6+1 görünüyormuş ama her şey normal dedi
Canim ben geçtiğimiz ocak ayında yaptım, birden karnımın her yerine sancı girdi 1-2 saat sonra da kırmızı renkli kanama başladı hemen doktora gittim beta hcg geçen haftanın yarısına düşmüş o yüzden bisey yapmadılar, ama senin belki böyle değildir progestanla filan düzelir belki, hemen bi doktora görün. Allah şifalar versinKızlar aranızda daha önce düşük yapan var mı ? Varsa yardımcı olabilir mi ? Dün kanlı nişan geldi 3 4 saat az az kanama oldu bel ve rahmin olduğu bölgede ağrım var. Bugünde sabah kalktığımdan itibaren lekelenmem oluyor. Düşük mü yapıyorum bilmiyorum
Sonuç ne çıktı canım? Karından benim de çokkk zor görünüyor hep vajinadan bakıyolar canını sıkmaAz önce dr geldim ilk defa bu şekilde çıktı sıkıntılı gibi konuştu 6+2 bugğn ama kese vs bişey yok kan istedi tekrar 15 bin fln olması lazım sonuç bekliyorum
Çıkmadı daha öğleden sonra çıkacak geçen sene düşüktede hep vajinal bakılmıştı inşallah geç döllenmedir bakalım bikaç saate belli olurSonuç ne çıktı canım? Karından benim de çokkk zor görünüyor hep vajinadan bakıyolar canını sıkma
Kastamonu’da mısın bu arada hayırlı olsun umarım çok sağlıkla gelirKızlar bebeğimin kalp atışını duydummm çok şükürrr 6+5 ız ama 6+3 görünüyo dedi. Büyümüş balım yaa mide bulantısı falan yok dedım bazısında olmaz dedı stres yapma dedı. Şükürler olsun 3 hafta sonra tekrar cagırdııı
Evet kuzum sende mi aminnnn bu aradaKastamonu’da mısın bu arada hayırlı olsun umarım çok sağlıkla gelir
Yok değilim ama doktoru biliyorumEvet kuzum sende mi aminnnn bu arada
Bence o kadar bekleme git bi doktor görsün derim ankara yazıyor bionda özele mi gittin devlete mi1909 çıkmış değerim 15 inde 500 dü kimyasal yada düşük bence dr bakmadı sonuca Salı gidecem tekrar
Hadı yaa doktorumdan cok memnunum valla normalde ıskenderundaydık ama depremden oturu annemlerın yanındaım buradada nurullah beyı onerdıler onunla ılerlıyoruz bakalımYok değilim ama doktoru biliyorum
Canım bekleme dış gebelık falan olabılme ıhtımalıne karsı vajınal bır muayene olmalısın bence.1909 çıkmış değerim 15 inde 500 dü kimyasal yada düşük bence dr bakmadı sonuca Salı gidecem tekrar
Canım bekleme kimyasalda o kadar yüksek olmaz Allah korusun dış gebelikse önlem alinsin1909 çıkmış değerim 15 inde 500 dü kimyasal yada düşük bence dr bakmadı sonuca Salı gidecem tekrar
Eskişehirdeyim devlete gittim canımBence o kadar bekleme git bi doktor görsün derim ankara yazıyor bionda özele mi gittin devlete mi
Canim karindan gorunmeyince hemen vajinal bakmasi lazimdi doktorun1909 çıkmış değerim 15 inde 500 dü kimyasal yada düşük bence dr bakmadı sonuca Salı gidecem tekrar
Dışta çok daha yüksek olmaz mı ben yükselip düşüyor gibi düşündüm bideCanım bekleme kimyasalda o kadar yüksek olmaz Allah korusun dış gebelikse önlem alinsin
Evet zaten orda seçenek çok az iyi bir doktor sadece biraz sezaryene meyli fazla bide vitaminler konusunda farklı biraz bir tanıdığıma 9 ay folik asit kullandırmıştıHadı yaa doktorumdan cok memnunum valla normalde ıskenderundaydık ama depremden oturu annemlerın yanındaım buradada nurullah beyı onerdıler onunla ılerlıyoruz bakalım
Evet zaten orda seçenek çok az iyi bir doktor sadece biraz sezaryene meyli fazla bide vitaminler konusunda farklı biraz bir tanıdığıma 9 ay folik asit kullandırmıştı